Klarna Boost - yritysrahoitus uusi

Tehosta liiketoimintaasi hakemalla kauttamme Klarnan Boost -yritysrahoitusta. Klarna Boostin avulla pienet ja keskisuuret yritykset pääsevät nopeasti vauhtiin yritystoimintansa kasvattamisessa.

• Hae rahoitusta minuuteissa - päätöksen saat ripeästi
• Rahat tilille jo huomenna - pääset nopeasti vauhtiin
• Automaattinen takaisinmaksu päivittäisen myynnin perusteella

Klarna-logo

Ota rohkeasti seuraava askel liiketoiminnassasi
Klarna Boostin avulla

Klarna Boost -kauppiasrahoituksen avulla buustaat liiketoimintaasi helposti ja turvallisesti. Klarna arvioi hakemuksesi hetkessä ja kun hakemus hyväksytään, voit saada rahat tilillesi jo seuraavana päivänä.

Takaisinmaksu tapahtuu automaattisesti päivittäisen Klarnan kautta tapahtuvan myynnin perusteella pienellä prosenttiosuudella, eikä heiluta yrityksesi taloutta. 

Ota rohkeasti seuraava askel yritystoiminnassasi, oli se sitten hyppy sivutoimisuudesta päätoimisuuteen, työntekijän palkkaaminen, valikoiman laajentaminen tai esimerkiksi verkkokauppasi päivittäminen ammattilaisten avulla. 

Helppo ja nopea tapa rahoittaa yrityskasvu

  • Hae helposti MyCashflow-kauppasi kautta
  • Rahoituspäätöksen saat ripeästi
  • Rahat saat tilille jopa seuraavana päivänä
  • Vaivaton takaisinmaksu myynnin mukaan
  • Kiinteä hinta - ei ikäviä yllätyksiä

Joustava takaisinmaksu

Klarnan Kauppiasrahoituksella maksat takaisin päivittäin pienellä prosenttiosuudella Klarnan kautta tapahtuvasta myynnistä. Rahoituksen takaisinmaksu sujuu siis kivuttomasti, ja huolettomasti ilman ylimääräistä vaivannäköä.

Ei ikäviä yllätyksiä

Klarna Boostin avulla saat yritysrahoituksen ilman vaihtuvaa korkotasoa tai piilotettuja kuluja. Sovit Klarnan kanssa kiinteän hinnan, joka ei muutu. Voit luottaa laskelmiisi ja jatkaa huolettomasti liiketoimintasi kasvattavamista. 

Helpompaa ostamista

Onko kassavaje yrityskasvusi tiellä? Haaveiletko varaston täydentämisestä, työntekijän palkkaamisesta tai kenties verkkokauppasi uudistamisesta ammattilaisten voimin? Tee suunnitelmista totta Klarna Boost -rahoituksen avulla.

Usein kysytyt kysymykset Klarna Boost -rahoituksesta

Miten Klarna Boost toimii?

Klarna Boost -kauppiasrahoitus antaa sinulle varoja yrityksesi kasvattamiseen. Hakemus on helppo ja nopea, eikä sisällä piilomaksuja. Kun hakemus on hyväksytty, Klarna maksaa sinulle jopa jo seuraavana työpäivänä, jotta voit sijoittaa yritykseesi välittömästi.

Sinä päätät, käytätkö Kauppiasrahoituksen varastosi kasvattamiseen, uusien laitteiden hankkimiseen, työntekijöiden palkkaamiseen, online markkinointiin tai muuhun yrityskehitykseen.

Ei korkoa, ei ikäviä yllätyksiä

Et maksa Klarnan Kauppiasrahoituksesta korkoa. Maksat vain yhden kiinteän kulun, jonka hyväksyt lainan hakemisen yhteydessä. Ei käsittelymaksuja, ei piilokuluja tai yllätyksiä. Hyväksymäsi kiinteä kulu maksetaan juoksevasti lainasi aikana. Päivittäiset takaisinmaksusi sisältävät sekä lyhennyksen että kulun maksamisen. 

Kuinka paljon Kauppiasrahoitus maksaa ja kuinka paljon voin lainata?

Summa, jonka voit lainata ja kiinteä kulu perustuu arvioomme historiastasi Klarnan kanssa. Hyväksyt kokonaissumman, kiinteän kulun ja takaisinmaksun nopeuden etukäteen. 

Entä jos minulla ei ole myyntejä?

Boostin takaisinmaksu perustuu myynteihisi, joten jos sinulla ei ole myyntiä lyhyenä ajanjaksona, et maksa mitään päiviltä, joina sinulla ei ole myyntiä. Mikäli sinulla ei ole myyntejä pidempänä aikana tai jos myyntisi vähenevät huomattavasti, saattaa Klarna vaatia sinua maksamaan takaisin koko loppuvelan. 

Haluatko maksaa lainan takaisin suunniteltua nopeammin? OK!

Kyllä! Tarkastele jäljellä olevaa lainasi määrää, klikkaa Sulje laina ja vahvista. Jäljellä olevan velan määrä lisätään seuraavaan maksuusi. Mikäli suoritus eivät kata koko lainasummaa, saat jäljellä olevasta maksettavasta summasta erillisen laskun.

 

Näin tilaat

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa

  2. Aktivoi valitsemasi Klarna -maksuratkaisu verkkokaupan hallinnasta (Asetukset -> Maksutavat)
     

Näin haet rahoitusta 

1. Kirjaudu hallintatyökaluun verkkokaupan omistajana.
2. Hallintatyökalun alalaidasta valitse Klarna Boost.
3. Valitse maksutapa, jonka kautta haet rahoitusta.
4. Täytä ja lähetä lomake.


Kun hakemus on hyväksytty, saat rahat tilillesi jopa seuraavana työpäivänä.