Paytrail vanha

Nopeat tilitykset kauppiaalle

Pankkimaksujen tilitysviive on yksi pankkipäivä ja Collectorin lasku- ja osamaksupalvelun tilitysviive on 3 pankkipäivää. Myös muiden maksutapojen tilitysviiveet on optimoitu minimiin.

Helppokäyttöinen Kauppiaspaneeli

Maksuliikenteen seuranta, yksittäisten maksujen tarkastelu sekä palautusten hallinta tapahtuu helposti Paytrailin Kauppiaspaneelissa. Lisäksi Kauppiaspaneelissa on mahdollista viestiä Paytrailin asiakaspalvelun kanssa.

Kattava tilastointi ja raportointi

Palvelu tarjoaa kattavan tilastoinnin ja raportoinnin tehdyistä maksuista ja maksutavoista. Kauppiaspaneelin avulla maksutapahtumiin liittyvät tiedot saadaan helposti kirjanpitoon liitettävässä muodossa (sis. ALV-erittelyn).

Parempi luotettavuus maksujen seurannassa

Palvelu mahdollistaa jopa keskeytyneiden tai muutoin epäonnistuneiden maksusuoritusten tilan varmistamisen. Yksittäisten maksujen tilan tarkistaminen onnistuu yhdellä klikkauksella suoraan verkkokaupan tilausjärjestelmässä.

Asiantunteva asiakaspalvelu sekä kauppiaalle että kuluttajalle

Paytrail tarjoaa asiantuntevan asiakaspalvelun niin kauppiaille kuin kuluttaja-asiakkaille. Asiakaspalvelu on helposti tavoitettavissa ja auttaa mielellään kaikissa maksuliikennettä koskevissa kysymyksissä.

5000 euron luottoraja kuluttajalla

Collectorin lasku- ja osamaksupalvelun tarjoama luottoraja Paytrailin asiakkaille on 5000 euroa.

Maksusivun ohitus

Maksusivun ohitus on Paytrailin maksullinen lisäpalvelu, jonka avulla asiakas voi valita haluamansa maksutavan sujuvasti suoraan verkkokaupan sivuilla. Tällöin Paytrailin maksuvalintasivua ei näytetä lainkaan, vaan asiakas ohjataan suoraan hänen valitsemaansa pankkiin tai muuhun maksutapaan.

Lue palvelusta lisää Paytralin sivuilla ›

MobilePay-mobiilimaksu

MobilePay on helppo, nopea ja suosittu mobiilimaksutapa, jossa asiakas maksaa ostoksensa puhelimeensa asennetulla MobilePay-sovelluksella. MobilePay-sovelluksesta vastaa Danske Bank.

Tutustu maksutapaan tarkemmin ›

Lisäpalvelut

Kuukausimaksullinen hinnasto

Näin tilaat

 1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa

 2. Tilaa Paytraililtä täyttämällä haluamasi hinnoittelumallin tilauslomake oheisista linkeistä:

  Tilaa kuukausimaksuton Paytrail ›

  TIlaa normaalihintainen Paytrail ›

Käyttöönotto

 1. Lisää uusi maksutapa verkkokauppasi hallinnassa.
  (Asetukset -> Maksutavat)

 2. Valitse maksupalveluksi Paytrail ja syötä Paytrail-käyttäjätunnustietosi niille varattuihin kenttiin.

 3. Tallennuksen jälkeen Paytrail on käytössä kyseisellä maksutavalla.

 4. Kaikki tiedot Paytrailin tilityksistä, verkkokauppaasi saapuneista maksuista ja myynnin kehityksestä löydät Paytrailin Kauppiaspaneelista.

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

Kokeile nyt jopa 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
 • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku