Palvelut menestyvään verkkokauppaan

Kattava ja monipuolinen valikoima esiasennettuja palveluita maksunvälityksestä markkinointiin. Menestyvän verkkokaupankäynnin tueksi.

Shipit uusi

Shipit on kattava kotimainen logistiikkapalvelu, jonka kautta saat käyttöösi suosituimpien kuljetusyhtöiden toimitustavat niin kotimaan lähetyksiin kuin kansainvälisiin kuljetuksiin – yhdellä sopimuksella.

Lue lisää ›

Shipit-logo
Unifaun eCom LITE

Unifaun eCom LITE uusi

MyCashflow-verkkokaupan sisäänrakennettu logistiikkaratkaisu pienemmälle ja vähän lähettävälle verkkokaupalle, jolla ei ole tarvetta Unifaun Onlinen lisäpalveluille. Ei kiinteitä kuluja, maksat vain lähetyksistä!

Lue lisää ›

Unifaun eCom PRO uusi

Laajennuksen avulla yhdistät verkkokauppasi Unifaun Online ‑palveluun, jolloin teet kuljetustilaukset sekä tulostat osoitekortit ja muut kuljetusasiakirjat suoraan verkkokauppasi hallinnasta.

Lue lisää ›

Unifaun eCom PRO

Posti SmartShip

Posti SmartShip on Postin paketti- ja rahti­kuljetusten tilaamisen ja kuljetus­asiakirjojen tulostamisen järjestelmä. Laajennuksen avulla tulostat Postin osoite­kortit niin kotimaan kuin ulkomaan lähetyksile suoraan verkko­kauppasi hallinnasta.

Lue lisää ›

DB Schenker

DB Schenker on maailman­­laajuinen kuljetus- ja logistiikka­­palveluiden tarjoaja, joka tarjoaa verkko­kaupalle monenlaisia ratkaisuja toimituksiin ja varastointiin.

Lue lisää ›

DB Schenker -logo
Pakettikauppa logo | MyCashflow

Pakettikauppa

Pakettikauppa on edullinen kotimainen logistiikkapalvelu, jonka kautta saat suosituimmat kotimaiset toimitustavat helposti yhdellä sopimuksella.

Lue lisää ›

GLS

GLS on Euroopan pakettikuljetuksiin erikoistunut kuljetusliike, joka kuljettaa Euroopan verkostossaan vuosittain noin 440 miljoonaa pakettia.

Lue lisää ›

Nettivarasto-OGO-logo

Nettivarasto

Nettivarasto on kaiken kokoisille verkkokaupoille soveltuva logistiikkaratkaisu, joka hoitaa verkkokauppasi lähetykset, tavaran vastaanoton sekä varastoinnin automaattisesti.

Lue lisää ›