Rekry: PHP-ohjelmistokehittäjä

Tule mukaan kehittämään asiakkaidemme verkkomyyntiä suosituimman kotimaisen verkkokauppapalvelun avulla.

Etsimme nyt ammattitaitoista PHP-ohjelmistokehittäjää auttamaan asiakkaitamme myymään enemmän verkossa MyCashflow-verkkokauppapalvelun avulla.

Pulse247 Oy etsii ammattitaitoista PHP-ohjelmistokehittäjää työskentelemään osana MyCashflow-tuotekehitystiimiämme.

Pääasiassa työsi koostuu tiimin sisäisestä yhteydenpidosta, PHP-koodauksesta, tiimin jäsenten koodin katselmoinnista ja hyväksymisestä, päivitysten testaamisesta ja toimituksista asiakkaille. Toimenkuvaasi kuuluu MyCashflow-ohjelmiston koodipohjan refaktorointi sekä uuden kehittäminen.

Työ suoritettaisiin osittain toimistollamme Kajaanissa tai Oulussa, mutta etäisyys ei ole mikään este - monet meistä tekevät säännöllisesti etätyötä.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi perusteluineen, kuinka osaamisesi kohtaa haettavan paikan vaatimukset, CV sekä mahdollinen linkki portfolioon tai viimeisimpiin töihisi palkkatoiveen kera. Palkka muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta, työsuhde-eduista sekä yrityksen voittopalkkiojärjestelmän mukaisiin bonuksiin. Lähetä hakemuksesi tai mahdolliset kysymyksesi osoitteeseen rekry@pulse247.info.

Työn aloituksen ajankohta on sovittavissa. Etsimme useita kehittäjiä ja haku on avoinna, kunnes tekijät on löydetty. Kutsumme hakijoita haastatteluun kuukausittain.

Avainsanat: #verkkokauppa #php

Työtehtäväsi koostuvat

Työsi koostuu MyCashflow-sovelluksen sekä siihen liittyvien taustapalveluiden kehittämisestä. Tuotat koodia PHP:llä itsenäisesti ja kykenet tekemään yhteistytötä myös parikoodauksen muodossa, mikäli ongelman ratkaisu sitä vaatii. Työhösi kuuluu tuotoksesi testaaminen ja tarkastusten kirjoittaminen PHPUnitilla. Uusien ominaisuuksien kehittämisen rinnalla refaktoroit myös vanhempaa koodia. Pääset päivittäin lukemaan ja hyväksymään tiimin muiden jäsenten koodia ja huomaat näin jatkuvasti kehittyväsi työssäsi. Et koodaa speksistä, vaan osallistut myös aktiivisesti suunnittelutehtäviin ja pääset vaikuttamaan omiin töihisi. Fronttiin sinun ei tarvitse koskea, jos et niin välttämättä halua.

Vaatimukset

Hakijalta odotamme kokemusta, koulutusta tai vähintään hyvää käsitystä seuraavista aiheista:

 • Arvostat ja osaat kirjoittaa yksinkertaista ja selkeää lähdekoodia (PHP ja muut katsotaan eduksi)
 • Järjestelmäintegraatioista, esimerkiksi REST-pohjaiset rajapinnat
 • Kokemusta perinteisistä tietokannoista (MySQL) sekä skaalautuvista tietovarastoista (Elasticsearch, Redis)
 • Ketterästä kehittämisestä (Agile, Scrum)
 • Web-sovellusten tietoturvasta

Arvostamme hakijalta

 • Asiakaspalveluosaamista: tulet toimimaan myös suoraan asiakkaidemme kanssa, jotka ovat tottuneet laadukkaaseen palveluun
 • Hyvää kirjoitustaitoa ja selkeää kommunikointia
 • Kokemus verkkokaupasta, erityisesti MyCashflow-ohjelmiston ja Interface-merkkauksen parissa, katsotaan eduksi
 • Kokemus ohjelmistojen tuotannosta, UX-suunnittelusta ja Agile-menetelmistä katsotaan eduksi
 • Kokemus frontendistä (Javascript, React, SCSS) ja tämän päivän "uusista" selainteknologioista (web sockets, mobile) katsotaan eduksi
 • Ammattimaista meinkinkiä: tehokasta ajan- ja oman tekemisen hallintaa, luotettavuutta, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta tärkeissä yksityiskohdissa
 • Oma-aloitteisuutta: hiljaisempina hetkinä osaat täyttää työtunnit itse tuottavalla toiminnalla
 • Energisyyttä ja positiivista meininkiä
 • Intoa itsensä jatkuvaan kehittämiseen 
 • Sujuvaa suomen- ja englanninkielen hallintaa. Muut kielet katsotaan eduksi.

Pulse247 Oy työpaikkana

Pulse247 Oy on toimivan johdon kokonaan omistama pieni yritys, joka keskittyy intohimoisesti verkkokauppaan. Meidät tunnetaan parhaiten MyCashflow-verkkokauppapalvelun (https://www.mycashflow.fi) kehittämisestä ja tukipalveluista. Tällä hetkellä meitä on 15 työntekijää toimistoilla Kajaanissa, Oulussa, Kuopiossa ja etänä.

Palkka muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta, työsuhde-eduista sekä yrityksen voittopalkkiojärjestelmän mukaisista bonuksista. Olet mukana yleisessä tulospalkkiojärjestelmässämme ja työn etuihin kuuluvat mm. sairaskuluvakuutus, tapaturmavakuutus myös vapaa-ajalle, MacBook Pro tietokone sekä liikunta- ja kulttuuri- ja lounasedut (virikekortti).

Kuitenkin, kun kysytään työntekijöiltämme, niin parasta on hyvä syke ja vapaa työyhteisö sekä rento tekemisen meininki. Koska tuemme aktiivisesti työtekijöidemme kehittymistä, myös työhön liittyvät kirjat ja vastaava oppimateriaali hankitaan työn puolesta ja työaikojen joustaminen opiskelujen aikana on aivan normaalia toimintaa.


Kerro tästä avoimesta työpaikasta muillekin