Youtube-mainonta uusi

Youtube on Suomen neljänneksi suosituin kaupallinen kanava ja maailman toiseksi käytetyin hakukone. Kohdennetulla video­mainonnalla Youtubessa tavoitat yrityksesi kohderyhmän erittäin tarkasti ja kustannus­tehokkaasti.

Fonecta Youtube-mainonta -logo

Tehokasta Youtube-mainontaa avaimet käteen –palveluna

Yli puolet 15-69 -vuotiaista suomalaisista katsoo Youtube-videoita vähintään kerran viikossa. Youtuben monipuoliset kohdennus­vaihtoehdot auttavat sinua tavoittamaan juuri oikean kohde­ryhmän omalla video­mainoksellasi.

Youtube-mainonnassa maksat lisäksi vain klikeistä ja aidoista katseluista, eli jo kiinnostusta osoittaneiden asiakkaiden tavoittamisesta. Fonectalta saat Youtube-kampanjan avaimet käteen –palveluna.

Hyödynnä etu ja vauhdita myyntiäsi videomainonnalla!

Fonectan Youtube-mainonta

MyCashflow’n asiakkaille Youtube-kampanja nyt ilman aloitusmaksua!

Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin Fonectan asiantuntija on sinuun pian yhteydessä ja kertoo palvelusta lisää.

Välitämme lomakkeella lähettämäsi tiedot Fonectalle. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn sekä tietosuojaselosteessamme että Fonectan tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla sekä siihen, että Fonecta-konserniin kuuluvat yhtiöt voivat olla sinuun yhteydessä.