Ominaisuudet ja toiminnot

Monipuolisilla ominaisuuksilla verkkokaupan rakentaminen sujuu ja automatisoidut toiminnot säästävät aikaa ylläpidon päivittäisissä rutiineissa. Säästyneen ajan voi käyttää sujuvasti liiketoiminnan kasvattamiseen ja verkkokaupan kehittämiseen, sillä ohjelmisto sisältää valmiiksi kaikki tärkeimmät verkkokaupan markkinointi- ja myynninedistämistyökalut.

Tuotepaketit uusi

Tuotepakettien avulla voit helpottaa ostamista ja kasvattaa keskiostoksen arvoa paketoimalla tuotteet yhteen ja tarjoamalla tuotteet edullisemmalla kokonaishinnalla.

Lue lisää ›

Älykäs sisäinen haku

MyCashflow'n oppiva sisäinen hakukone helpottaa ostamista ja tehostaa myyntiä. Nykyaikaisen ja nopean hakukoneen ominaisuuksiin lukeutuvat mm. kirjoitusvirheiden ja taivutusmuotojen ymmärrys sekä hakutulosten rajaus.

Lue lisää ›

Automaattiset kuvapienennökset

Lisätessäsi tuotteita, sinun ei tarvitse välittää eri yhteyksissä näytettäviä pienemmistä kuvaversioista. MyCashflow tekee kuvatiedostoistasi laadukkaat pienennökset automaattisesti.

Rajoittamattomat tuotevariaatiot

Voit määritellä tuotteelle helposti erilaisia variaatioita esimerkiksi värin, mallin tai koon mukaan. Variaatioiden määrää ei ole rajoitettu, eivätkä ne kuluta pakettisi tuoterajoitusta.

Räätälöinnit ja lisävalinnat

Tuotteelle voi luoda myös erilaisia lisävalintoja, joiden avulla asiakkaasi voi räätälöidä tuotteesta haluamansa. Räätälöintiä ja valintoja voidaan käyttää tuotteiden personointiin, mutta niiden avulla voi myös luoda helposti lisämyyntiä.

Ladattavien tuotteiden myynti

MyCashflow sopii niin fyysisten tuotteiden, palveluiden kuin digitaalistenkin tuotteiden myyntiin. Tuki ladattavien tuotteiden, kuten musiikin, dokumenttien ja ohjelmistojen myyntiin on tarjolla MyCashflow Advanced -paketista alkaen.

Hakukonenäkyvyys

MyCashflow’n hakukoneystävällinen lähdekoodi nostaa kauppasi tarjonnan korkealle hakukoneiden tuloksissa. Ohjelmisto sisältää lisäksi useita tehokkaita työkaluja hakukoneoptimointiin.

Mobiiliverkkokauppa

MyCashflow-verkkokaupan ulkoasu perustuu teemoihin, jotka taipuvat osaavissa käsissä helposti myös mobiililaitteiden, kuten tablettien ja älypuhelimien, näytöille.