Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Palvelut

Tietojen siirto palveluna

MyCashflow’n asiantuntijat siirtävät verkkokauppanne tiedot ketterästi järjestelmästä toiseen. Aikaisemmasta verkkokauppa-alustasta riippuen voimme siirtää MyCashflow'n alustalle monipuolista dataa: esimerkiksi tuotetietoja, tuotekuvia ja asiakasrekistereitä.

Siirrä verkkokauppa MyCashflow'n alustalle

Verkkokauppa-alustan vaihtaminen MyCashflow'hun

Etsitkö verkkokaupalle uutta alustaa, joka skaalautuu yrityksenne tarpeiden mukaan ja mahdollistaa menestyvän liiketoiminnan kasvun nyt ja tulevaisuudessa?

Siirrä verkkokauppasi MyCashflow-verkkokauppapalveluun ja kasvata yrityksesi myynti uusiin lukemiin! Toteutamme verkkokauppojen siirtoja palveluna tarpeidesi mukaan.

Monipuolisen MyCashflow-verkkokauppaohjelmiston lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia tukipalveluita verkkokaupan ja myymälämyynnin kasvun mahdollistamiseksi.

Lue, miksi verkkokaupan siirto MyCashflow'hun kannattaa ›

Siirrämme kaikki tarvittavat tiedot ammattitaidolla

Tietojen siirto MyCashflow-verkkokauppapalveluun

Tiedot siirretään MyCashflow-verkkokauppapalveluun yleensä joko CSV-tuontina tai tietokanta-ajoina, nykyisestä verkkokauppa-alustastasi riippuen.

MyCashflow'n asiantuntijat tekevät tuotesiirtojen yhteydessä verkkotunnuksen uudelleenohjaukset, jotta verkkokauppa-alustan vaihto ei aiheuta ongelmia kaupan käyttöön tai hakukonelöydettävyyteen.

Asiantuntijoiltamme onnistuvat samassa yhteydessä myös verkkotunnusten ja sähköpostipalveluiden siirrot.

Tietojen siirtäminen eri verkkokauppa-alustoilta

Siirrämme palveluna tiedot käyttämältäsi verkkokauppa-alustalta MyCashflow-verkkokauppapalveluun. Pyydä tarjous myynnistä.

Tietojen siirto onnistuu kaikilta yleisimmiltä verkkokauppa-alustoilta seuraavan taulukon mukaan:
Alusta Tuotteet Tuoteryhmät Asiakkaat Tilaukset
Vilkas
Magento
CloverShop
OSCommerce / Evoshop
Valmiskauppa
WooCommerce
Shopify
Finqu
Kotisivukone
Puuttuuko käyttämäsi alusta taulukosta?

Ota yhteyttä myyntiimme – selvitämme mielellämme tietojen siirron mahdollisuuden myös tapauskohtaisesti. Saat myynnistämme halutessasi tarjouksen myös yksilöllisen ulkoasun toteutuksesta – joko nykyisen verkkokauppasi ilmettä mukaillen tai erillisen brändiohjeiston perusteella sovitusti.

Siirrä verkkokauppasi MyCashflow-verkkokauppa­palveluun

Ota yhteys myyntiimme ja kerro verkkokaupan tarpeistasi. Tavoitat meidät arkisin klo 9:00–15:00 myös puhelimitse numerosta 020 741 7671.

Kiitos yhteydenotosta! Otamme sinuun yhteyttä madollisimman pian.
Hups! Jotain meni vikaan.