Quick SSL Premium 
Wildcard -sertifikaatti

Nopea ja helppo validointi yhdelle verkkotunnukselle sekä sen alidomaineille.

Soveltuu verkkokaupoille, joilla useita kauppa- tai kieliversioita eri aliverkkotunnuksissa.

Quick SSL Premium Wildcard -sertifikaatti tuottaa lukkoikonin yhdelle verkkotunnukselle ja kaikille sen aliverkkotunnuksille

Tilaa Quick SSL Premium Wildcard -sertifikaatti

Voimassaolo *
Paketti sisältää sertifikaatin, IP-osoitteen, asennuksen ja ylläpidon. Tilaus uusitaan automaattisesti. Tilaus on irtisanottava kaksi (2) kuukautta ennen sertifikaatin vanhenemista. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.
*

Tietoa SSL-sertifikaatin vahvistamisesta

Sertifikaatin toimittaja GeoTrust pyytää vahvistamaan sertifikaatin verkko­tunnuksesi hostmaster-sähköposti­osoitteesta (esim. hostmaster@mycashflow.fi). Tällä varmistetaan, että sertifikaatin vahvistaja on verkko­tunnuksen omistaja. Samaan osoitteeseen lähetetään tällöin myös sertifikaatin uusimis­pyynnöt.

Jos myös verkko­tunnuksesi on tilattu MyCashflow'lta, sertifikaatti pyritään vahvistamaan automaattisesti. Joissain tilanteissa vaaditaan kuitenkin erillinen vahvistus, jolloin vahvistus­pyyntö lähetetään verkko­tunnuksen omistajan sähkö­posti­osoitteeseen.

En voi luoda @hostmaster-sähköpostiosoitetta, miten vahvistus ja uusinta hoidetaan?

Jos ette voi käyttää kyseistä sähköposti­osoitetta tai teillä ei ole mahdollisuutta luoda sitä, voitte määrittää verkko­tunnuksen nimi­palvelu­asetuksiin MX-tietueeksi ­mail1.sigmatic.fi, jolloin palvelun­tarjoajamme voi käsitellä vahvistuksen ja uusimiset asennuksen yhteydessä.