MyCashflow-verkkokauppiaan aloittajan opas

MyCashflow'n pikaoppaan avulla pääset nopeasti alkuun verkkokaupankäynnissä MyCashflow-ohjelmalla. Oppaan tarkoitus on auttaa sinua perustamaan yksinkertainen ja toimiva verkkokauppa, jota voit jatkokehittää haluamaasi suuntaan.

1. Perusteet

Tässä artikkelissa käydään läpi perustietoja MyCashflow'n käyttämisestä ja ominaisuuksista. Jos et ole koskaan aiemmin käyttänyt MyCashflow'ta sinun kannattaa lukea tämä artikkeli.

2. Perusasetukset

Tässä pikaoppaan kappaleessa käydään läpi asetukset, jotka määritellään MyCashflow'n käyttöönoton yhteydessä.

3. Tuotteiden lisääminen

Tässä pikaoppaan luvussa lisätään kauppaan ensimmäinen tuote ja aloitetaan kaupan tuoteryhmävalikon laatiminen.

4. Maksutapojen määritteleminen

Tässä pikaoppaan luvussa luodaan verkkokauppaan ensimmäinen oma maksutapa, jota verkkokaupan asiakkaat voivat käyttää tilausten maksamiseen. Esittelemme myös yleisiä MyCashflow'n kanssa käytettäviä maksupalveluja.

5. Toimitustapojen määritteleminen

Jotta asiakkaat voivat tilata tuotteita verkkokaupastasi, sinun on luotava toimitustapoja heidän käyttöönsä. Tässä pikaoppaan luvussa neuvotaan toimitustapojen luominen sekä toimituskulujen määrittely ja esitellään MyCashflow'n kanssa yhteensopivia logistiikkayhtiöitä.

6. Toimitusehdot, palautusehdot ja rekisteriseloste

Kaikista verkkokaupoista on löydyttävä kaksi lain vaatimaa dokumenttia: toimitusehdot ja rekisteriseloste. Tässä pikaoppaan luvussa kerrotaan, miten nämä luodaan MyCashflow'ssa ja mistä löydät lisätietoja tekstien laatimiseen.

7. Verkkokaupan testaaminen

Nyt kun verkkokauppaasi on luotu tuotevalikoima sekä luotu maksu- ja toimitustapoja, on aika testata kaupan toimivuus. Käy siis läpi kaikki seuraavat kohdat, ja kiinnitä huomiota mahdollisiin virheisiin.

8. Tilausten käsitteleminen

Tässä pikaoppaan luvussa neuvotaan tilausten käsitteleminen MyCashflow'ssa.

9. Verkkokaupan julkaisu ja jatkoa

Tässä artikkelissa käydään läpi tila, johon olet saanut verkkokauppasi, jos olet käynyt pikaoppaan läpi alusta loppuun. Lopuksi esitellään pikaisesti ominaisuuksia, joiden avulla voit lähteä jatkokehittämään verkkokauppaasi.