Shipit

Shipit on kattava kotimainen logistiikkapalvelu, jonka kautta saat käyttöösi suosituimpien kuljetusyhtöiden toimitustavat niin kotimaan lähetyksiin kuin kansainvälisiin kuljetuksiin – yhdellä sopimuksella.

Shipit-logo

Sopiva toimitustapa jokaiseen tarpeeseen

Laaja valikoima eri kuljetusyhtiöiden toimitustapoja – kotimaahan ja ulkomaille, pikkupaketeista rahtitoimituksiin.


Kotimaan pakettipalvelut

Voit toimittaa asiakkaidesi verkkokauppatilaukset lähetyksen koosta ja asiakkaan valinnasta riippuen kätevästi postiluukkuun, suoraan kotiinkuljetuksena tai joustavasti noutopisteeseen noudettavaksi.

Asiakkaasi voivat valita itselleen sopivimman noutopisteen Suomen kattavimmasta noutopisteverkostosta, joka koostuu yli 3000:sta Postin, Matkahuollon ja DB Schenkerin noutopisteestä.

Kansainväliset paketti- ja rahtitoimitukset

Shipit sisältää monipuolisen valikoiman toimitustapoja myös ulkomaille. Voit toimittaa pakettisi ulkomaille usean eri kuljetusyhtiön avulla. Ulkomaan pakettitoimitukset voidaan kuljetusyhtiöstä riippuen toimittaa perille asti tai  noudettavaksi noutopisteeseen.

Monipuolinen valikoima mahdollistaa toimitukset lähetyksen koosta riippumatta, maantiekuljetuksista lentorahtiin ja merikonttitoimituksiin saakka.

Lue myös:
Mitä maksaa paketin lähettäminen ulkomaille | Shipit.fi

Pikatoimitukset ja ovelta ovelle -kuljetukset

Shipitin avulla voit tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden tilata tuotteita pikatoimituksina kuriiriyhtiöiden ansiosta, ja tarjota yritysasiakkaillesi helppoja ovelta ovelle -kuljetuksia.

Kuljetusasiakirjat ja tulliselvitykset

Shipitin kautta tiedot siirtyvät sähköisesti EDI-sanomana suoraan kuljetus­yhtiölle. Tämä vähentää virheitä ja lähetykset menevät varmemmin perille vastaanottajalle.

Shipitin avulla luot helposti myös tulli­asiakirjat lähettäessäsi paketteja EU:n ulkopuolelle. Huomioithan, että kaikkiin lähetystapoihin ei sisälly vienti­selvitystä, joka voi olla pakollinen suurempiarvoisia lähetyksiä tehdessä.

Osoitekortit saat tilauksen viimeisteltyäsi, ja kaikkiin Shipitin kautta tehtäviin lähetyksiin kuuluu seuranta.

Voit myös luoda palautusrahtikirjan osoitekorttia tulostaessasi tai antaa asiakkaillesi mahdollisuuden maksaa ja tilata palautus­lähetykset Shipitin verkkopalvelun kautta mikäli palautus ei sisälly toimituksesi hintaan.

Yksi rekisteröityminen - kaikki palvelut

Shipitin kanssa asioidessasi et tarvitse omia kuljetus­sopimuksia, vaan saat käyttöösi kattavan toimitus­tapavalikoiman yksillä tunnuksilla ja yhdellä rekisteröitymisellä. Voit kuitenkin halutessasi käyttää myös jo olemassa olevia kuljetussopimuksia.

Shipitissä voit asioida lompakkoasiakkuudella ja laskutusvaihtoehdolla. Lompakkoasiakkaan tarvitsee vain lisätä saldoa lompakkoon. Tarvittaessa voit myös luoda ja maksaa lähetykset ennakkoon suoraan Shipit.fi-sivuston kautta. Jos haluat laskutusvaihtoehdon, otathan yhteyttä Shipitin asiakaspalveluun.

 

Lue lisää: Shipit.fi

Laajennuksen tukemat toimitustavat

MyCashflow'n Shipit-laajennusta kehitetään jatkuvasti asiakaspalautteiden perusteella. Otathan yhtettä, jos tarvitset kuljetuspalveluita, joita ei vielä ole saatavilla.

Päivitetty 03.06.2020
Lisätty PostNord MyPack Collect Pohjoismaiden ulkopuolelle


Päivitetty 9.6.2020
Lisätty Matkahuolto Pikapaketti

Päivitetty 7.9.2020
Lisätty Posti Postipaketti Baltiaan


Lue lisää Shipitin sisältämistä toimitustavoista:
https://www.shipit.fi/palvelut/kuljettajat

Hinnat, saatavuus ja käyttöönotto

Hinnat

Shipit ei sido käyttäjiään pitkiin sopimuskausiin tai kuukausimaksuihin, vaan veloittaa lähetyksistä käytön mukaan.

Saatavuus

Laajennus on saatavilla kaikkiin maksullisiin MyCashflow-palvelupaketteihin. Shipitin saat käyttöösi MyCashflow-verkkokauppaan muutamassa minuutissa. Rekisteröidyt Shipitin asiakkaaksi suoraan verkkokauppasi hallinnasta.

Käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa

  2. Aktivoi Shipit-laajennus verkkokauppasi hallinnassa

  3. Tilaa palvelun tunnukset verkkokaupan hallinnasta löytyvällä lomakkeella tai syötä olemassa olevat tunnuksesi laajennuksen asetuksiin.

  4. Lisää toimitustavat ja hinnoittele toimituskulut

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet ›