Klarna

Klarnan nykyaikaisilla maksupalveluilla laajennat asiakkaidesi maksutapavalikoimaa kauppiaalle riskittömillä lasku- ja osamaksumahdollisuuksilla.

Palvelun kuvaus

Klarna Checkout

Klarna Checkout on markkinoiden fiksuin maksuratkaisu sekä mobiililaitteille että tietokoneille. Palvelun avulla saat kaikki suosituimmat maksutavat (lasku, erämaksu, kortti ja pankki) verkkokauppaasi yhdellä ratkaisulla. Joustavampi, yksinkertaisempi ja nopeampi kassa minimoi keskeytykset ja maksimoi konversion.

Klarna Checkout tarjoaa poikkeuksellisen nopean ostokokemuksen, sillä asiakas syöttää vain sähköpostiosoitteensa ja postinumeronsa suorittaakseen ostotapahtuman. Helpon ostoprosessin myötä keskeytyneiden ostosten määrä vähenee.

TILAA KLARNA CHECKOUT


Klarna Lasku ja Tili

Klarna Laskun ansiosta asiakkaasi voivat ostaa vaivattomasti ja nopeasti ilman rekisteröitymistä ja ylimääräisiä tilausvaiheita. Asiakkaan tarvitsee tilatakseen ilmoittaa pelkästään perustiedot itsestään. Tämän lisäksi asiakas maksaa vasta saatuaan tuotteen, mikä lisää ostamisen turvallisuutta.

Klarna Tili-asiakkaat ostavat viisi kertaa useammin netistä kuin tavalliset kuluttajat. Tiliasiakkaat voivat kerätä kaikki ostoksensa yhdelle laskulle ja maksaa ostoksensa omassa tahdissa. Maksun voi hoitaa joko kerralla tai itse valituissa kuukausierissä. Kauppiaalle tämä tarkoittaa enemmän asiakkaita, jotka ostavat useamman kuin yhden tuotteet, eli kasvavia myyntilukemia.

TILAA KLARNA LASKU JA TILI 

Hinnat ja saatavuus

Klarnan palvelut ovat saatavilla kaikkiin MyCashflow-verkkokauppoihin palvelupaketista riippumatta. 

Klarna Checkout

Avausmaksu0 €
Kuukausimaksu49 €
Tapahtumakohtainen provisio2,49 %
Sopimuskausi12 kuukautta

Klarna Checkout sisältää myös Lasku ja Tili -palvelut. Palvelun hintaan kuuluu myös asennus verkkokauppaasi Klarnan tuen toimesta.

Klarna Lasku ja Tili

Avausmaksu295 €
Kuukausimaksu29 €
Tapahtuma-
kohtainen provisio

Lasku alkaen
2,10 € + 2,75 %

Tili alkaen
0 € + 0,50 %

Palvelun hinnat päivitetty 29.08.2014. Katso ajantasaiset hinnat palvelun tilauslomakkeelta, osoitteesta www.klarna.fi tai kysy lisää numerosta 010-666 6300.

Tilaus ja käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
  2. Tilaa haluamasi palvelu verkkokauppaasi oheisista painikkeista.
  3. Lisää uusi maksutapa verkkokauppasi hallinnassa.
    (Asetukset -> Maksutavat)
  4. Valitse maksupalveluksi Klarna Checkout, Klarna Tili tai Klarna Lasku valintasi mukaan ja syötä Klarna-käyttäjätunnustietosi niille varattuihin kenttiin.
  5. Tallennuksen jälkeen Klarna on käytössä kyseisellä maksutavalla.
  6. Kirjaudu Klarna Online -kauppiaspaneeliin, lisätäksesi yhteystietosi ja logosi laskulle sekä poistaaksesi testitilan käytöstä.

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

Palveluntarjoaja: Klarna Ab [556737-0431]