Klarna Checkout sisäänrakennettuna

MyCashflow sisältää markkinoiden nykyaikaisimman ja helpoimman maksuratkaisun, jolla maksaminen on sujuvaa niin mobiilissa kuin tietokoneellakin.

uutta Soveltuu myös yritysasiakkaille ›

Helpompi tapa maksaa – enemmän myyntiä


Klarna Checkout parantaa verkkokaupan konversiota ja lisää verkkokaupan myyntiä nykyaikaisen ja nopean kassaratkaisunsa ansiosta. Palvelu toimii täydellisesti niin tietokoneella kuin mobiilissakin.

Kassalla verkkokaupan asiakkaan tarvitsee täyttää vain sähköpostiosoitteensa ja postinumeronsa eikä asiakkaan välttämättä tarvitse maksaa tilaustaan ennen toimitusta. Näin aiempaa suurempi osa verkkokauppasi kävijöistä vie tilauksensa loppuun saakka.

Klarna kantaa luotto- ja petosriskin kauppiaan puolesta ja kauppias saa aina rahansa.

Sisältää kaikki suosituimmat maksutavat


Klarna Checkout tarjoaa kaikki suosituimmat maksutavat selkeällä provisioperusteisella hinnalla – ilman kiinteitä kuluja ja pitkiä sopimuskausia:

 • verkkopankkimaksut
 • pankki- ja luottokorttimaksut
 • lasku
 • erämaksu

Klarna Checkout on valmiiksi integroitu MyCashflow-verkkokauppaan, jolloin voit hoitaa esimerkiksi maksujen palautukset asiakkaalle tuotepalautusten yhteydessä suoraan verkkokaupan hallinnasta.

Selkeä provisiopohjainen hinnoittelu


Ei avausmaksua, ei kiinteitä kustannuksia, ei pitkiä sopimuskausia.
Palvelun hinta perustuu provisioon maksutapahtuman arvosta.

Provisioprosentti vaihtelee kohdemaittain ja MyCashflow-paketeittain oheisen taulukon mukaisesti. Palvelun käytön voi halutessaan lopettaa koska tahansa, eikä palvelu aiheuta käyttämättömänä kustannuksia.

 

Free

Basic

Advanced

Pro

suomi.png Suomi

3,99 %

3,49 %

2,99 %

2,49 %

ruotsi.png Ruotsi

3,99 %

3,99 %

3,49 %

2,95 %

norja.png Norja

3,99 %

3,99 %

3,49 %

2,95 %

saksa.png Saksa

3,99 %

3,99 %

3,99 %

3,49 %

itavalta.png Itävalta

3,99 %

3,99 %

3,99 %

3,49 %

Soveltuu myös yritysasiakkaille uutta


Klarna Checkout sopii myös yritysasiakkaiden maksutavaksi, joten tarvitset vain yhden maksuratkaisun riippumatta siitä, kenelle myyt.

Kassalla asiakas voi helposti siirtyä yrityspuolelle, jossa hän tunnistautuu sähköpostiosoitteen, postinumeron ja y-tunnuksen avulla. Tämän jälkeen asiakas voi käyttää myös erillisiä laskutus- ja toimitusosoitteita, ja halutessaan syöttää tilaukselle myös viitteen.

Halutessasi voit tarjota myös yritysasiakkaillesi mahdollisuuden maksaa laskulla, 30 päivän maksuajalla, yhdellä ja samalla maksuratkaisulla.

Klarna Checkoutin B2B-ominaisuus on käytettävissä MyCashflow-verkkokaupoissa 5.1.2017 alkaen.
Lue päivitystiedote ›

Näin tilaat

 1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa

 2. Aktivoi Klarna Checkout -maksuratkaisu verkkokaupan hallinnasta (Asetukset -> Maksutavat)
   

Käyttöönotto

 1. Aloita maksupalvelun käyttöönotto verkkokauppasi hallinnassa (Asetukset -> Maksutavat) ja seuraa käyttöönottoprosessin ohjeita.
   
 2. Kun käyttöönotto on valmis, poista testitila käytöstä maksutavan asetuksista, jolloin Klarna Checkoutin maksutavat ovat asiakkaidesi käytettävissä.

Lue myös: Tarkemmat ohjeet