1. Hallintatyökalun esittely

Pikaoppaan ensimmäisessä luvussa tutustutaan MyCashflow-verkkokauppaohjelman hallintatyökaluun, Flow'hun.

Flow on verkkokauppasi takahuone, josta hallitset tuotevalikoimaasi, myyntejäsi ja muita kaupankäyntiin liittyviä sisältöjäsi. Vastedes Flow-työkaluun viitataan ohjeissa esimerkiksi sanoilla hallintatyökalu tai pelkkä verkkokaupan hallinta.

Kirjaudu sisään verkkokauppasi hallintaan:

  1. Avaa hallintatyökalu menemällä osoitteeseen KAUPANNIMI.mycashflow.fi/flow.
  2. Kirjaudu sisään pääkäyttäjän sähköpostiosoitteella ja salasanalla, jotka annoit rekisteröityessäsi MyCashflow'n käyttäjäksi.
    • → Hallintatyökalu aukeaa.

Yleiskatsaus (hallintatyökalun etusivu)

Voit liikkua ympäri hallintatyökalua sivun yläreunan valikkojen ja välilehtien kautta. Näiden sisältämiä toimintoja käydään läpi tarkemmin jäljempänä pikaoppaassa ja verkkokaupan ylläpitäjän ohjeissa.

Hallintatyökalun etusivulla näet tilastotietoa verkkokauppasi myynnistä, kävijämääristä ja konversiosta. Jos perustit juuri verkkokauppasi, tietoa ei vielä ole saatavilla. Voit muuttaa tarkasteltavaa aikaväliä painamalla Muuta aikaväliä -linkkiä näkymän yläreunassa.

Sivun oikeassa laidassa julkaistaan ajankohtaista tietoa MyCashflow-palvelun ja -ohjelman toiminnasta. Saat näkyviin kokonaisen tiedotteen painamalla Lue koko tiedote -linkkiä. Enemmän tiedotteita saat esiin painamalla listan alla näkyvää Hae vanhempia tiedotteita -linkkiä.