Palvelut menestyvään verkkokauppaan

Kattava ja monipuolinen valikoima esiasennettuja palveluita maksunvälityksestä markkinointiin. Menestyvän verkkokaupankäynnin tueksi.

Pakettikauppa uusi

Pakettikauppa on edullinen kotimainen logistiikkapalvelu, jonka kautta saat suosituimmat kotimaiset toimitustavat helposti yhdellä sopimuksella.

Lue lisää ›

Pakettikauppa logo | MyCashflow
DB Schenker -logo

DB Schenker uusi

DB Schenker on maailman­­laajuinen kuljetus- ja logistiikka­­palveluiden tarjoaja, joka tarjoaa verkko­kaupalle monenlaisia ratkaisuja toimituksiin ja varastointiin.

Lue lisää ›

Posti SmartShip Uusi

Posti SmartShip on Postin uusi paketti- ja rahti­kuljetusten tilaamisen ja kuljetus­asiakirjojen tulostamisen järjestelmä. Laajennuksen avulla tulostat Postin osoite­kortit niin kotimaan kuin ulkomaan lähetyksile suoraan verkko­kauppasi hallinnasta.

Lue lisää ›

Consignor

Yhdistämällä MyCashflow-verkkokauppasi Consignor-palveluun, voit siirtää lähetysten tiedot sähköisesti eri kuljetusyhtiöihin ja tulostaa osoitekortit tilauksille yhdellä klikkauksella.

Lue lisää ›

GLS

GLS on Euroopan pakettikuljetuksiin erikoistunut kuljetusliike, joka kuljettaa Euroopan verkostossaan vuosittain noin 440 miljoonaa pakettia.

Lue lisää ›

Matkahuolto

Matkahuollon koko maan kattavaan Lähellä-pakettien noutopisteiden verkostoon kuuluu yli 1200 Siwaa, Valintataloa, Euromarkettia ja Matkahuollon toimipistettä.

Lue lisää ›

Nettivarasto

Nettivarasto siirtää verkkokauppasi varaston pilviaikaan. Palvelu hoitaa verkkokauppasi lähetykset, tavaran vastaanoton sekä varastoinnin automaattisesti.

Lue lisää ›