Remarketing uusi

Tiesitkö, että keskimäärin 96 % sivustokävijöistä poistuu ostamatta tai ottamatta yhteyttä? Remarketingin avulla tavoitat uudelleen ne ihmiset, jotka ovat käyneet verkko­kaupassasi. Annat asiakkaillesi aikaa harkita, mutta et unohdu.

Fonecta Remarketing -logo

Kohdennettua markkinointia avaimet käteen -toteutuksena

Remarketing on älykästä display-mainontaa Fonectan mainosverkostossa. Verkosto koostuu noin sadasta suomalaisesta laatu­mediasta (esim. MTV3, Kaleva, Turun Sanomat) ja se tavoittaa yli 90% suomalaisista internetin käyttäjistä.

Ostopäätös syntyy harvoin heti. Remarketing-mainonnalla pysyt asiakkaasi mielessä ja voit tarjota ostoon kehottavia täsmä­alennuksia vain niille, jotka ovat tuotteisiisi jo tutustuneet.

Fonectan mainonnan ammattilaiset toteuttavat yrityksellesi Remarketing-kampanjan avaimet käteen –palveluna. Voit liittää palveluun myös mainosten suunnittelun.

Fonecta Remarketing -esittelyvideo

MyCashflow’n asiakkaille 12 kk tilauksen yhteydessä 1 kk maksutta!

Hyödynnä etu ja käännä harkitsijat ostajiksi! Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin Fonectan asiantuntija on sinuun pian yhteydessä ja kertoo palvelusta lisää.

Lähettämällä yhteystietosi et sitoudu mihinkään, vaan annat Fonecta-konserniin kuuluville yhtiöille luvan olla sinuun yhteydessä.