Verkkokauppa yhdistykselle tai seuralle


Avaa yhdistyksellesi tai seurallesi verkkokauppa helposti ja edullisesti MyCashflow'n avulla – ilman suuria alkuinvestointeja!

Verkkokauppa on tehokas myyntikanava yrityksen jäsen- ja kannatustuotteille. Lisäksi sen kautta voidaan hoitaa jäsenmaksujen kerääminen ja esimerkiksi yhteisten tapahtumien osallistumismaksut.

Yhdistykselle verkkokauppa voidaan pystyttää nykyisten nettisivujen rinnalle tai yhdistyksen nykyiset staattiset nettisivut voidaan verkkokaupalla korvata kokonaan ylläpidon helpottamiseksi.

Verkkokaupasta potkua yhdistystoimintaan

Nettikauppa toimii yhdistyksen tai seuran kannatus- ja jäsentuotteiden myyntikanavana, ja sen kautta voidaan helposti hoitaa niin jäsenmaksujen kerääminen kuin yhteisten tapahtumien ilmoittautumiset ja osallistumismaksut. Lisäksi verkkokauppaa voidaan hyödyntää jäsenhankintaan.

Jäsen- ja kannatustuotteet

Myy ja markkinoi kannatustuotteita suurelle yleisölle suoraan verkkokaupasta. Jäsentuotteita voidaan myydä myös erillisestä jäsenille tarkotetusta kauppaversiosta.

Jäsen- ja osallistumismaksut

Kutsu jäsenet yhteisiin tapahtumiin markkinointityökalujen avulla, ja kerää ilmoittautumiset ja osallistumismaksut verkkokaupan kautta sähköisesti.

Uusien jäsenien hankinta

Kasvata yhdistyksen tai seuran jäsenluetteloa luomalla verkkokauppaan jäsenetuja ja tarjoa erillisiä, vain jäsenille myytäviä tuotteita.

Helppo ja edullinen verkkokauppapalvelu

MyCashflow sisältää täyden ylläpidon, suosituimmat maksutavat ilman kiinteitä kustannuksia, monipuolisen toimitustavavalikoiman sekä valmiin selkeän ulkoasuteeman neljällä värivariaatiolla. Tukenasi on aina avulias asiakaspalvelu, jonka tavoitat helposti chatillä suoraan verkkokauppasi hallinnasta. Hinnat alkaen 49 €/kk + alv.

Täysi ylläpito - ei tekniikkamurheita

MyCashflow on täysin ylläpidetty verkkokauppapalvelu, jonka tietoturva- ja ohjelmistopäivityksistä huolehditaan palveluntarjoajan puolesta automaattisesti.

Ohjelmistoon tehtävät päivitykset sisältävät uusia ominaisuuksia, jotka ovat kauppiaiden käytettävissä välittömästi niiden julkaisun jälkeen, ilman erillisiä päivitystoimenpiteitä.


Verkkokaupan maksutavat ilman kiinteitä kuluja

Kaikki suosituimmat maksutavat – myös ilman kiinteitä kustannuksia!

Palvelu sisältää kaikki suosituimmat maksupalvelut kotimaahan sekä lukuisia vaihtoehtoja myös kansainväliseen maksuliikenteeseen.

MyCashflow on myös ainoa kotimainen verkko­kauppa-alusta, johon saat Klarnan ja Paytrailin maksu­palvelut halutessasi myös ilman kiinteitä kustannuksia. Tällöin maksupalvelun kustannukset syntyvät vain toteutuneesta myynnistä, mikä vähentää kustannusriskiä merkittävästi kuukausimaksulliseen palveluun verrattuna.

Verkkomaksupalvelut ›


Toimitustavat jokaiseen tarpeeseen

Valikoimastamme löydät valmiit integraatiot yleisimpiin kotimaisiin logistiikkayhtiöihin ja useita vaihtoehtoja myös ulkomaan toimituksiin.

Valmiiden integraatioiden ansiosta toimitustavat on helppo ottaa käyttöön, toimitustilaukset siirtyvät sähköisesti kuljetusyhtiöille ja voit tulostaa valmiiksi täyteyt pakettikortit suoraan verkkokaupan hallinnasta.

Tuetut logistiikkayhtiöt ja -palvelut ›


Barebones-teema

Valmis selkeä ulkoasuteema neljällä värivariaatiolla

Jokaiseen MyCashflow-verkkokauppaan sisältyy valmis selkeä ulkoasuteema, josta on valittavina neljä valmista värivariaatiota. Responsiiviset teemat mukautuvat niin mobiililaitteille kuin tietokoneillekin.

Voit myös muokata oletusteemaa, hankkia valmisteeman Teemakaupastamme tai tilata yksilöllisen ulkoasun lukuisilta kumppaneiltamme.

Tutustu ulkoasuratkaisuun ›


Asiantunteva ja avulias asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme tunnetaan nopeista, ystävällisistä ja kattavista vastauksistaan. Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa sähköpostitse info@mycashflow.fi, puhelimitse numerosta 0600 16101 (1,92 €/min sis. alv) ja verkkokauppojen hallinnasta ja sivustoltamme löytyvän chatin avulla. Autamme mielellämme!

Ota yhteyttä ›


MyCashflow-palvelupaketit

Edullinen hinnoittelu - ei piilokuluja

Valitse MyCashflow'n kolmesta peruspalvelupaketista omiin tarpeisiisi sopivin tai aloita ilmaisella kokeiluversiolla. Kaikkiin palvelupaketteihimme sisältyy 30 päivän ilmainen kokeiluaika.

Hinnat alkaen 49 €/kk + alv. Ei avausmaksuja, ei piilokuluja.

Hinnat ja palvelupaketit ›

Yhdistys- ja seura-asiakkaitamme

MyCashflow-verkkokauppaa käyttää jo yli 1500 yritystä, yhdistystä ja seuraa. Alta löydät muutaman yhdistyksen ja seuran, jotka hyödyntävät MyCashflow-verkkokauppaa toiminnassaan. Klikkaamalla logoa pääset verkkokauppaan.

Rops-kauppa
Voimanostoliiton verkkokauppa
Jokerit #91 store
Amnestystore

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin myyntimme on sinuun yhteydessä ja kertoo palvelusta lisää.

Tavoitat myyntimme parhaiten arkisin virka-aikaan myös puhelimitse numerosta 020 741 7671.
Voit lähettää kysymyksesi myös sähköpostitse osoitteeseen myynti@mycashflow.fi. Autamme mielellämme!