osCommerce vai MyCashflow verkkokauppa?

MyCashflow tarjoaa vaihtoehdoksi modernin verkkokauppaohjelmiston tämän päivän ominaisuuksilla, helpolla käyttöliittymällä, ilmaisilla laajennuksilla, suomalaisella asiakaspalvelulla ja monilla muilla eduilla, jotka takaavat sinulle mahdollisuuden kasvuun kotimaassa ja kansainvälisesti.

Verkkokauppaohjelman valinta

Automaattisesti päivittyvä ohjelmisto

MyCashflow edustaa tuoretta ajattelua ja uusimpia nettitekniikoita. Ohjelmisto on rakennettu erityisesti hakukoneita silmälläpitäen. Unohda 90-luvun koodiviritykset ja tule tutustumaan edelläkävijään.

Pienellä kuukausimaksulla (alk. 49€/kk) saat verkkokaupan, laajat maksutavat, täyden ylläpidon ja ohjelmistopäivitykset, jotka asennetaan kauppaasi automaattisesti ilman, että sinun tarvitsee tehdä yhtään mitään. Teemme jatkuvasti kehitystyötä asiakkaidemme palautteen ja oman näkemyksemme pohjalta.

Helppoa hallintaa

MyCashflow’n käyttöliittymässä on monia innovatiivisia ratkaisuja, joiden ansiosta tuotteiden lisäys ja niiden hallinta on todella vaivatonta. Toisin kuin OsCommercessa, tuotekuvia voit lisätä rajattomasti ja ohjelmisto muuttaa lataamasi kuvat automaattisesti oikeaan kokoon. Käytössäsi on myös älykkäitä tuote- ja tilausraportteja, joiden sisältö päivittyy reaaliaikaisesti ja saat aina oikeaa tietoa oikeaan aikaan. 

Alennuskupongit ja lahjakortit

Piristä verkkokauppasi myyntiä luomalla erilaisia alennuskuponkeja ja lahjakortteja. Tämä onnistuu helposti muutamalla hiiren klikkauksella. Alennukset voit antaa asiakkaillesi joko prosentti- tai euromääräisenä.

Supisuomalainen tekninen tuki

Kun ”tilanne on päällä” et jää yksin. Emme ohjaa sinua ulkoistettuun call centeriin Intiaan tai englanninkieliselle forumille etsimään apua kysymyksiisi. Tarjoamme tukea liiketoimintaasi selvällä suomen kielellä.

Ilmaiset laajennukset

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki laajennukset verkkokauppaan ilmaiseksi. Laajennuksien avulla lisäät kauppaasi näppäriä toiminnallisuuksia tai tarvittaessa liität nettikauppasi vaikka ulkopuoliseen ohjelmistoon. Käytössäsi on erilaisia integraatioita mm. taloushallinnon, markkinoinnin ja logistiikan palveluihin.

Verkkokaupan teemat

OsCommercen ylläpitäjät tietävät kuinka vaikeaa ulkoasun muuttaminen voi olla, kun samat muutokset täytyy tehdä useisiin tiedostoihin PHP-koodia kirjoittamalla. MyCashflowssa ulkoasu on eriytetty omaksi teemaksi ja sen muokkaaminen ei vaadi ohjelmointiosaamista. Sinulla voi olla yhtaikaa useita erilaisia versioita nettikaupastasi.

Edut OsCommercesta vaihtajalle

 • Automaattisesti päivittyvä palvelu - ei enää koodin ylläpitoa
 • Suomenkielinen asiakaspalvelu ja ohjelmisto
 • Helppokäyttöinen tuotteiden ja verkkokaupan hallintatyökalu
 • Monipuolinen varaston hallinta
 • Voit lisätä rajattomasti tuotekuvia
 • Nopea tilausten käsittely
 • Helposti muokattava ulkoasu
 • Saat laajennukset käyttöön parilla klikkauksella
 • Tietoturvallinen ratkaisu
 • Hakukoneystävällinen
 • Yli 15 valmista kieliversiota mahdollistavat kansainvälisen verkkokaupan
 • Voit tulostaa Itellan ja Matkahuollon osoitekortit suoraan hallinnasta

Toimi näin:

 1. Perusta oma verkkokauppa
 2. Pyydä tarjous verkkokaupan tietojen siirtoon myynnistämme
 3. Tarkista verkkokauppasi sisältö ja ota käyttöön MyCashflown mahdollistamia uusia ominaisuuksia
 4. Kun olet kaikki on valmista, ohjaa liikenne vanhasta nettikaupasta uuteen siirtämällä verkkotunnus

P.S. Jos tykkäät mieluummin keskustella ensin puhelimitse, niin soita myyntiimme