Google Ads -hakusanamainonta
asiantuntijapalvelu

Lisää verkkokauppasi näkyvyyttä kustannustehokkaasti hakusanamainontapalvelumme avulla. Google Ads -sertifioitu asiantuntijamme suunnittelee ja ylläpitää verkkokauppasi hakusanamainontaa läpinäkyvästi ja joustavasti.

Tavoita ostovalmiit asiakkaat oikeaan aikaan

Google Ads-hakusanamainonnan avulla näyt silloin, kun ihmiset hakevat Googlesta tarjoamiasi tuotteita ja palveluja.


Houkuttelet uusia asiakkaita verkkokauppaasi

Google Ads–hakusanamainonnan avulla voit ohjata uusia vierailijoita verkkosivustollesi Googlen hakutuloksista ja lisätä verkkokauppasi myyntiä.

Tavoitat oikeat ihmiset oikeaan aikaan

Ihmiset näkevät mainoksesi Googlessa juuri silloin, kun he hakevat tietoa tarjoamistasi tuotteista tai palveluista. Mainokset näkyvät niin pöytätietokoneilla, kannettavilla tietokoneilla, tableteilla kuin mobiililaitteissakin

Voit mainostaa paikallisesti tai maailmanlaajuisesti

Mainokset voidaan kohdistaa asiakkaille maan, alueen ja kaupungin mukaan. Lisäksi mainoksia voidaan näyttää sijainnin mukaan asiakkaille, jotka ovat määritellyn etäisyyden sisällä yrityksestäsi tai myymälästäsi.

Google hakusanamainonta – palvelusisältö

Palvelu sisältää Google-hakusanamainonnan toteutuksen ja jatkuvan ylläpidon yhdessä asiakkaan kanssa. Googlen Ads -sertifioitu asiantuntijamme suunnittelee ja ylläpitää verkkokauppasi hakusanamainontaa liiketoimintasi tavoitteet huomioiden.


1. Mainonnan suunnittelu ja toteutus

Yhdessä asiakkaan kanssa keskustellaan läpi mainonnan tavoitteet ja sovitaan toimenpiteet sekä raamit ylläpidolle ja kehitykselle. Google Ads -asiantuntija tutustuu huolellisesti verkkokaupan tuotteisiin, tuoteryhmiin sekä muihin sisältöihin.

Suunnitelmassa käydään karkealla tasolla läpi

 • mainonnan tavoitteet
 • mainonnan budjetti
 • laskeutumissivu(t), joille liikennettä ohjataan
 • avainsanat 
 • kampanjan kesto

2. Mainoskampanjan rakentaminen ja katselmointi

Asiakkaan hyväksyttyä kampanjasuunnitelman asiantuntijamme rakentaa mainoskampanjat Google Adsin suositusten mukaisesti. Kampanjat katselmoidaan yhdessä asiakkaan kanssa ennen julkaisua.

Katselmoinnissa käydään läpi

 • kampanjoiden rakenne ja sisältö (avainsanat ja mainokset) 
 • hintatarjoukset 
 • julkaisun aikataulu
 • mainosbudjetti (€/kk tai €/päivä, Google veloittaa)
 • ylläpito

3. Mainonnan ylläpito ja kehittäminen

Kampanjoita seurataan ja ylläpidetään niin, että viikkotasolla ylläpitoon ja kehittämiseen käytetään sovittu määrä asiantuntijatyötä (esim. 1-2 h/vk) Ylläpidon aikana asiantuntija seuraa kampanjan toimintaa ja tekee itsenäisiä kehitystoimenpiteitä.

Ylläpitoon ja kehitykseen sisältyvät mm.

 • hintatarjousten säätäminen
 • avainsanojen tehokkuuden seuranta ja avainsanalistan ylläpito
 • mainosten tehokkuuden seuranta ja muutokset A/B-testauksen periaatteiden mukaisesti
 • uusien mainosryhmien luonti asiakkaan toimeksiantojen perusteella (esim. kun valikoimaan tulee uusia tuotteita)

4. Raportointi ja säännölliset palaverit

Asiantuntijamme laatii ja toimittaa kuukausittaisen perusraportin lisäksi halutessasi vapaamuotoisen tilannepäivityksen mainonnan tilanteesta myös viikottain. Se voi sisältää esimerkiksi yhteenvedon viikon aikana tehdyistä töistä ja ajankohtaisista asioista (havaitut ongelmat, tunnistetut mahdollisuudet).

Säännöllisten palaverien aikana keskustellaan mainonnan tilanteesta yleisesti ja suunnitellaan tulevien viikkojen painopisteet kampanjoiden kehittämisessä. Aktiivisen osallistumisen avulla asiakas voi ohjata hakukonemainonnan suuria linjoja luontevasti.

Selkeä hinnoittelu ja raportit

Hakusana­mainonnan kokonais­kustannukset koostuvat Googlen media­budjetista ja asian­tuntijamme tekemästä työstä. Emme sekoita näitä keskenään, vaan tiedät aina tarkalleen, mistä kulut tulevat.

Voit myös seurata asian­tuntijamme tilille tekemiä toimia Ads-tilisi muutoshistoriasta.

Läpinäkyvää toimintaa

Varo taikatemppuja lupaavia toimistoja. Valitsemalla meidät toteuttamaan Ads-mainontaasi tiedät aina, mitä mainostililläsi tapahtuu ja maksat vain tekemästämme työstä.

Pyydä ilmainen alkukartoitus ja saat konkreettiset kehitysehdotukset!

Sertifioitu yritys ja asiantuntija

Hakusana­mainontaasi suunnittelee ja toteuttaa Google Ads -sertifioitu asiantuntijamme, joka tuntee Googlen mainos­alustan ja parhaat mainos­käytännöt.

Pyydä ilmainen alkukartoitus tai kysy lisää!

Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä ja kertoo palvelusta lisää.