Pankkiyhteys

MyCashflow'n Pankkiyhteys-laajennuksen avulla voit automatisoida yrityksesi pankkitilille saapuneiden viitemaksujen lukemisen ja kohdistamisen verkkokauppasi tilauksiin.

Palvelun kuvaus

MyCashflow'n Pankkiyhteys-laajennuksella helpotat usein turhauttavaa ja aikaa vievää viitemaksujen tilan tarkastamista.

Pankkiyhteys-laajennus lukee pankkitilille saapuneet viitemaksut automaattisesti verkkokauppaasi, ja kohdistaa ne viitenumeron mukaan oikeille tilauksille. Maksun saavuttua pankkiin tilaus merkkautuu verkkokaupassa maksetuksi automaattisesti ilman, että sinun tarvitsee tarkistaa maksun saapumista verkkopankissasi.

Palvelussa käytetään pankkien maksuintegrointeihin yleisesti käytettyä Web Services -tekniikkaa. Web Services -tiliin voi liittää useita saman pankin tilejä, jolloin voit lukea maksuja useilta eri tarkoituksiin käyttämiltäsi pankkitileiltä. Useiden eri pankkien tilien käyttäminen yhtä aikaa ei tällä hetkellä ole mahdollista.

Pankkiyhteys tukee seuraavien pankkien tilejä:
(Päivitetty 14.10.2014) 

Muiden pankkien tuki toteutetaan tilauksesta noin 4 viikon toimitusajalla. Tällöin sopimuskausi on 12 kk (norm. 1 kk). Tilaa oman pankkisi tuki ottamalla yhteyttä myyntiimme.

Hinnat ja saatavuus

Pankkiyhteys-palvelun hinta on 25 €/kk (sis. alv 24 %). Samalla kuukausimaksulla verkkokauppaan voi yhdistää useita saman pankin tilejä, mutta useiden eri pankkien käyttäminen ei tällä hetkellä ole mahdollista. Jos kaipaat palveluun usean pankin tukea, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Huomaa, että Pankkiyhteys-laajennuksen käyttäminen vaatii Web Services -yhteyden avaamisen pankista, kysy lisätietoja omasta pankistasi.

Palvelun sopimuskausi on 1 kk. Tilauksesta toteutettujen pankkiyhteyksien sopimuskausi on 12 kk ja tuen toimitusaika noin 4 viikkoa.

Ei saatavilla MyCashflow Free-pakettiin.

Tilaus ja käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
  2. Aktivoi Pankkiyhteys-laajennus verkkokauppasi hallinnasta (Tili -> Laajennukset -> Pankkiyhteys).

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

 
 
MyCashflow myynti

Kysy lisää myynnistämme!

Myyntimme auttaa juuri sinun tarpeisiisi sopivimpien palveluiden valinnassa ja kertoo mielellään lisää MyCashflow'hun liitettävistä palveluista ja integraatioista.

Tavoitat myyntimme parhaiten arkisin virka-aikaan numerosta 020 741 9171.
Voit lähettää kysymyksesi myös sähköpostitse osoitteeseen myynti@mycashflow.fi. Autamme mielellämme!

Ota yhteyttä