Verkkokauppa yhdistykselle tai seuralle

Avaa yhdistyksellesi tai seurallesi verkkokauppa helposti ja edullisesti MyCashflow'n avulla – ilman suuria alkuinvestointeja!

Verkkokauppa on tehokas myyntikanava yrityksen jäsen- ja kannatustuotteille. Lisäksi sen kautta voidaan hoitaa jäsenmaksujen kerääminen ja esimerkiksi yhteisten tapahtumien osallistumismaksut.

Yhdistykselle verkkokauppa voidaan pystyttää nykyisten nettisivujen rinnalle tai yhdistyksen nykyiset staattiset nettisivut voidaan verkkokaupalla korvata kokonaan ylläpidon helpottamiseksi.

Verkkokaupasta potkua yhdistystoimintaan

Nettikauppa toimii yhdistyksen tai seuran kannatus- ja jäsentuotteiden myyntikanavana, ja sen kautta voidaan helposti hoitaa niin jäsenmaksujen kerääminen kuin yhteisten tapahtumien ilmoittautumiset ja osallistumismaksut. Lisäksi verkkokauppaa voidaan hyödyntää jäsenhankintaan.

Jäsen- ja kannatustuotteet
Myy ja markkinoi kannatustuotteita suurelle yleisölle suoraan verkkokaupasta. Jäsentuotteita voidaan myydä myös erillisestä jäsenille tarkotetusta kauppaversiosta.
Jäsen- ja osallistumismaksut
Kutsu jäsenet yhteisiin tapahtumiin markkinointityökalujen avulla, ja kerää ilmoittautumiset ja osallistumismaksut verkkokaupan kautta sähköisesti.
Uusien jäsenien hankinta
Kasvata yhdistyksen tai seuran jäsenluetteloa luomalla verkkokauppaan jäsenetuja ja tarjoa erillisiä, vain jäsenille myytäviä tuotteita.

Helppo ja edullinen verkkokauppapalvelu

MyCashflow sisältää täyden ylläpidon, suosituimmat maksutavat ilman kiinteitä kustannuksia, monipuolisen toimitustavavalikoiman sekä valmiin selkeän ulkoasuteeman neljällä värivariaatiolla. Tukenasi on aina avulias asiakaspalvelu, jonka tavoitat helposti chatillä suoraan verkkokauppasi hallinnasta. Hinnat alkaen 49 €/kk + alv.

Täysi ylläpito - ei tekniikkamurheita

MyCashflow on täysin ylläpidetty verkkokauppapalvelu, jonka tietoturva- ja ohjelmistopäivityksistä huolehditaan palveluntarjoajan puolesta automaattisesti.

Ohjelmistoon tehtävät päivitykset sisältävät uusia ominaisuuksia, jotka ovat kauppiaiden käytettävissä välittömästi niiden julkaisun jälkeen, ilman erillisiä päivitystoimenpiteitä.

Kaikki suosituimmat maksutavat – myös ilman kiinteitä kustannuksia!

Palvelu sisältää kaikki suosituimmat maksupalvelut kotimaahan sekä lukuisia vaihtoehtoja myös kansainväliseen maksuliikenteeseen.

MyCashflow on myös ainoa kotimainen verkko­kauppa-alusta, johon saat Klarnan ja Paytrailin maksu­palvelut halutessasi myös ilman kiinteitä kustannuksia. Tällöin maksupalvelun kustannukset syntyvät vain toteutuneesta myynnistä, mikä vähentää kustannusriskiä merkittävästi kuukausimaksulliseen palveluun verrattuna.

Verkkomaksupalvelut ›

Toimitustavat jokaiseen tarpeeseen

Valikoimastamme löydät valmiit integraatiot yleisimpiin kotimaisiin logistiikkayhtiöihin ja useita vaihtoehtoja myös ulkomaan toimituksiin.

Valmiiden integraatioiden ansiosta toimitustavat on helppo ottaa käyttöön, toimitustilaukset siirtyvät sähköisesti kuljetusyhtiöille ja voit tulostaa valmiiksi täyteyt pakettikortit suoraan verkkokaupan hallinnasta.

Tuetut logistiikkayhtiöt ja -palvelut ›

Valmis selkeä ulkoasuteema neljällä värivariaatiolla

Jokaiseen MyCashflow-verkkokauppaan sisältyy valmis selkeä ulkoasuteema, josta on valittavina neljä valmista värivariaatiota. Responsiiviset teemat mukautuvat niin mobiililaitteille kuin tietokoneillekin.

Voit myös muokata oletusteemaa, hankkia valmisteeman Teemakaupastamme tai tilata yksilöllisen ulkoasun lukuisilta kumppaneiltamme.

Tutustu ulkoasuratkaisuun ›

Nopea ja asiantunteva asiakaspalvelu MyCashflow-verkkokaupassa

Asiantunteva ja avulias asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme tunnetaan nopeista, ystävällisistä ja kattavista vastauksistaan. Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa sähköpostitse info@mycashflow.fi, puhelimitse numerosta 0600 16101 (1,92 €/min sis. alv) ja verkkokauppojen hallinnasta ja sivustoltamme löytyvän chatin avulla. Autamme mielellämme!

Ota yhteyttä ›


Edullinen hinnoittelu - ei piilokuluja

Valitse MyCashflow'n kolmesta peruspalvelupaketista omiin tarpeisiisi sopivin tai aloita ilmaisella kokeiluversiolla. Kaikkiin palvelupaketteihimme sisältyy 30 päivän ilmainen kokeiluaika.

Hinnat alkaen 49 €/kk + alv. Ei avausmaksuja, ei piilokuluja.

Hinnat ja palvelupaketit ›

Helppo ja edullinen verkkokauppapalvelu

Nettikauppa toimii yhdistyksen tai seuran kannatus- ja jäsentuotteiden myyntikanavana, ja sen kautta voidaan helposti hoitaa niin jäsenmaksujen kerääminen kuin yhteisten tapahtumien ilmoittautumiset ja osallistumismaksut. Lisäksi verkkokauppaa voidaan hyödyntää jäsenhankintaan.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Autamme mielellämme kartoittamaan yhdistyksenne tai seuranne tarpeet verkkokaupankäynnille.

Ota yhteyttä myyntiin ›