Remarketing uusi

Tiesitkö, että keskimäärin 96 % sivustokävijöistä poistuu ostamatta tai ottamatta yhteyttä? Remarketingin avulla tavoitat uudelleen ne ihmiset, jotka ovat käyneet verkko­kaupassasi. Annat asiakkaillesi aikaa harkita, mutta et unohdu.

Fonecta Remarketing -logo

Kohdennettua markkinointia avaimet käteen -toteutuksena

Remarketing on älykästä display-mainontaa Fonectan mainosverkostossa. Verkosto koostuu noin sadasta suomalaisesta laatu­mediasta (esim. MTV3, Kaleva, Turun Sanomat) ja se tavoittaa yli 90% suomalaisista internetin käyttäjistä.

Ostopäätös syntyy harvoin heti. Remarketing-mainonnalla pysyt asiakkaasi mielessä ja voit tarjota ostoon kehottavia täsmä­alennuksia vain niille, jotka ovat tuotteisiisi jo tutustuneet.

Fonectan mainonnan ammattilaiset toteuttavat yrityksellesi Remarketing-kampanjan avaimet käteen –palveluna. Voit liittää palveluun myös mainosten suunnittelun.

Fonecta Remarketing -esittelyvideo

MyCashflow’n asiakkaille 12 kk tilauksen yhteydessä 1 kk maksutta!

Hyödynnä etu ja käännä harkitsijat ostajiksi! Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin Fonectan asiantuntija on sinuun pian yhteydessä ja kertoo palvelusta lisää.

Välitämme lomakkeella lähettämäsi tiedot Fonectalle. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn sekä tietosuojaselosteessamme että Fonectan tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla sekä siihen, että Fonecta-konserniin kuuluvat yhtiöt voivat olla sinuun yhteydessä.