Pulse247 Oy Kauppalehden Menestyjät-listalla kymmenettä vuotta peräkkäin

Uutiset

Pulse247 Oy Kauppalehden Menestyjät-listalla kymmenettä vuotta peräkkäin

Julkaistu
17.8.2021
Kategoriassa
Uutiset

MyCashflow-verkkokauppapalvelua ylläpitävä yrityksemme Pulse247 Oy on mukana Kauppalehden Menestyjät-listalla jo kymmenettä vuotta peräkkäin!

Menestyjä-sertifikaatin myöntäjä Alma Talent analysoi vuosittain suomalaisten yritysten menestystä tilinpäätöstietojen avulla ja jakaa tunnustuksen taloudellisen suorituskyvyn pohjalta.

Menestyjäluokituksessa yrityksen taloudellista suorituskykyä mitataan kuudella eri osa-alueella:

  • kasvu
  • kannattavuus
  • tulos
  • maksuvalmius
  • vakavaraisuus
  • riskinsietokyky

Kultakin osa-alueelta yritys pisteytetään omassa kokoluokassaan. Pisteyksessä tehdään vertailua kaikkiin Alma Talentin tietokannan yrityksiin sekä toisaalta yrityksen toimialan muihin yrityksiin.

Kuulumme siis valikoituun joukkoon, jonka Alma Talentin talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Kauppalehden 2012-2021 Kestomenestyjä-yrityksiä on alle prosentti suomalaisista osakeyhtiöistä.

Kasvaja 2021

Pulse247 Oy:lle on myös myönnetty Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti, joka myönnetään vuosittain ainoastaan kahdelle prosentille suomalaisista osakeyhtiöistä. Kasvaja-sertifikaatti kertoo yrityksen vahvasta kasvusta ja kyvystä luoda menestyksekästä liiketoimintaa.

Kiitos näistä tunnustuksista kuuluu henkilöstöllemme, asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Lisätietoa:

Pulse247 Oy:n kotisivut

Pulse247 Oy Kauppalehden sivuilla

Menestyjät-listaus Kauppalehden sivuilla

Kokeile nyt 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Valitse mikä tahansa palvelupaketti ja kokeile MyCashflow-verkkokauppapalvelua maksutta nyt 30 päivän ajan! Voit vaihtaa pakettia tarpeidesi mukaan tai perua tilauksesi koska tahansa.

Valitse palvelupaketti ›