Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Palvelut

Räätälöity verkkokauppa myynnin
kasvatta­miseen

Myy enemmän ja paranna verkkokaupan asiakaskokemusta räätälöidyllä verkkokaupalla.

Miksi verkkokaupan räätälöinti kannattaa?

Yrityksenne tavoitteita tukeva verkkokauppa
Autamme toteuttamaan visioidenne mukaisen verkkokaupan, joka vastaa täydellisesti yrityksenne ainutlaatuisia tarpeita ja auttaa nostamaan myynnin uudelle tasolle.
Brändin mukainen, yksilöllinen ulkoasu
Brändin mukainen verkkokauppa vahvistaa yrityksen identiteettiä, auttaa erottumaan kilpailijoista ja lisää asiakkaiden luottamusta  – edistäen näin liiketoimintanne kasvua.
Lisää myyntiä uusilla ominaisuuksilla
Toteutamme verkkokauppaan asiointia helpottavia ja myyntiä edistäviä toiminnallisuuksia, jotka vaikuttavat suoraan tilausten määrään, keskiostoksen suuruuteen ja asiointikokemukseen.

Kasvata myyntiä räätälöidyllä verkkokaupalla – tutustu asiakkaidemme menestys­tarinoihin

Tutustu inspiroiviin esimerkkeihin onnistuneista verkkokaupan uudistusprojekteista, joissa MyCashflow on ollut mukana luomassa ainutlaatuisia ja tuloksellisia ratkaisuja.
R-Collectionin uudistuksessa kunnioitettiin brändin perinteitä ja tehostettiin uusien mallistojen sekä tuotevariaatioiden löydettävyyttä – varmistaen samalla sujuvan ja nopean ostopolun asiakkaille.
Mattocenterin verkkokaupan uudistus vei mattojen ostokokemuksen täysin uudelle tasolle yhdistämällä raikkaan ja selkeän designin suuriin, houkutteleviin tuotekuviin ja lisämyyntitoimintoihin.
Beyondin verkkokaupassa myynnin kasvua vauhditettiin parantamalla tuotteiden hakutoimintoja ja lajittelua, tehostamalla ristiinmyyntejä ja tuomalla uusia mallistoja näkyvimmin esille.
Noshin verkkokaupan uudistuksessa selkeytettiin navigointia, raikastettiin ilmettä suurilla tuotekuvilla ja helpotettiin värivaihtoehtojen valintaa, mikä yhdessä luo erinomaisen ostokokemuksen.
Versonpuodin uudistuksella vahvistettiin brändin erottuvuutta, korostettiin skandinaavista ilmettä ja parannettiin ostokokemusta helpottamalla navigointia ja värivaihtoehtojen löytämistä.

Uusi ilme, enemmän myyntiä edistäviä ominaisuuksia

Verkkokaupan uusi ilme

Toteutamme tavoitteidesi mukaisen verkkokaupan

Hyödynnä verkkokauppasi potentiaali ja kasvata myyntiä toiveidesi mukaisella ulkoasulla. Verkkokaupan räätälöinnillä luomme esteettisesti miellyttävän ja saumattomasti toimivan verkkokaupan, joka varmistaa erinomaisen asiakaskokemuksen jokaisella kerralla.

Kasvata myyntiä uusilla ominaisuuksilla

Menestyvän verkkokaupan ulkoasu koostuu paitsi yhtenäisestä, brändin mukaisesta ilmeestä myös ostamista helpottavista ja myyntiä edistävistä ominaisuuksista. Me tunnemme keinot, jotka auttavat kasvattamaan verkkokauppojen myyntiä ja toteutamme ne puolestasi.

Räätälöity yrityksesi tarpeiden mukaan

Ulkoasuprojektin avulla saat yrityksesi tarpeisiin räätälöityjä ominaisuuksia, jotka uudistavat verkkokaupan visuaaliseen ilmeen, parantavat ostokokemusta ja lisäävät myyntiä ammattilaisten suunnittelemien ominaisuuksien ansiosta.

Sujuvampi asiointikokemus – enemmän myyntiä

Ostopolun selkeys ja kokemus verkkokaupassa asioimisesta vaikuttavat suoraan asiakkaiden tekemien tilausten määrään, keskiostoksen suuruuteen ja verkkokaupan menestykseen. Me huolehdimme siitä, että verkkokauppasi tarjoaa asiakkaillesi optimaalisen ostokokemuksen kaikilla laitteilla.

Vahva brändi lisää luottamusta kauppaa kohtaan

Erotu paremmin kilpailijoistasi ja vahvista yrityksesi brändiä yksilöllisellä ulkoasulla. Autamme toteuttamaan verkkokaupan, joka vastaa kaikilta osin yrityksesi brändi-ilmettä. Ammattitaidolla toteutettu ulkoasu viestii verkkokauppasi laadukkuudesta ja lisää asiakkaidesi luottamusta ostamista kohtaan.

Verkkokauppa, joka toimii huippumyyjän tavoin

Menestyvä verkkokauppa kertoo tuotteista kaiken olennaisen, esittelee yhteensopivat tuotteet ja suosittelee, mitä kannattaa ostaa yhdessä tuotteen kanssa – aivan kuten hyvä myyjä tekee myymälässä. Me toteutamme tämän sinulle verkossa!

Mitä verkkokauppasi tarvitseekaan, saat meiltä kaiken palveluna

Autamme toteuttamaan toiveidesi mukaisen verkkokaupan.
Kaksi verkkokauppiasta katsovat tabletilta tilauksia varastossa

Verkkokaupan räätälöinnit jokaiseen tarpeeseen

Verkkokaupan räätälöinti sopii kaikille verkkokaupoille, jotka haluavat vakuuttaa asiakkaansa tyylikkäällä ulkoasulla, parantaa asiakaskokemusta ja kasvattaa myyntiä uusilla ominaisuuksilla.

Tarjoamme kattavan valikoiman ulkoasupalveluita, jotka vaihtelevat pienistä ja nopeista teemamuutoksista täysin yksilölliseen ulkoasuun saakka. Valitse yrityksellenne sopivin palvelu tai kerro yksilöllisistä tarpeistasi!

Palveluvalikoima

Räätälöity verkkokauppa

Yksilöllinen verkkokauppa yrityksen toiveiden mukaan räätälöidyillä toiminnallisuuksilla, ulkoasulla ja tehokkailla lisämyyntiominaisuuksilla.
alk.

4 800 €

Sisältää:
  • Täysin yksilöllinen ja ainutlaatuinen ulkoasu
  • Yrityksenne visioiden mukainen verkkokauppa
  • Tehokkaat lisämyynnin ominaisuudet

Ulkoasun miniprojektit

Yrityksen brändin mukainen ulkoasu verkkokaupalle valmista MyCashflow-teemaa hyödyntäen, sisältäen parhaiksi katsomamme teemaratkaisut.
alk.

1 960 €

Sisältää:
  • MyCashflow-teeman räätälöinti toivotulla tavalla
  • Brändinne mukainen ulkoasu
  • Tehokas toteutus nopealla aikataululla

Toteutamme myös pieniä teemamuutoksia tuntiveloituksena hintaan 120 €/h.  Hintoihin lisätään alv. 24 %.
Kysy lisää myynnistämme ›

Kuinka ulkoasuprojekti etenee?

Vaihe 1
Alkukartoitus


Alkukartoituksessa kuuntelemme yrityksesi ainutlaatuiset tarpeet ja tavoitteet. Käymme yhdessä läpi verkkokaupan nykyisen ulkoasun, tavoittelemanne brändi-ilmeen sekä toivotut toiminnalliset parannukset.

Vaihe 2
Design

Alkukartoituksen perusteella suunnittelijamme luovat ulkoasun, jossa yhdistyvät tyylikkyys ja toiminnallisuus, kunnioittaen yrityksenne ainutlaatuista brändi-ilmettä. Tämä design ei ainoastaan hivele silmää, vaan myös auttaa tehostamaan myyntiänne.

Vaihe 3
Koodaus

Koodausvaihe muuttaa suunnitelmat todellisuudeksi, kun konseptit heräävät eloon teknisinä toteutuksina. Räätälöimme toivotut ominaisuudet ja varmistamme verkkokaupan responsiivisuuden, nopeuden ja käyttäjäystävällisyyden kaikilla laitteilla.

Vaihe 4
Testaus

Varmistamme, että kauppa toimii moitteettomasti jokaisessa tilanteessa. Tarkistamme yhteensopivuuden eri laitteiden ja selainten kanssa, huolehdimme käyttöliittymän sujuvuudesta ja takaamme räätälöityjen ominaisuuksien virheettömän toiminnan.

Vaihe 5
Valmis ulkoasu

Esittelemme valmiin ulkoasun, joka heijastaa toivottua lopputulosta ja täyttää projektille asetetut tavoitteet. Uusi räätälöity verkkokauppa on valmis palvelemaan asiakkaita, helpottamaan asiointikokemusta ja kasvattamaan yrityksenne myyntiä.

Palvelut verkkokaupan kasvun tueksi

Kattavat lisäpalvelut verkkokaupan kehittämiseen

Tarjoamme monipuolisia lisäpalveluja verkkokaupan kasvun tukemiseksi.

Kasvumarkkinointi

Kasvumarkkinoinnin palvelumme auttaa kasvattamaan yrityksenne verkkoliiketoimintaa tavoitteellisesti ja tuloksellisesti. Palvelu sopii kaikille kasvuhakuisille verkkokaupoille, jotka haluavat tehostaa mainontaansa ja nostaa liiketoimintansa uudelle tasolle.

Lue lisää ›
Verkkokauppojen siirrot

Etsitkö verkkokaupalle uutta alustaa, joka skaalautuu yrityksenne tarpeiden mukaan ja mahdollistaa menestyvän liiketoiminnan nyt ja tulevaisuudessa? Siirrä verkkokauppasi MyCashflow-verkkokauppapalveluun ja kasvata yrityksesi myynti uusiin lukemiin!

Lue lisää ›
Laajat lisäpalvelut

Saat kauttamme myös kaikki verkkoliiketoiminnan lisäpalvelut, kuten verkkotunnukset, sähköpostit omalle verkkotunnukselle sekä kaupalliset SSL-sertifikaatit.

Lue lisää ›

Inspiroidu uudistus­projekteista

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon, jotka ovat nostaneet verkkokauppansa uudelle tasolle MyCashflow'n ulkoasuprojektin avulla. Koe, kuinka ammattilaisten toteuttama design voi elävöittää verkkokaupan brändiä ja tehostaa myyntiä.
Urheiluaitta Mattson
Sasta Outlet
Carlacom
Westlook
Mokkamestarit
Halpis
Nettikenkä
Lush
Bloom By Johanna
Marakatti
BeyondPro
Keltainen Ruusu
Daughter of the North
Ota yhteyttä

Päivitä verkkokauppasi menestyväksi myyntikanavaksi

Tavoitat meidät arkisin klo 9:00–15:00 myös puhelimitse numerosta
020 741 7671.

Kiitos yhteydenotosta! Otamme sinuun yhteyttä madollisimman pian.
Hups! Jotain meni vikaan.