Google AdWords

Google AdWords on maailman suurin verkkomainosjärjestelmä, jonka kautta voit ostaa mainoksiasi Google-hakutulosten yhteyteen sekä Googlen kumppanisivustoille.

Google AdWords logo 2017

Palvelun kuvaus

Google AdWords -palvelu soveltuu verkkokaupan markkinointiin erityisen hyvin, koska tavoitat ostopäätöstä tekeviä asiakkaita. Toisaalta myös kilpailu suosituimmilla hakusanoilla on kovaa ja siten myös vaaditut budjetit kasvavat suuriksi.

MyCashflow'n AdWords-laajennus helpottaa markkinointisi seurantaa ja auttaa kohdistamaan budjettia tarkemmin hakusanoille, jotka tuottavat myyntiä. Laajennus lisää tilausvahvistus-sivulle skriptin, joka rekisteröi saapuneista tilauksen tietoja AdWords kampanjan tulokseksi. Näet AdWords-raportilla rinnakkain kampanjasi kustannukset, näyttö-, klikkaus- ja tilausmäärän sekä euromääräisen myynnin.

Hinnat ja saatavuus

Maksat mainonnasta Googlelle klikkauskohtaista (CPC) hintaa. Määrittelet itse korkeimman klikkihinnan sekä budjetin, jota ei saa ylittää.

Tilaus ja käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
  2. Rekisteröidy Google AdWordsiin. Tarvittaessa saat apua Googlen maailmanlaajuistesta puhelintuesta
  3. Aktivoi Google AdWords laajennus ja täytä asetukset ohjeen mukaan
  4. Tee testiosto Google-mainoksesi kautta ja tarkista, että myynti näkyy AdWords kampanjan tuloksena

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

Tutustu myös Google AdWords-hakusana­mainonta­palveluumme!

Lisää verkko­kauppasi näkyvyyttä kustannus­tehokkasti hakusana­mainonta­palvelumme avulla. Google AdWords -sertifioitu asiantuntijamme suunnittelee ja ylläpitää verkko­kauppasi hakusana­mainontaa läpinäkyvästi ja joustavasti.

Lue lisää ›