Fonecta Yrityksille

Fonectalta löydät ratkaisut verkkokauppasi digitaaliseen markkinointiin ja myyntiin – olipa yrityksesi pieni tai suuri, paikallinen tai kansainvälinen.

  • Graafinen suunnittelu
  • Ulkoasun toteutus
  • Copywriting
  • Hakusanamainonta
  • Hakukoneoptimointi

Google-hakusanamainonta

Jopa 89 % kuluttajista aloittaa tuotteen tai palvelun etsimisen hakukoneesta. Googlessa tehdään päivittäin jopa 30 miljoonaa hakua pelkästään Suomessa. Varmista, että asiakkaasi löytävät juuri sinun verkkokauppasi.

Näkyvyys Googlessa on tutkitusti tärkein syy vierailla verkko­kaupassa. Hakusana­mainonnalla tavoitat ihmiset, jotka ovat jo tekemässä ostopäätöstä.

Sen lisäksi, että hakusana­mainonta on täysin mitattavaa ja läpinäkyvää, on se erittäin kustannus­tehokasta. Hakusana­mainonnassa maksat vain klikeistä ja näkyvyys on täysin ilmaista.

Jokaisesta klikistä voidaan laskea tuotto verkko­kaupallesi. Kytkemällä mainontaan web-analytiikan saat mainonnastasi irti täyden tehon.

Fonecta toteuttaa yrityksellesi Google-hakusana­­mainonta­­kampanjan avaimet käteen -palveluna yli 60 000 kampanjan kokemuksella. Sertifioidut ammattilaiset suunnittelevat ja toteuttavat kampanjasi, sekä optimoivat sitä jatkuvasti – tulosten raportointia unohtamatta.


Tilaa maksuton asiantuntijan arvio!

Selvitä verkkokauppasi kävijäpotentiaali ja alasi toimivimmat hakusanat – täysin maksutta.

Tilaa maksuton arvio ›

Fonecta Remarketing

Tiesitkö, että keskimäärin 96% sivustokävijöistä poistuu ostamatta tai ottamatta yhteyttä? Remarketingin avulla tavoitat uudelleen ne ihmiset, jotka ovat käyneet verkkokaupassasi. Annat asiakkaillesi aikaa harkita, mutta et unohdu.

Remarketing on älykästä display-mainontaa Fonectan mainos­verkostossa. Verkosto koostuu noin sadasta suomalaisesta laatu­mediasta (esim. MTV3, Kaleva, Turun Sanomat) ja se tavoittaa yli 90 % suomalaisista internetin käyttäjistä.

Ostopäätös syntyy harvoin heti. Remarketing-mainonnalla pysyt asiakkaasi mielessä ja voit tarjota ostoon kehottavia täsmä­alennuksia vain niille, jotka ovat tuotteisiisi jo tutustuneet.

Fonectan mainonnan ammattilaiset toteuttavat yrityksellesi Remarketing-kampanjan avaimet käteen –palveluna. Voit liittää palveluun myös mainosten suunnittelun.

Lue lisää Fonectan Remarketing -palvelusta


Hyödynnä etu ja käännä harkitsijat ostajiksi!

MyCashflow'n asiakkaille nyt 12 kk tilauksen yhteydessä 1 kk maksutta!

Ota yhteyttä ›

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnin (search engine optimization, SEO) avulla nostat verkkokauppasi sijoitusta hakukoneiden hakutuloksissa. Varmista, että asiakkaat löytävät juuri sinun luoksesi.

Hakukone­optimoinnin avulla sivujesi sisältöä muokataan siten, että ne löytyvät paremmin valituilla haku­sanoilla.

Sisällön optimointi on erittäin kustannus­tehokas tapa kasvattaa pitkä­jänteisesti verkko­kauppasi kävijä­liikennettä – hyvin optimoitu sivusto kerää suurimman osan kävijöistään ilmaisen hakukone­liikenteen kautta.

Fonecta tarjoaa käyttöösi huippu­tasoisen hakukone­optimoinnin tiimin. Saat ammatti­taitoista palvelua ja selkokielistä, säännöllistä raportointia hakukone­optimoinnin tuloksista.

Lue lisää hakukoneoptimoinnista Fonectan sivuilta


Hyödynnä etu ja kasvata verkkokauppasi kävijämäärää!

Kampanjatarjous MyCashflow’n asiakkaille: Etusi yhteensä 156-696 € sopimuskaudesta riippuen! Jätä yhteystietosi, niin Fonectan asiantuntija on sinuun pian yhteydessä ja kertoo palvelusta lisää.

Ota yhteyttä ›

Display-mainonta

Display-mainonnalla saat yrityksesi esille laajasti Suomen suosituimmille sivustoille tai kohdennetusti vain haluamillesi kohderyhmille. Herätä kiinnostus ja saavuta halutut tulokset!

Display-mainonnan avulla tavoitat potentiaaliset asiakkaasi 24/7. Mainonnan ansiosta asiakkaasi on verkossa liikkuessaan vain yhden klikin päässä verkko­kaupastasi.

Fonectan klikki­kampanja CPC (cost per click) on kustannus­tehokas tapa ostaa display-mainontaa. CPC-mallissa hinnoittelu perustuu klikkauksiin, ei mainos­näyttöihin. Klikki­kampanja on erinomainen vaihtoehto, kun haluat ohjata tehokkaasti kävijöitä verkko­kauppaasi ostoksille.

Klikkikampanjat ajetaan laadukkaassa, kotimaisessa mainos­verkostossa, joka tavoittaa jopa 3 miljoonaa suomalaista verkon käyttäjää. Voit kohdentaa mainontaasi alueellisesti, tai tiettyjen demografia­tietojen perusteella.


Hyödynnä etu ja vauhdita myyntiäsi display-kampanjalla!

MyCashflow’n asiakkaille mainosbannerituotanto -50%!
Jätä yhteystietosi, niin Fonectan asiantuntija on sinuun pian yhteydessä ja kertoo palvelusta lisää.

Ota yhteyttä ›

Youtube-mainonta

Youtube on Suomen neljänneksi suosituin kaupallinen kanava ja maailman toiseksi käytetyin hakukone. Kohdennetulla videomainonnalla Youtubessa tavoitat yrityksesi kohderyhmän erittäin tarkasti ja kustannustehokkaasti.

Yli puolet 15-69 -vuotiaista suomalaisista katsoo Youtube-videoita vähintään kerran viikossa. Youtuben monipuoliset kohdennus­vaihtoehdot auttavat sinua tavoittamaan juuri oikean kohde­ryhmän omalla video­mainoksellasi.

Youtube-mainonnassa maksat lisäksi vain klikeistä ja aidoista katseluista, eli jo kiinnostusta osoittaneiden asiakkaiden tavoittamisesta. Fonectalta saat Youtube-kampanjan avaimet käteen –palveluna.


Hyödynnä etu ja vauhdita myyntiäsi videomainonnalla!

MyCashflow’n asiakkaille Youtube-kampanja nyt ilman aloitusmaksua.
Jätä yhteystietosi, niin Fonectan asiantuntija on sinuun pian yhteydessä ja kertoo palvelusta lisää.

Ota yhteyttä ›

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi.

Jätä yhteystietosi, niin Fonectan asiantuntija on sinuun pian yhteydessä ja kertoo palveluista lisää.

Välitämme lomakkeella lähettämäsi tiedot Fonectalle. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn sekä tietosuojaselosteessamme että Fonectan tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla sekä siihen, että Fonecta-konserniin kuuluvat yhtiöt voivat olla sinuun yhteydessä.