Rekry: Asiakaspalveluhenkinen assistentti

Tule mukaan kehittämään asiakkaidemme verkkomyyntiä suosituimman kotimaisen verkkokauppapalvelun avulla.

Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä assistenttia auttamaan asiakkaitamme myymään enemmän verkossa MyCashflow-verkkokauppapalvelun avulla.

MyCashflow verkkokauppapalvelua ylläpitävä Pulse247 Oy etsii asiakaspalveluhenkistä assistenttia auttamaan päivittäisissä rutiineissa ja ensimmäisen tason asiakastuessa.

Assistenttina tulet työskentelemään pääasiassa toimiston juoksevien sekä rutiininomaisten tehtävien parissa ja ohjaat viestivirtaa aihepiirin parhaiten tuntevalle työntekijällemme. Monipuoliset tehtävät pitävät sisällään myös mm. reskontran hoitoa, pääkirjanpitoa sekä raportointiin osallistumista.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutustaustaa ja arvostamme aiempaa kokemusta avustavista taloushallinnon tehtävistä. Olet oma-aloitteinen ja huolellinen tekijä ja omaat tietotekniset perusvalmiudet käyttää ja omaksua eri järjestelmiä. Etsit aktiivisesti uusia tapoja kehittää omaa osaamistasi ja omaat hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot.

Työ suoritettaisiin pääasiassa toimistollamme Kajaanissa, mutta osa työstä on hoidettavissa myös etänä. Työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi perusteluineen, kuinka osaamisesi kohtaa haettavan paikan vaatimukset, CV sekä palkkatoiveesi. Palkka muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta, työsuhde-eduista sekä yrityksen voittopalkkiojärjestelmän mukaisista bonuksista. Lähetä hakemuksesi tai mahdolliset kysymyksesi osoitteeseen rekry@pulse247.info.

Avainsanat: #verkkokauppa #asiakaspalvelu #assistentti

Työtehtäväsi koostuvat

 • Monipuoliset toimistotehtävät
 • Avustavat kirjanpidon tehtävät yhdessä tiimiläisten kanssa
 • Ensimmäisen tason asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse ja chat-palvelussa

Vaatimukset 

 • Järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta työtehtävien hoidossa
 • Tarkkuutta tärkeissä yksityiskohdissa
 • Sujuvaa kirjoitustaitoa
 • Toimisto-ohjelmien hallintaa (tekstinkäsittely, taulukkolaskenta, esitykset) ja kykyä omaksua uusia ohjelmia osaksi rutiineja
 • Asiakaspalveluosaamista: tulet toimimaan paljon suoraan asiakkaidemme kanssa, jotka ovat tottuneet laadukkaaseen palveluun
 • Intoa itsensä jatkuvaan kehittämiseen

Arvostamme hakijalta

 • Energisyyttä ja positiivista meininkiä
 • Tehokasta ajan- ja oman tekemisen hallintaa
 • Malttia pysyä rauhallisena ja tilanteen tasalla myös kiireen tai paineen alla

Pulse247 Oy työpaikkana

Pulse247 Oy on toimivan johdon kokonaan omistama pieni yritys, joka keskittyy intohimoisesti verkkokauppaan. Meidät tunnetaan parhaiten MyCashflow-verkkokauppapalvelun (https://www.mycashflow.fi) kehittämisestä ja tukipalveluista. Tällä hetkellä meitä on 15 työntekijää toimistoilla Kajaanissa, Oulussa, Kuopiossa ja etänä.

Palkka muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta, työsuhde-eduista sekä yrityksen voittopalkkiojärjestelmän mukaisista bonuksista. Olet mukana yleisessä tulospalkkiojärjestelmässämme ja työn etuihin kuuluvat mm. sairaskuluvakuutus, tapaturmavakuutus myös vapaa-ajalle, MacBook Pro tietokone sekä liikunta- ja kulttuuri- ja lounasedut (virikekortti).

Kuitenkin, kun kysytään työntekijöiltämme, niin parasta on hyvä syke ja vapaa työyhteisö sekä rento tekemisen meininki. Koska tuemme aktiivisesti työtekijöidemme kehittymistä, myös työhön liittyvät kirjat ja vastaava oppimateriaali hankitaan työn puolesta ja työaikojen joustaminen opiskelujen aikana on aivan normaalia toimintaa.


Kerro tästä avoimesta työpaikasta muillekin