Rekry: Front-end-ohjelmistokehittäjä

Tule mukaan kehittämään asiakkaidemme verkkomyyntiä suosituimman kotimaisen verkkokauppapalvelun avulla.

Etsimme nyt ammattitaitoista front-end-kehittäjää auttamaan asiakkaitamme myymään enemmän verkossa MyCashflow-verkkokauppapalvelun avulla.

Pulse247 Oy etsii front-end -kehittäjää auttamaan asiakkaitamme myymään enemmän verkossa MyCashflow-verkkokauppapalvelun avulla.

Työ suoritettaisiin pääosin toimistollamme Oulussa, mutta etäisyys ei ole suuri este - monet meistä tekevät säännöllisesti etätyötä.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi perusteluineen, kuinka osaamisesi kohtaa haettavan paikan vaatimukset, CV sekä mahdollinen linkki portfolioon tai viimeisimpiin töihisi palkkatoiveen kera. Palkka muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta, työsuhde-eduista sekä yrityksen voittopalkkiojärjestelmän mukaisiin bonuksiin. Lähetä hakemuksesi tai mahdolliset kysymyksesi osoitteeseen rekry@pulse247.info.

Työn aloituksen ajankohta on sovittavissa. Etsimme useita kehittäjiä ja haku on avoinna, kunnes tekijät on löydetty. Kutsumme hakijoita haastatteluun kuukausittain.

Avainsanat: #verkkokauppa #javascript #css #reactjs

Työtehtäväsi koostuvat

Pääasiassa työsi koostuu front-endin koodaamisesta Javascriptillä yksin ja parikoodauksena. Työhösi kuuluu MyCashflow-sovelluksen kehittäminen sekä muiden sovellusten koodaus mm. React-frameworkin päälle. Uuden koodin tuottamisen rinnalla refaktoroit jatkuvasti myös vanhaa koodia. Backendiin (PHP) sinun ei tarvitse koskea ellet välttämättä halua. Kirjoittelet testejä ja testattavaa koodia, sekä tietenkin testailet tuotoksia myös manuaalisesti.

Pääset päivittäin lukemaan ja hyväksymään tiimin muiden jäsenten kirjoittamaa koodia ja huomaat näin jatkuvasti kehittyväsi työssäsi. Osallistut aktiivisesti suunnittelutehtäviin ja pääset hyvin vaikuttamaan omiin töihisi.

Vaatimukset

Hakijalta odotamme kokemusta, koulutusta tai vähintään hyvää käsitystä seuraavista aiheista:

 • Arvostat ja osaat kirjoittaa yksinkertaista ja selkeää lähdekoodia
 • Osaat toimia tehokkaasti tiimissä; antaa ja ottaa vastaan palautetta
 • Kokemusta front-end web-kehityksestä (Javascript, React ja muut modernit kirjastot, CSS-esikääntäjät)
 • Sinulla on visuaalista silmää ja ymmärrystä hyvästä käytettävyydestä

Arvostamme hakijalta

 • Asiakaspalveluosaamista: tulet toimimaan paljon suoraan asiakkaidemme kanssa, jotka ovat tottuneet laadukkaaseen palveluun
 • Hyvää kirjoitustaitoa ja selkeää kommunikointia
 • Kokemus verkkokaupasta, erityisesti MyCashflow-ohjelmiston ja Interface-merkkauksen parissa, katsotaan eduksi
 • Kokemus ohjelmistojen tuotannosta, UX-suunnittelusta ja Agile-menetelmistä katsotaan eduksi
 • Kokemus ja näkemys mobiilikehityksestä katsotaan eduksi
 • Ammattimaista meinkinkiä: tehokasta ajan- ja oman tekemisen hallintaa, luotettavuutta, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta tärkeissä yksityiskohdissa
 • Oma-aloitteisuutta: hiljaisempina hetkinä osaat täyttää työtunnit itse tuottavalla toiminnalla
 • Energisyyttä ja positiivista meininkiä
 • Intoa itsensä jatkuvaan kehittämiseen 
 • Sujuvaa suomen- ja englanninkielen hallintaa. Muut kielet katsotaan eduksi.

Pulse247 Oy työpaikkana

Pulse247 Oy on toimivan johdon kokonaan omistama pieni yritys, joka keskittyy intohimoisesti verkkokauppaan. Meidät tunnetaan parhaiten MyCashflow-verkkokauppapalvelun (https://www.mycashflow.fi) kehittämisestä ja tukipalveluista. Tällä hetkellä meitä on 15 työntekijää toimistoilla Kajaanissa, Oulussa, Kuopiossa ja etänä.

Palkka muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta, työsuhde-eduista sekä yrityksen voittopalkkiojärjestelmän mukaisista bonuksista. Olet mukana yleisessä tulospalkkiojärjestelmässämme ja työn etuihin kuuluvat mm. sairaskuluvakuutus, tapaturmavakuutus myös vapaa-ajalle, MacBook Pro tietokone sekä liikunta- ja kulttuuri- ja lounasedut (virikekortti).

Kuitenkin, kun kysytään työntekijöiltämme, niin parasta on hyvä syke ja vapaa työyhteisö sekä rento tekemisen meininki. Koska tuemme aktiivisesti työtekijöidemme kehittymistä, myös työhön liittyvät kirjat ja vastaava oppimateriaali hankitaan työn puolesta ja työaikojen joustaminen opiskelujen aikana on aivan normaalia toimintaa.


Kerro tästä avoimesta työpaikasta muillekin