Monisivuinen kassa

Monisivuisen kassan eri osat on sijoitettu eri sivuille, joilla asiakas voi vaiheittain syöttää tietonsa ja valita haluamansa toimitus- ja maksutavan.

Monisivuinen kassa sisältää seuraavat osat:

  1. Kirjautumissivu: jos asiakas on tilannut verkkokaupastasi aiemmin, hän voi tilauksen alussa kirjautua sisään, jolloin hänen tietonsa täytetään kassalle automaattisesti.
  2. Asiakas- ja toimitustietojen syöttö: tässä vaiheessa asiakas antaa yhteystietonsa tilausta varten, ja voi tarvittaessa syöttää erillisen toimitusosoitteen tilaukselle.
  3. Toimitustavan valinta: tällä sivulla asiakas voi valita haluamansa toimitustavan. Lue myös, kuinka tilaukselle valikoidaan toimitustavat.
  4. Maksutavan valinta: kun toimitustapa on valittu, asiakas voi valita haluamansa maksutavan. Katso myös, kuinka tilaukselle valikoidaan maksutavat.
  5. Tilauksen esikatselu:
  6. Maksunkäsittelysivu: jos tilaukselle on valittu maksutapa
  7. Tilausvahvistussivu (kiitossivu): kun tilaus on vahvistettu ja mahdollisesti maksettu, asiakas ohjataan kiitossivulle. Myös ulkoisista maksupalveluista kauppaan palaavat asiakkaat ohjataan vahvistussivulle.

Jos sinä tai verkkokauppasi suunnittelija olette toteuttamassa verkkokauppaan monisivuista kassaa, katso tarkemmat ohjeet MyCashflow'n suunnittelijan oppaasta.