Flashnode

Flashnode on kuukausimaksullinen integraatiopalvelu, jonka avulla verkkokauppias voi yhdistää käyttämänsä ohjelmistot toisiinsa, ja automatisoida ohjelmistojen välisen tiedonsiirron.

Flashnode logo
 

Yhdistä ohjelmistot joustavasti

Flashnode on edullinen (alk. 49 €/kk) ja joustava vaihtoehto pitkille ja raskaille integraatioprojekteille. Flashnoden kuukausimaksullisen palvelun avulla käyttämäsi ohjelmistot yhdistetään toisiinsa joustavasti, myös tarpeidesi muuttuessa.

Flashnodella voit yhdistää MyCashflow-verkkokauppasi esimerkiksi taloushallinnon, varastonhallinnan tai tavarantoimittajasi järjestelmään.

Yhdistämällä verkkokauppasi taloushallinnon ohjelmistoon voit esimerkiksi automatisoida tilaustietojen siirrot verkkokaupasta kirjanpitoon. Automatisoimalla tiedonsiirrot ohjelmistojen välillä vältyt inhimillisiltä virheiltä ja säästät aikaasi tärkeämpiin tehtäviin.


Verkkokaupan suosituimmat integraatiot

Flashnoden avulla voit automatisoida MyCashflow-verkkokauppasi tilaustietojen tuonnin taloushallinnon ohjelmistoon, synkronoida tuotteidesi varastosaldot varastonhallinnan ja verkkokaupan välillä, ja vaikkapa automatisoida tuotetietojen päivitykset toisesta järjestelmästä.

Suosituimmat automaatiot MyCashflow-verkkokaupoissa ovat tilaustietojen, saldotietojen ja tuotetietojen synkronointeja. Lue ilmaisesta Verkkokaupan automatisoinnin oppaasta, mitä muuta voit automatisoida.

Flashnode-yhteensopivia järjestelmiä ovat mm. Visma, Netvisor, Talenom, Lemonsoft ja Salesforce. Katso kaikki yhteensopivat järjestelmät Flashnoden sivuilta.

Verkkokaupan suosituimmat integraatiot

Näin tilaat

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa

  2. Aktivoi Flashnode-laajennus verkkokauppasi hallinnassa

  3. Tilaa palvelu Flashnoden myynnistä tai pyydä yhteydenottoa laajennuksen asetuksista löytyvällä lomakkeella.

    Palvelun hinta alk. 49 €/kk, ks. tarkempi hinnasto.

Käyttöönotto

  1. Aktivoi Flashnode-laajennus verkkokauppasi hallinnassa.
     
  2. Ota palvelu käyttöön laajennuksen asetuksista löytyvällä lomakkeella, jolloin kaikki rajapintayhteyden vaatimat tiedot välitetään Flashnodelle.

  3. Kun yhteys on muodostettu ja tiedonsiirto automatisoitu, voit rauhassa keskittyä tärkeämpiin asioihin.

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet