Rekry: Web-suunnittelija/-tuottaja

Pulse247 Oy etsii Web-suunnittelijaa/-tuottajaa auttamaan asiakkaitamme myymään enemmän verkossa MyCashflow-verkkokauppapalvelun avulla.

Pääasiassa työsi koostuu MyCashflow-verkkokauppojen ulkoasuteemojen suunnittelusta ja räätälöinnistä asiakkaiden toiveiden mukaisiksi.

Pulse247 Oy etsii Web-suunnittelijaa/-tuottajaa auttamaan asiakkaitamme myymään enemmän verkossa MyCashflow-verkkokauppapalvelun avulla.

Työ pitää sisällään MyCashflow-verkkokauppojen ulkoasuteemojen suunnittelua ja räätälöintiä asiakkaiden toiveiden mukaisiksi.

Työ suoritetaan pääosin toimistollamme Kuopiossa. Työn voi tehdä osittain etätyönä joustavilla työajoilla.

Työpaikka on osa Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutusta, jonka aikana työntekijä osallistuu myös koulutukseen. RekryKoulutuksen kesto on viisi kuukautta ja siitä maksetaan tukea. Tavoitteena on, että koulutuksen aikana työntekijä oppii tekemään työn tuottavasti ja työ jatkuu normaalina työsuhteena.

Lisätietoa Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutuksesta löydät osoitteesta www.kaupallinentuottaja.fi.

Työtehtäväsi koostuvat

 • verkkokauppojen teemojen suunnittelusta ja päivittämisestä asiakkaiden toimeksiantojen mukaan. Toimit osana web-suunnittelijoista koostuvaa tiimiä ja opit verkkokauppojen suunnittelun MyCashflow-teemojen avulla asiakastöitä tekemällä, 
 • yhteydenpidosta asiakkaisiin uusien ja meneillään olevien projektien osalta sekä
 • MyCashflow'n teemakaupan ja sen valikoiman (teemakauppa.fi) ylläpidosta ja kehityksestä

Tarkempaa tietoa teknologioista menetelmistä löydät sivustoiltamme:

 • MyCashflow teemaopas sisältää tietoja ja ohjeita MyCashflow teemojen toteutuksesta.
 • Työskentelet enimmäkseen Barebones-teemapohjan parissa, sillä useimmat asiakasprojektit ja teemakaupan uudet valmisteemat toteutetaan sitä räätälöimällä.
 • Teemakaupassa voit tutustua valmisteemoihimme (esim. Pure-teema), demo- ja ohjekauppoihin (esim. Pure-teeman demokauppa) ja ohjeisiin, joista löydät mm. tietoa teemojen laatuvaatimuksista.

Työssä on välttämätöntä osata

 • Kokemus ja osaaminen nettisuunnittelusta, sivujen rakentamisesta ja sisällöistä.
 • Projektityöskentely osana tiimiä.
 • Hyvää kirjoitustaitoa ja selkeää kommunikointia.

Lisäksi katsomme eduksi aikaisemman osaamisen ja kokemuksen osaamisalueista, joita tulet oppimaan työssäolon aikana.

 • Kokemus nykyaikaisesta web-kehityksestä (HTML5, SCSS, Javascript).
 • Kokemus verkkokaupasta, erityisesti MyCashflow-ohjelmiston ja teemojen parissa, katsotaan eduksi.
 • Kokemus ohjelmistotuotannosta, UX-suunnittelusta ja Agile-menetelmistä katsotaan eduksi.

Arvostamme sinulta

 • Asiakaspalveluosaamista: tulet toimimaan paljon suoraan asiakkaidemme kanssa, jotka ovat tottuneet laadukkaaseen palveluun.
 • Ammattimaista meininkiä: tehokasta ajan- ja oman tekemisen hallintaa, luotettavuutta, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta tärkeissä yksityiskohdissa.
 • Oma-aloitteisuutta: hiljaisempina hetkinä osaat täyttää työtunnit itse tuottavalla toiminnalla. 
 • Energisyyttä ja positiivista meininkiä: intoa itsensä jatkuvaan kehittämiseen.
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen hallintaa. Muut kielet katsotaan eduksi.

Hakuohjeet ja aikataulu

Koulutuksen osaajille suunnattu infotilaisuus järjestetään torstaina 9.11.2017 klo 10-12 Kuopiossa TE-toimistossa (os. Kauppakatu 45, 70110 Kuopio; kauppakeskus Apaja, E-rappu).

Hakemukset tulee jättää 23.11.2017 mennessä koulutuksen järjestäjille.

Tarkat aikataulut ja hakuohjeet löytyvät kaupallinentuottaja.fi-sivuston ilmoituksesta:

Katso hakuohjeet ›

Pulse247 Oy työpaikkana

Pulse247 Oy on toimivan johdon kokonaan omistama pieni yritys, joka keskittyy intohimoisesti verkkokauppaan. Meidät tunnetaan parhaiten MyCashflow-verkkokauppapalvelun (https://www.mycashflow.fi) kehittämisestä ja tukipalveluista. Tällä hetkellä meitä on 15 työntekijää toimistoilla Kajaanissa, Oulussa, Kuopiossa ja etänä.

Koulutuksen jälkeen palkka muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta, työsuhde-eduista sekä yrityksen voittopalkkiojärjestelmän mukaisista bonuksista. Olet mukana yleisessä tulospalkkiojärjestelmässämme ja työn etuihin kuuluvat mm. sairaskuluvakuutus, tapaturmavakuutus myös vapaa-ajalle, MacBook Pro tietokone sekä liikunta- ja kulttuuri- ja lounasedut (virikekortti). 

Kuitenkin, kun kysytään työntekijöiltämme, niin parasta on hyvä syke ja vapaa työyhteisö sekä rento tekemisen meininki. Koska tuemme aktiivisesti työtekijöidemme kehittymistä, myös työhön liittyvät kirjat ja vastaava oppimateriaali hankitaan työn puolesta ja työaikojen joustaminen opiskelujen aikana on aivan normaalia toimintaa.

Lue lisää: https://www.pulse247.info/


Kerro tästä avoimesta työpaikasta muillekin