Ominaisuudet ja toiminnot

Monipuolisilla ominaisuuksilla verkkokaupan rakentaminen sujuu ja automatisoidut toiminnot säästävät aikaa ylläpidon päivittäisissä rutiineissa. Säästyneen ajan voi käyttää sujuvasti liiketoiminnan kasvattamiseen ja verkkokaupan kehittämiseen, sillä ohjelmisto sisältää valmiiksi kaikki tärkeimmät verkkokaupan markkinointi- ja myynninedistämistyökalut.

Tuotevalikoiman hallinta

Verkkokaupan tuotteet on helppo pitää järjestyksessä näppärän drag'n drop -ominaisuuden avulla. Tuotteet ja vaikkapa kokonaiset tuoteryhmät siirtyvät kätevästi myös esimerkiksi kampanjaan.

Vahvistusviestit tekstiviestinä

Voit toimittaa asiakkaillesi lähetettävät tilaus- ja toimitusvahvistukset sähköpostin lisäksi halutessasi myös tekstiviestinä, jolloin asiakkaasi saavat näppärästi ja nopeasti tiedon tilauksen etenemisestä.

Osoitekorttien tulostus

Tulosta lähetyksiisi automaattisesti täytetyt osoitekortit suoraan verkkokauppasi hallinnasta valmiilla logistiikkaintegraatioilla. Prinetti-laajennuksella voit tulostaa lähetyksiisi myös esitäytetyt palautuskortit.

Tallennetut hakuehdot

Voit tallentaa usein käyttämäsi tilaus- ja tuotehaut hallinnan sivupalkkiin, jolloin näet jatkossa esimerkiksi varastosta loppuneet tuotteet yhdellä klikkauksella.

Tilausten pikakäsittely

Pikakäsittelyllä teet kaikki tilauksen käsittelyvaiheet kerralla – varastosaldon päivityksestä toimitusvahvistuksen lähettämiseen ja osoitekorttien tulostamiseen saakka.

Varastonhallinta

Tuotteiden ja variaatioiden varastosaldojen, hälytysrajojen ja varastopolitiikan avulla varmistat ettet myy tuotetta yli rajojen. Saat nopeasti myös selkeät raportit tuotteista, jotka ovat loppumassa.

Ulkoasuteemat

Näppärä teemapohjainen ulkoasuratkaisu helpottaa erilaisten kausien ja kampanjoiden korostamista. Voit vaihtaa kulloinkin käytettävää teemaa helposti verkkokauppasi hallinnasta.