Palvelut menestyvään verkkokauppaan

Kattava ja monipuolinen valikoima esiasennettuja palveluita maksunvälityksestä markkinointiin. Menestyvän verkkokaupankäynnin tueksi.

Posti SmartShip

Posti SmartShip on Postin paketti- ja rahti­kuljetusten tilaamisen ja kuljetus­asiakirjojen tulostamisen järjestelmä. Laajennuksen avulla tulostat Postin osoite­kortit niin kotimaan kuin ulkomaan lähetyksile suoraan verkko­kauppasi hallinnasta.

Lue lisää ›

Nettivarasto-OGO-logo

Matkahuolto

Matkahuolto tarjoaa erittäin kilpailukykyisen kuljetuspalvelun verkkokauppiaalle, jonka toiminta edellyttää tuotteiden toimittamista kuluttajille ympäri maan. 

Lue lisää ›

DB Schenker

DB Schenker on maailman­­laajuinen kuljetus- ja logistiikka­­palveluiden tarjoaja, joka tarjoaa verkko­kaupalle monenlaisia ratkaisuja toimituksiin ja varastointiin.

Lue lisää ›

DB Schenker -logo
DHL logo

DHL uusi

DHL kuljettaa kiireellisiä asiakirjoja ja paketteja luotettavasti ja nopeasti ovelta ovelle kotimaassa ja kaikkialle maailmaan.

Lue lisää ›

Shipit 

Shipit on kattava kotimainen logistiikkapalvelu, jonka kautta saat käyttöösi suosituimpien kuljetusyhtöiden toimitustavat niin kotimaan lähetyksiin kuin kansainvälisiin kuljetuksiin – yhdellä sopimuksella.

Lue lisää ›

Shipit-logo
Unifaun eCom LITE

Unifaun eCom LITE 

MyCashflow-verkkokaupan sisäänrakennettu logistiikkaratkaisu pienemmälle ja vähän lähettävälle verkkokaupalle, jolla ei ole tarvetta Unifaun Onlinen lisäpalveluille. Ei kiinteitä kuluja, maksat vain lähetyksistä!

Lue lisää ›

Unifaun eCom PRO 

Laajennuksen avulla yhdistät verkkokauppasi Unifaun Online ‑palveluun, jolloin teet kuljetustilaukset sekä tulostat osoitekortit ja muut kuljetusasiakirjat suoraan verkkokauppasi hallinnasta.

Lue lisää ›

Unifaun eCom PRO
Pakettikauppa logo | MyCashflow

Pakettikauppa

Pakettikauppa on edullinen kotimainen logistiikkapalvelu, jonka kautta saat suosituimmat kotimaiset toimitustavat helposti yhdellä sopimuksella.

Lue lisää ›

GLS

GLS on Euroopan pakettikuljetuksiin erikoistunut kuljetusliike, joka kuljettaa Euroopan verkostossaan vuosittain noin 440 miljoonaa pakettia.

Lue lisää ›

Nettivarasto-OGO-logo

Nettivarasto

Nettivarasto on kaiken kokoisille verkkokaupoille soveltuva logistiikkaratkaisu, joka hoitaa verkkokauppasi lähetykset, tavaran vastaanoton sekä varastoinnin automaattisesti.

Lue lisää ›