UUTTA: PostNord nyt saatavilla suorana integraationa MyCashflow'ssa 🎉

BitPay

BitPayn avulla voit vastaanottaa maksuja bitcoineilla ja tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden maksaa ostoksensa mistä päin maailmaa tahansa, ilman luottokorttia.

Poistuva
Uusi
Tulossa
BitPay

Hyväksy bitcoineja, saa tilitykset euroina!

BitPay on suosituin Bitcoin-verkkomaksupalvelu, joka mahdollistaa asiakkaillesi maksamisen Bitcoin-virtuaalivaluutalla. Bitcoin on Internetissä toimiva hajautettu valuuttajärjestelmä, jolla voi tehdä edullisia rahasiirtoja globaalisti reaaliajassa ympäri vuorokauden. Yli 20 000 verkkokauppaa ympäri maailman on valinnut BitPayn maksukumppanikseen.

Kauppiaana et kuitenkaan joudu käsittelemään Bitcoineja kirjanpidossasi sillä tuotteiden hinnoittelu tapahtuu euroissa ja saat BitPay tilitykset euroina pankkitilillesi. Bitcoin-valuuttakurssi voi vaihdella rajustikin, mutta käyttämällä BitPay palvelua vältät arvonvaihtelusta johtuvat valuuttariskit - Bitcoinin valuuttariskit jäävät asiakkaan ja BitPayn harteille.

Hinnat ja saatavuus

Voit valita hinnoittelumalliksi 1 % transaktiomaksun tai kiinteän kuukausimaksun (alk. $30). Katso tarkemmat hinnat ja laskuri BitPayn hinnastosta.

Tilaus ja käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
  2. Rekisteröidy ja avaa tili BitPay'n sivuilla
  3. Asenna maksutapa verkkokauppaasi ohjeen mukaan
  4. Testaa maksutapa ja voit alkaa vastaanottamaan Bitcoin-maksuja

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin sinuun otetaan yhteyttä. Välitämme lomakkeella lähettämäsi tiedot kumppanillemme .

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn sekä MyCashflow'n tietosuojaselosteen että tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.