Pikaopas verkkokaupan perustamiseen

MyCashflow'n pikaoppaan avulla pääset nopeasti alkuun verkkokaupankäynnissä MyCashflow-ohjelmalla. Oppaan tarkoitus on auttaa sinua perustamaan yksinkertainen ja toimiva verkkokauppa, jota voit jatkokehittää haluamaasi suuntaan.

1. Hallintatyökalun esittely

Pikaoppaan ensimmäisessä luvussa tutustutaan MyCashflow-verkkokauppaohjelman hallintatyökaluun, Flow'hun.

2. Perusasetukset

Tässä pikaoppaan kappaleessa käydään läpi asetukset, jotka määritellään MyCashflow'n käyttöönoton yhteydessä.

3. Käyttäjät ja käyttöoikeudet

Voit luoda MyCashflow-verkkokauppaasi useita käyttäjiä, joilla on yksilölliset oikeudet käyttää eri toimintoja hallintatyökaluissa. Jos yrityksessäsi on useampia työntekijöitä, jotka käyttävät MyCashflow'ta työssään, voit luoda heille kaikille oman käyttäjätilin ohjelmaan.

4. Tuotevalikoiman luominen ja hallinta

Tässä pikaoppaan kappaleessa aloitetaan varsinaisen sisällön luominen lisäämällä verkkokauppaan tuotteita, ryhmittelemällä tuotteita tuoteryhmiin sekä tuotemerkkeihin. Tässä vaiheessa luodaan yksi tuote, tuoteryhmä ja tuotemerkki, sekä liitetään tuote molempiin ryhmittelykategorioihin.

5. Maksutapojen määritteleminen

Jotta asiakkaasi voisivat ostaa verkkokaupastasi tuotteita, sinun on luotava heidän käyttöönsä maksutapoja. MyCashflow'ssa tuetaan monia erilaisia tapoja maksaa tilauksia: esimerkiksi tavalliset laskut, helppokäyttöiset verkkopankkipainikkeet tai modernimmat ratkaisut – kuten PayPalin ja Bitcoin-maksamisen – saat käyttöösi vaivattomasti.

6. Toimitustapojen määrittäminen ja toimitusehdot

Kun luot toimitustapoja verkkokauppaasi, tarjoat asiakkaillesi mahdollisuuden valita, millä tavalla heidän tekemänsä tilaukset toimitetaan. Verkkokaupallasi on oltava vähintään yksi toimitustapa, jotta tilauksia voidaan toimittaa.

7. Sisältösivut ja rekisteriseloste

Eräs hyvän verkkokaupan tärkeimmistä piirteistä on luotettavuus. Asiakkaan näkökulmasta luotettavuus alkaa siitä, että verkkokaupastasi on saatavilla tarpeeksi tietoa.

8. Tilausten käsitteleminen

MyCashflow'ssa saat automaattisen sähköposti-ilmoituksen aina kun asiakas tekee verkkokauppaasi uuden tilauksen. Ilmoituksia vastaanottava sähköpostiosoite määritellään hallintatyökalun sivulla  Asetukset »  Yleiset asetukset.

9. Verkkokaupan testaaminen

Nyt kun verkkokauppaasi on luotu tuotevalikoima sekä luotu maksu- ja toimitustapoja, on aika testata kaupan toimivuus. Käy siis läpi kaikki seuraavat kohdat, ja kiinnitä huomiota mahdollisiin virheisiin.

10. Verkkokaupan julkaisu ja jatkoa

Tässä artikkelissa käydään läpi tila, johon olet saanut verkkokauppasi, jos olet käynyt pikaoppaan läpi alusta loppuun. Lopuksi esitellään pikaisesti ominaisuuksia, joiden avulla voit lähteä jatkokehittämään verkkokauppaasi.