TrueBusinessID multi-domain -sertifikaatti

Yhden verkkotunnuksen sekä maksimissaan neljän alidomainin validointi, jossa varmennetaan myös yrityksen aitous. (Organisation Validation)

Quick SSL Premium -sertifikaatti tuottaa lukkoikonin yhdelle verkkotunnukselle

Tilaa TrueBusinessID multidomain -sertifikaatti

Voimassaolo *
Paketti sisältää sertifikaatin, asennuksen ja ylläpidon. Voit lisätä sertifikaattiin aliverkkotunnuksia myös tilauksen jälkeen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Tilaus uusitaan automaattisesti. Tilaus on irtisanottava kaksi (2) kuukautta ennen sertifikaatin vanhenemista. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.
*

Tietoa sertifikaatin vahvistamisesta

Sertifikaatin toimittaja GeoTrust pyytää vahvistamaan sertifikaatin verkko­tunnuksesi hostmaster-sähköposti­osoitteesta (esim. hostmaster@mycashflow.fi). Tällä varmistetaan, että sertifikaatin vahvistaja on verkko­tunnuksen omistaja. Samaan osoitteeseen lähetetään tällöin myös sertifikaatin uusimis­pyynnöt.

Verkko­tunnuksen omistajuus voidaan lisäksi varmentaa lähettämällä vahvistus­pyyntö verkko­tunnuksen omistajan henkilö­kohtaiseen sähköposti­osoitteeseen.

TrueBusinessID-sertifikaatti sisältää myös verkko­tunnuksen omistavan yrityksen tiedot. Yrityksen olemassaolo ja aitous varmennetaan kauppa­rekisteristä. Joissain tapauksissa yritys varmennetaan myös puhelimitse.