Pikastartti: Avaa MyCashflow-verkkokauppa työpajassa🔥  Lue lisää ›

MyCashflow’n kumppani­ohjelma

Kumppaniohjelmamme auttaa jäseniään MyCashflow-verkkokauppapalvelun jälleenmyynnissä ja antaa mahdollisuuden toteuttaa verkkokauppaprojektit sekä integraatiot helpommin ja kannattavammin. Hae mukaan kumppaniksemme ja ota kaikki irti kumppaniohjelman lukuisista hyödyistä!

MyCashflow-kumppaniohjelmaan liittyminen on maksutonta ja voit irtisanoutua ohjelmasta milloin tahansa.
Olemme mahdollistaneet jo tuhansia verkkokaupan kasvutarinoita.

Monipuolinen kumppaniohjelma tarjoaa uusia mahdollisuuksia

Digitoimistot

MyCashflow’n kumppaniohjelma tarjoaa digi- ja markkinointitoimistoille helpon tavan toteuttaa verkkokauppaprojekteja, jotka mahdollistavat paremman kannattavuuden ja suuremman asiakastyytyväisyyden.

API-kumppanit

API-kumppaninamme saatte osaavalta tiimiltämme tukea ohjelmistonne markkinointiin ja myyntiin, suoran yhteyden MyCashflow'n ohjelmistokehitykseen sekä ammattilaisen työkalut integraatioiden kehittämiseen.

Menestyvää verkkokauppaa
MyCashflow'n kumppanina

Hae mukaan kumppanik­semme

Kumppaniohjelmamme tarjoaa tukea MyCashflow-verkkokauppapalvelun jälleenmyyntiin ja antaa kumppaneille erinomaiset edellytykset verkkokauppojen ja integraatioiden rakentamiseen ja kehittämiseen.

Teemme jälleenmyyntiin, web-suunnitteluun, integraatioihin ja markkinointiin erikoistuneiden kumppaneidemme kanssa tiivistä yhteistyötä, jotta kaupankäynti verkossa olisi entistä sujuvampaa sekä kuluttajille että verkkokauppiaille. 

Tarjoamme kumppaniohjelman jäsenille lukuisia etuja, jotka auttavat verkkokauppapalvelumme myynnissä, verkkokauppaprojektien rakentamisessa sekä integraatioiden kehittämisessä.

Tutustu kumppaniohjelman ehtoihin ja hae mukaan!

MyCashflow'n
kumppaniohjelman edut

20 % provisio

MyCashflow’n kumppanina saat 20 % provisiomaksun asiakkaan maksamista kuukausimaksuista ensimmäisen vuoden ajalta.

Kumppanikoodi

Saat käyttöösi kumppanikoodin, jolla voi tarjota asiakkaallesi 30 päivän pidennyksen MyCashflow’n voimassaolevaan kokeilujaksoon.

Ulkoasuteemat käytössäsi

Hyödynnä verkkokauppaprojekteissa MyCashflow'n upeita, toimialakohtaisia ulkoasuteemoja, joita on helppo muokata yrityksen brändin mukaisiksi.

Maksuton testikauppa

Tuotantoympäristön ilmaisella testikaupalla voit kätevästi varmistaa, että tekemäsi kehitystoimenpiteet toimivat samantien. Saat kaupan ilmaiseksi valitsemallesi palvelupaketille, jotta testaaminen ja kehitys olisi mahdollisimman mutkatonta.

MyCashflow'n kehitystiimin tuki

Kumppaninamme sinulla on Slack-yhteisön kautta suora yhteys MyCashflow’n kehitystiimiin, josta saat aina tukea projekteihisi.

MyCashflow'n myynnin tuki

Tarjoamme kumppaneillemme asiantuntevaa tukea myös MyCashflow-palvelun myyntiin.
Oppilaitokset

MyCashflow Oppi­laitos­paketti

MyCashflow Oppilaitospaketti on verkkokauppakoulutusta järestäville oppilaitoksille tarkoitettu maksuton verkkokaupan koulutuspaketti, joka sisältää MyCashflow-verkkokauppaohjelmiston käyttöoikeuden opetustarkoitukseen sekä verkkokaupan koulutusmateriaalia opintokokonaisuuden suunnitteluun.

Oppilaitospakettia voi hakea koulutusta järjestävän oppilaitoksen edustaja.

Lue lisää ›

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku