TrueBusinessID EV
-sertifikaatti

Pankkitason validointi yhdelle verkkotunnukselle. Sertifikaatti ilmaistaan selaimessa vihreänä osoitepalkkina yrityksen nimellä.

Quick SSL Premium -sertifikaatti tuottaa lukkoikonin yhdelle verkkotunnukselle

Tilaa TrueBusinessID EV -sertifikaatti

Voimassaolo *
Paketti sisältää sertifikaatin, IP-osoitteen, asennuksen ja ylläpidon. Tilaus uusitaan automaattisesti. Tilaus on irtisanottava kaksi (2) kuukautta ennen sertifikaatin vanhenemista. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.
*

Tietoa sertifikaatin vahvistamisesta

Sertifikaatin toimittaja GeoTrust pyytää vahvistamaan sertifikaatin verkko­tunnuksesi hostmaster-sähköposti­osoitteesta (esim. hostmaster@mycashflow.fi). Tällä varmistetaan, että sertifikaatin vahvistaja on verkko­tunnuksen omistaja. Samaan osoitteeseen lähetetään tällöin myös sertifikaatin uusimis­pyynnöt.

Verkko­tunnuksen omistajuus voidaan lisäksi varmentaa lähettämällä vahvistus­pyyntö verkko­tunnuksen omistajan henkilö­kohtaiseen sähköposti­osoitteeseen.

TrueBusinessID EV-sertifikaatti on laajan validoinnin sertifikaatti, joka sisältää myös verkko­tunnuksen omistavan yrityksen tiedot. Yrityksen olemassaolo ja aitous varmennetaan kauppa­rekisteristä.

Laajan validoinnin sertifikaattia haettaessa yritys varmennetaan poikkeuksetta myös puhelimitse.