Palvelut menestyvään verkkokauppaan

Kattava ja monipuolinen valikoima esiasennettuja palveluita maksunvälityksestä markkinointiin. Menestyvän verkkokaupankäynnin tueksi.

Shipit uusi

Shipit on kattava kotimainen logistiikkapalvelu, jonka kautta saat käyttöösi suosituimpien kuljetusyhtöiden toimitustavat niin kotimaan lähetyksiin kuin kansainvälisiin kuljetuksiin – yhdellä sopimuksella.

Lue lisää ›

Shipit-logo

Posti SmartShip Uusi

Posti SmartShip on Postin uusi paketti- ja rahti­kuljetusten tilaamisen ja kuljetus­asiakirjojen tulostamisen järjestelmä. Laajennuksen avulla tulostat Postin osoite­kortit niin kotimaan kuin ulkomaan lähetyksile suoraan verkko­kauppasi hallinnasta.

Lue lisää ›

DB Schenker

DB Schenker on maailman­­laajuinen kuljetus- ja logistiikka­­palveluiden tarjoaja, joka tarjoaa verkko­kaupalle monenlaisia ratkaisuja toimituksiin ja varastointiin.

Lue lisää ›

DB Schenker -logo
Pakettikauppa logo | MyCashflow

Pakettikauppa

Pakettikauppa on edullinen kotimainen logistiikkapalvelu, jonka kautta saat suosituimmat kotimaiset toimitustavat helposti yhdellä sopimuksella.

Lue lisää ›

Consignor

Yhdistämällä MyCashflow-verkkokauppasi Consignor-palveluun, voit siirtää lähetysten tiedot sähköisesti eri kuljetusyhtiöihin ja tulostaa osoitekortit tilauksille yhdellä klikkauksella.

Lue lisää ›

GLS

GLS on Euroopan pakettikuljetuksiin erikoistunut kuljetusliike, joka kuljettaa Euroopan verkostossaan vuosittain noin 440 miljoonaa pakettia.

Lue lisää ›

Nettivarasto

Nettivarasto on kaiken kokoisille verkkokaupoille soveltuva logistiikkaratkaisu, joka hoitaa verkkokauppasi lähetykset, tavaran vastaanoton sekä varastoinnin automaattisesti.

Lue lisää ›

Nettivarasto-logo