Kansainvälinen verkkokauppa

MyCashflow'n avulla ylläpidät verkkokauppaa helposti vaikka kymmenellä kielellä. Valuuttamuunnin-laajennuksen avulla voit esittää hinnat asiakkaan omassa valuutassa. MyCashflow laskee automaattisesti myös tilauksen arvonlisäveron perustuen mm. tilaajan maahan.

Kansainvälinen verkkokauppa

Verkkokaupasta kansainvälinen kauppapaikka MyCashflow'n avulla


Helppo kieliversioiden hallinta

Voit luoda verkkokaupastasi useita kieliversioita. MyCashflow sisältää valmiin tuen ja teemat jo 18 kielelle: suomi, ruotsi, norja, tanska, islanti, viro, latvia, liettua, englanti, saksa, ranska, hollanti, espanja, portugali, italia, kiina, japani ja venäjä.

Lisää vain uusi kieliversio ja pääset lisäämään käännökset tuotetiedoille sekä muille sisältösivuille.

Toimitukset maailmalle

Toimitukset maailmalle voivat olla hankala paikka. MyCashflow'ssa ratkaisu on käytännössä luoda eri tyyppisille paketeille (kirjeet, paketit jne.) omat toimitustapansa sekä luoda eri maanosien tai maiden tarkkuudella omat hinnastot.

Käytännössä monikieliselle verkkokaupalle muodostuu helposti useita toimitustapoja, mutta asiakas näkee vain ne, jotka täsmäävät oman ostoskorin sisältöön ja toimitusosoitteeseen.

Tyylikkäät ulkoasut eri kieliversioille

Eri versiot verkkokaupasta näkyvät erillisissä verkko-osoitteissa ja niillä voi olla oma ulkoasunsa. Voit räätälöidä verkkokaupan ulkoasun, valikoiman ja sisällön kohdemarkkinakohtaisesti.

Kansainvälinen verkkomaksaminen, valuutat ja verot

Luottokortit ovat yleisin maksutapa globaalissa verkkokaupassa. Erityisesti länsimaissa PayPal on suosittu sähköisen maksamisen järjestelmä.

Hinnat voit esittää asiakkaan valuutassa käyttämällä Valuuttamuunnin-laajennusta. Tällä hetkellä euro on ainoa tuettu valuutta verkkomaksamisessa MyCashflow'n kautta. MyCashflow laskee automaattisesti tilauksen arvonlisäveron perustuen tilaajan maahan ja muihin tietoihin.

 
 
 

Valitse sopivin MyCashflow-paketti ja kokeile ilmaiseksi 30 päivää!

MyCashflow sopii monenlaiseen tarpeeseen – pienen valikoiman pikkuputiikeista aina kattaviin monikielisiin ja kansainvälisiin ostoskeskuksiin saakka. Kaikkiin paketteihin sisältyy 30 päivän ilmainen kokeilujakso.

Hinnasto ja avaus ›