MyCashflow Free – perusta oma verkkokauppa ilmaiseksi

Avaa oma verkkokauppasi ilmaiseksi MyCashflow Free-pakettimme avulla ja ylläpidä kauppaasi niin kauan kuin haluat – täysin maksutta!

MyCashflow Free-paketin verkkokaupassa voi olla maksimissaan 10 tuotetta kerrallaan myynnissä. Tuotteella voi kuitenkin olla rajattomasti tuotevariaatioita, kuten eri malleja, kokoja ja värejä. Verkkokauppaan voi syöttää tuotteita enemmänkin, rajoitus koskee nimenomaan myynnissä olevia tuotteita.

Kauppaan syötettävät tuotekuvat pienennetään automaattisesti. Suosittelemme kuitenkin optimoimaan verkkokaupan tuotekuvat web-käyttöön jo ennen niiden latausta verkkokauppaan.

Paketti sisältää yhden kieliversion, jonka voit valita MyCashflow'n 18 tuetusta kielestä: suomi, ruotsi, viro, latvia, liettua, norja, tanska, islanti, englanti, saksa, ranska, hollanti, espanja, portugali, italia, kiina, japani, ja venäjä.

MyCashflow free -palvelupaketin sisältö

Tuotevalikoima 10 tuotetta *
Levytilaa 50 Mt
Kieliversioita 1 kpl
Kuukausihinta 0 €

* sisältää rajattomasti tuotevariaatioita

Verkkokaupan perustamisen jälkeen pääset heti tutustumaan verkkokauppasi hallintapaneeliin ja syöttämään kauppaan tuotteitasi.

Avaa ilmainen verkkokauppa

Katso myös: Kaikki palvelupaketit ja hinnat

Miten MyCashflow Free -paketti eroaa maksullisista paketeista?

Ilmainen MyCashflow Free-pakettimme on hyvä tapa tutustua MyCashflow-verkkokauppaohjelmiston käyttöön ja jopa pienimuotoisen verkkoliiketoiminnan kevyeen pyörittämiseen. Maksulliset paketit sisältävät kuitenkin huomattavasti laajempia toiminnallisuuksia ja ominaisuuksia, joita emme voi tarjota käytettäväksi ilmaisessa Free-paketissa.

Suuremman tuotemäärän ja laajemman levytilan lisäksi maksullisissa paketeissa voi käyttää lukuisia työkaluja kaupan kehittämiseen ja esimerkiksi hakukoneoptimointiin.

Maksulliset paketit sisältävät myös lukuisia erilaisia laajennuksia, joiden avulla verkkokaupan voi kytkeä erilaisiin kolmansien osapuolten järjestelmiin, kuten taloushallinto-ohjelmistoihin ja markkinointikanaviin.

Maksullisten pakettien verkkokauppoihin voi myös kytkeä oman verkkotunnuksen – Free-paketin kaupoissa käytetään aina .mycashflow.fi-päätteistä osoitetta.

MyCashflow'n palvelupaketeista löytyy jokaiseen tarpeeseen sopiva verkkokaupparatkaisu. MyCashflow myös kasvaa liiketoimintasi mukana, ja voit vaihtaa palvelupakettia koska tahansa verkkokaupan hallinnasta verkkokauppasi kasvaessa.

Kaikkiin maksullisiin paketteihin sisältyy ilmainen 30 päivän kokeilujakso.

Katso myös:
Kaikki palvelupaketit ja hinnat ›

Kolme hyvää syytä valita MyCashflow-verkkokauppapalvelu

Kotimainen palvelu

MyCashflow on täysin kotimainen palvelu, joka on kehitetty erityisesti suomalaisen verkkokauppiaan tarpeisiin, tukien mm. suomalaisia verkkomaksutapoja ja toimituksia.

Ohjelmisto soveltuu kuitenkin jatkuvasti paremmin myös kansainväliseen verkkokauppaan.

automaattiset päivitykset

Nykyaikaista ja monipuolista ohjelmistoa kehitetään aktiivisesti vastaamaan verkkokauppiaiden muuttuvia tarpeita.

Täysin ylläpidettyyn palveluun julkaistaan lähes viikoittain päivityksiä, jotka ovat kauppiaiden käytettävissä automaattisesti.

laajennettavuus

Kun kauppasi kasvaa tarvitset lisää ominaisuuksia ja palveluita. Voit koska tahansa päivittää Free-kauppasi laajempaan MyCashflow-pakettiin.

Suuremman tuotevalikoiman ja useamman kieliversion lisäksi saat käyttöösi lukuisia laajennuksia, joiden avulla yhdistät verkkokauppasi monipuolisiin palveluihin.

Oppilaitoksille – ilmainen oppilaitospaketti

Tarjoamme verkkokauppa­koulutusta järjestäville oppi­laitoksille maksuttoman verkko­kaupan koulutus­paketin, joka sisältää MyCashflow-verkkokauppa­ohjelmiston käyttöoikeuden opetus­tarkoitukseen sekä koulutus­materiaalia opinto­kokonaisuuden suunnitteluun.

Lue lisää ›