TrueBusinessID multi-domain -sertifikaatti

Yhden verkkotunnuksen sekä maksimissaan neljän alidomainin validointi, jossa varmennetaan myös yrityksen aitous. (Organisation Validation)

Quick SSL Premium -sertifikaatti tuottaa lukkoikonin yhdelle verkkotunnukselle

Tilaa TrueBusinessID multidomain -sertifikaatti

Voimassaolo *
Paketti sisältää sertifikaatin, IP-osoitteen, asennuksen ja ylläpidon. Voit lisätä sertifikaattiin aliverkkotunnuksia myös tilauksen jälkeen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Tilaus uusitaan automaattisesti. Tilaus on irtisanottava kaksi (2) kuukautta ennen sertifikaatin vanhenemista. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.
*

Tietoa sertifikaatin vahvistamisesta

Sertifikaatin toimittaja GeoTrust pyytää vahvistamaan sertifikaatin verkko­tunnuksesi hostmaster-sähköposti­osoitteesta (esim. hostmaster@mycashflow.fi). Tällä varmistetaan, että sertifikaatin vahvistaja on verkko­tunnuksen omistaja. Samaan osoitteeseen lähetetään tällöin myös sertifikaatin uusimis­pyynnöt.

Verkko­tunnuksen omistajuus voidaan lisäksi varmentaa lähettämällä vahvistus­pyyntö verkko­tunnuksen omistajan henkilö­kohtaiseen sähköposti­osoitteeseen.

TrueBusinessID-sertifikaatti sisältää myös verkko­tunnuksen omistavan yrityksen tiedot. Yrityksen olemassaolo ja aitous varmennetaan kauppa­rekisteristä. Joissain tapauksissa yritys varmennetaan myös puhelimitse.