Kampanjan tuotteiden hinnoitteleminen

Kun olet lisännyt kampanjaan tuotteita, niille on laskettava alennetut hinnat.

Lue ensin

Yleistä kampanjatuotteiden hinnoittelusta

 Hinnoittelu on tehtävä kampanjan asetuksissa uudestaan aina seuraavissa tapauksissa:

 • Olet lisännyt kampanjaan uusia tuotteita
 • Olet muuttanut kampanjassa mukana olevien tuotteiden myyntihintoja
 • Olet muuttanut kampanjan alennusprosenttia tai alennuksen tyyppiä (tuotealennukset ja määräalennukset)

Aloita avaamalla haluamasi kampanja Tuotteet-sivun vasemman palkin Kampanjat-kohdasta.
→ Kampanjanäkymä aukeaa.

Tuotealennukset

Voit määrittää tuotteiden alennushinnan joko kampanjan yleisen alennusprosentin mukaan tai tuotekohtaisesti.

Voit antaa tuotteille myös määrään perustuvia alennuksia.

Yksinkertaiset tuotealennukset määritellään seuraavasti:

 1. Jos haluat antaa kaikille tuotteille kampanjalomakkeella määritellyn alennuksen, paina Hinnoittele ja esikatsele -painiketta.
  • → Kampanjan tuotteille lasketaan alennetut hinnat antamasi alennusprosentin perusteella, ja hinnat päivitetään tuotetaulukkoon.
  • Jos haluat päivittää myös aiemmin hinnoiteltujen tuotteiden hinnat, rastita kohta Haluan hinnoitella myös jo hinnoitellut tuotteet.
 2. Voit myös antaa tuotteille yksilöllisiä kampanjahintoja. Tuotetaulukon sarakkeet avautuvat muokattavaksi painaessasi niitä:
  • Alennushinta-sarakkeessa voit antaa tuotteelle kiinteän alennushinnan, jolla tuote myydään kampanjan ollessa voimassa ja ehtojen täyttyessä.
  • %-sarakkeessa voit määrätä tuotteille yksilöllisiä alennusprosentteja, jotka korvaavat kampanjalle asetetun yleisen alennusprosentin.
 3. Kun olet tehnyt haluamasi muutokset, paina Tallenna hinnat -painiketta.

Määräalennukset

Jos valitsit kampanjaa luodessasi tuotealennusten tyypiksi määräalennukset, voit määrittää jokaiselle kampanjaan kuuluvalle tuotteelle useita määrään perustuvia alennuksia.

Määräalennuksella voit esimerkiksi määrittää, että kun tilauksessa on 6 kappaletta 5 € hintaisia tuotteita, niille annetaan tilauksessa alennettu 4 € hinta.

 1. Jos kampanjalla on oma kampanjasivu, anna yksittäisen tuotteen alennushinta, jotta tuote näkyy kampanjasivulla.
 2. Lisää uusi määräalennus rivi painamalla Lisää määräalennus -linkkiä kampanjan tuotetaulukossa.
 3. Anna Määrä-sarakkeeseen tuotemäärä, joka oikeuttaa ostajan alennukseen.
  • Jotta saat määrän mukaan alennetut tuotteet näkyviin kampanjasivulle, sinun on annettava alennettu hinta myös yksittäin myytävälle tuotteelle.

 4. Määritä yksittäisen myytävän tuotteen Alennushinta- tai %-sarakkeissa tuotteen alennettu hinta (kiinteä tai prosenttiosuus).
 5. Lisää tarvittava määrä alennuksia kaikille kampanjan tuotteille (hinnoittelemattomia tuotteita ei näytetä kampanjasivulla).
 6. Paina lopuksi Tallenna hinnat -painiketta, ja päivitä sivu, jolloin tekemäsi muutokset päivittyvät kampanjan tuotetaulukkoon.

Päällekkäiset kampanja-alennukset

Jos yhdellä tuotteella on alennus useassa voimassaolevassa kampanjassa, niin vain suurimman alennuksen sisältävä kampanja tulee voimaan tuotteelle (edellyttäen että usean kampanjan ehdot täyttyvät asiakkaalle).

Jos luot kampanjassa alennetulle tuotteelle alennuskupongin, luomasi alennus lisätään tuotteen kampanja-alennukseen. Esim.:

 • Tuotteelle määritellään kampanjassa 25 % alennus.
 • Toisen kampanjan kautta samalle tuottelle tulee 15 % alennus. Tuote saa kuitenkin vain 25 % alennuksen, koska toisen kampanjan alennusprosentti on suurempi.
 • Samalle tuotteelle luodaan myös alennuskuponki, jolla saa tuotteesta 10 % alennuksen. Tällöin tuotteen hinnasta annetaan ensin 25 % ja sen lisäksi 10 % alennusta, eikä ensimmäisen kohdan kampanja-alennusta ylikirjoiteta.