Palvelut menestyvään verkkokauppaan

Kattava ja monipuolinen valikoima esiasennettuja palveluita maksunvälityksestä markkinointiin. Menestyvän verkkokaupankäynnin tueksi.

Shipit 

Shipit on kattava kotimainen logistiikkapalvelu, jonka kautta saat käyttöösi suosituimpien kuljetusyhtöiden toimitustavat niin kotimaan lähetyksiin kuin kansainvälisiin kuljetuksiin – yhdellä sopimuksella.

Lue lisää ›

Shipit-logo
DHL logo

DHL Express uusi

DHL Express kuljettaa kiireellisiä asiakirjoja ja paketteja luotettavasti ja nopeasti ovelta ovelle kotimaassa ja kaikkialle maailmaan.

Lue lisää ›

Unifaun eCom LITE 

MyCashflow-verkkokaupan sisäänrakennettu logistiikkaratkaisu pienemmälle ja vähän lähettävälle verkkokaupalle, jolla ei ole tarvetta Unifaun Onlinen lisäpalveluille. Ei kiinteitä kuluja, maksat vain lähetyksistä!

Lue lisää ›

Unifaun eCom LITE
Unifaun eCom PRO

Unifaun eCom PRO 

Laajennuksen avulla yhdistät verkkokauppasi Unifaun Online ‑palveluun, jolloin teet kuljetustilaukset sekä tulostat osoitekortit ja muut kuljetusasiakirjat suoraan verkkokauppasi hallinnasta.

Lue lisää ›

Posti SmartShip

Posti SmartShip on Postin paketti- ja rahti­kuljetusten tilaamisen ja kuljetus­asiakirjojen tulostamisen järjestelmä. Laajennuksen avulla tulostat Postin osoite­kortit niin kotimaan kuin ulkomaan lähetyksile suoraan verkko­kauppasi hallinnasta.

Lue lisää ›

DB Schenker -logo

DB Schenker

DB Schenker on maailman­­laajuinen kuljetus- ja logistiikka­­palveluiden tarjoaja, joka tarjoaa verkko­kaupalle monenlaisia ratkaisuja toimituksiin ja varastointiin.

Lue lisää ›

Pakettikauppa

Pakettikauppa on edullinen kotimainen logistiikkapalvelu, jonka kautta saat suosituimmat kotimaiset toimitustavat helposti yhdellä sopimuksella.

Lue lisää ›

Pakettikauppa logo | MyCashflow

GLS

GLS on Euroopan pakettikuljetuksiin erikoistunut kuljetusliike, joka kuljettaa Euroopan verkostossaan vuosittain noin 440 miljoonaa pakettia.

Lue lisää ›

Nettivarasto

Nettivarasto on kaiken kokoisille verkkokaupoille soveltuva logistiikkaratkaisu, joka hoitaa verkkokauppasi lähetykset, tavaran vastaanoton sekä varastoinnin automaattisesti.

Lue lisää ›

Nettivarasto-OGO-logo