Kampanja: Siirrä verkkokauppasi MyCashflow'lle – tietojen siirrot nyt alkaen 0 €!
Lue lisää ›
Palvelut

Tietojen siirto palveluna

MyCashflow’n asiantuntijat siirtävät verkkokauppanne tiedot ketterästi järjestelmästä toiseen. Aikaisemmasta verkkokauppa-alustasta riippuen voimme siirtää MyCashflow'n alustalle monipuolista dataa: esimerkiksi tuotetietoja, tuotekuvia ja asiakasrekistereitä.
Kampanja

Verkkokaupan siirto MyCashflow'lle nyt alkaen 0 €!

Tarjous koskee kampanja-aikana 1.8.–30.9.2023 aloitettuja siirtoprojekteja, joissa verkkokaupan sisällöt siirretään uuteen MyCashflow-verkkokauppaan. Edun arvo on noin 2 000 € (alv. 0%) ja se sisältää saatavilla olevan tuotedatan siirron seuraavasti: tuotekuvaus, tuotteen hinta, tuotekoodi ja tuotekuvat. Muiden sisältöjen siirrot erillisen tarjouksen mukaan. Kysy lisää myynnistämme!

Ota yhteyttä ›

Siirrä verkkokauppa MyCashflow'n alustalle

Verkkokauppa-alustan vaihtaminen MyCashflow'hun

Etsitkö verkkokaupalle uutta alustaa, joka skaalautuu yrityksenne tarpeiden mukaan ja mahdollistaa menestyvän liiketoiminnan kasvun nyt ja tulevaisuudessa?

Siirrä verkkokauppasi MyCashflow-verkkokauppapalveluun ja kasvata yrityksesi myynti uusiin lukemiin! Toteutamme verkkokauppojen siirtoja palveluna tarpeidesi mukaan.

Monipuolisen MyCashflow-verkkokauppaohjelmiston lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia tukipalveluita verkkokaupan ja myymälämyynnin kasvun mahdollistamiseksi.

Lue, miksi verkkokaupan siirto MyCashflow'hun kannattaa ›

Siirrämme kaikki tarvittavat tiedot ammattitaidolla

Tietojen siirto MyCashflow-verkkokauppapalveluun

Tiedot siirretään MyCashflow-verkkokauppapalveluun yleensä joko CSV-tuontina tai tietokanta-ajoina, nykyisestä verkkokauppa-alustastasi riippuen.

MyCashflow'n asiantuntijat tekevät tuotesiirtojen yhteydessä verkkotunnuksen uudelleenohjaukset, jotta verkkokauppa-alustan vaihto ei aiheuta ongelmia kaupan käyttöön tai hakukonelöydettävyyteen.

Asiantuntijoiltamme onnistuvat samassa yhteydessä myös verkkotunnusten ja sähköpostipalveluiden siirrot.

Tietojen siirtäminen eri verkkokauppa-alustoilta

Siirrämme palveluna tiedot käyttämältäsi verkkokauppa-alustalta MyCashflow-verkkokauppapalveluun. Hinnat alkaen 480 € – pyydä tarjous myynnistä. Tietojen siirto onnistuu kaikilta yleisimmiltä verkkokauppa-alustoilta seuraavan taulukon mukaan:
Alusta Tuotteet Tuoteryhmät Asiakkaat Tilaukset
Vilkas
Magento
CloverShop
OSCommerce / Evoshop
Valmiskauppa
WooCommerce
Shopify
Finqu
Kotisivukone
Puuttuuko käyttämäsi alusta taulukosta?

Ota yhteyttä myyntiimme – selvitämme mielellämme tietojen siirron mahdollisuuden myös tapauskohtaisesti. Saat myynnistämme halutessasi tarjouksen myös yksilöllisen ulkoasun toteutuksesta – joko nykyisen verkkokauppasi ilmettä mukaillen tai erillisen brändiohjeiston perusteella sovitusti.

Kysy lisää – autamme mielellämme!

Selvitämme mielellämme tietojen siirron mahdollisuuden myös tapauskohtaisesti.

Kiitos yhteydenotosta! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian
Hups! Jotain meni vikaan lomaketta lähetettäessä.