Posti Prinetti

Posti tarjoaa verkkokauppiaille monipuolisia toimitustapoja sekä pakettikortin tulostuksen Prinetti-ohjelmalla. Lisäämällä verkkokauppaan Postin toimitustavat saat käyttöösi yli 1100 palvelupistettä kotimaassa sekä Viron kattavan pakettiautomaattiverkoston.

Palvelun kuvaus

Posti tarjoaa Suomen kattavimman palveluverkon yritys- ja kuluttajatoimituksiin sekä verkkokauppaan.

Tulosta osoitekortit suoraan hallintatyökalusta

Kun otat Postin Prinetti-palvelun käyttöön, voit tulostaa tilauksiin pakettikortit yhdellä klikkauksella. Säästät huomattavasti aikaa tilausten käsittelyssä ja virheiden mahdollisuus vähenee. Voit seurata kaikkia verkkokauppasi lähetyksiä keskitetysti Prinetin www-palvelusta.

MyCashflow'n avulla voit tulostaa hallintatyökalusta osoitekortit myös monipakettilähetyksille.

SmartPost ja vaihtoehtoiset noutopisteet

Tarjoa asiakkaallesi mahdollisuus itse valita sopivin Itellan noutopiste verkkokaupan kassalla. Asiakas voi valita noutopisteeksi lähellä sijaitsevan SmartPost-automaatin tai muun Itellan toimipisteet.

Lähetyksen seuranta

Prinetin myötä voit tarjota asiakkaillesi myös mahdollisuuden lähetyksen seurantaan. MyCashflow hakee lähetyksen JJFI-seurantakoodin automaattisesti ja liittää sen mukaan toimitusvahvistukseen. Asiakkaasi voi seurata paketin kulkua Postin lähetyksenseurannasta.

Maksuvyöhykehinnoittelu

Postin maksuvyöhykehinnoittelua käyttämällä voit veloittaa asiakkaalta suhteessa vastaanottopaikan postinumeroon.

Toimitukset ulkomaille

Posti on luotettava kumppani kansainväliseen verkkokauppaan. Postin Consumer Parcel -tuotteella toimitat pakettisi edullisesti ruotsalaisille kuluttajille, SmartPost-paketteja voit toimittaa Suomen lisäksi myös Viroon ja Priority-paketit toimitetaan luotettavasti ympäri maailmaa.

Hinnat ja saatavuus

Tutustu Postin palveluvalikoimaan, hintoihin ja ohjeisiin Postin sivuilla. Prinetti - osoitekorttien tulostusohjelman käyttö on postimaksuja lukuunottamatta ilmaista. MyCashflow'n Prinetti-laajennus on saatavilla kaikkiin MyCashflow-palvelupaketteihin ilman eri maksua (pl. MyCashflow Free).

Tilaus ja käyttöönotto

Postin sopimusasiakkaana saat Prinetin osoitekorttien tulostusohjelman sekä tulostusmateriaalit maksutta käyttöösi - maksat ainoastaan postimaksuista.

1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa

2. Postin yritysasiakkaaksi

Yritykselläsi täytyy olla voimassa oleva Postin asiakasnumero ja logistiikan tunnus (tarvittaessa saat ne numerosta 0200 77000 (pvm, mpm).

3. Tilaa ilmaiset Prinetti tunnukset

Jos olet uusi Prinetti-käyttäjä, täytä tilauslomake. Kirjoita lisätiedot kenttään, että tarvitset tunnukset MyCashflow verkkokauppaohjelmaan.

Jos olet jo Prinetti-käyttäjä, tilaa palautelomakkeella tunnukset MyCashflow verkkokauppaan.

4. Päivitä verkkokauppasi asetukset

Lisää saamasi tunnukset verkkokauppasi hallintatyökalun sivulle Tili » Laajennukset » Prinetti.

Aktivoi sen jälkeen Prinetti haluamissasi toimitustavoissa muokkaamalla toimitustavan asetuksia. Aseta Osoitekortin luonti kohtaan asetukseksi Prinetti ja Itellan palvelu kohtaan toimitustapaa vastaava Itellan palvelu, esim. Economy 16 normaalille postipaketille.

Kun asennus on valmis, voit luoda ja tulostaa osoitekortin tilaus-sivulta.

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet