Helpompia ja tuottavampia verkkokauppaprojekteja


MyCashflow'n kumppaniohjelma tarjoaa mainos- ja digitoimistoille teknistä tukea ja työkaluja menestyvien verkkokauppojen rakentamiseen ja kehittämiseen.

Kumppanimme saavat myös 20 % jälleenmyyntiprovision asiakkailleen perustamien MyCashflow-verkkokauppojen kuukausilaskutuksesta ensimmäisen vuoden osalta.

Sertifioiduille kumppaneillemme tarjoamme lisäksi näkyvyyttä MyCashflow.fi-sivustolla ja välitämme MyCashflow.fi-sivuston kautta jätetyt tarjouspyynnöt verkkokauppaprojekteista. Suosittelemme sertifioitujen kumppaneidemme palveluita asiakkaillemme myös asiakaspalvelun ja myynnin yhteydessä. Sertifioidut kumppanimme voivat käyttää MyCashflow eCommerce Professional -tunnusta omassa markkinoinnissaan.

Usein kysyttyä kumppaniohjelmasta


Kuka voi liittyä kumppaniohjelmaan?

MyCashflow'n kumppaniohjelma on tarkoitettu mainos- ja digitoimistoille sekä muille verkkokaupan asiantuntijoille, jotka myyvät verkkokaupankäynnin palveluita asiakkailleen.

Täytä kumppanihakemus ›

Mitä hyötyä kumppaniohjelmasta on?

Tarjoamme kumppaniohjelman kautta teknistä tukea ja työkaluja menestyvien verkkokauppojen rakentamiseen ja kehittämiseen. Kumppanimme saavat mm. pääsyn kumppanichattiin, joka on suora linja tuotekehitykseemme.

Lisäksi kumppanimme ovat oikeutettuja 20 % myyntiprovisioon asiakkailleen perustamien verkkokauppojen kuukausilaskutuksesta ensimmäisen vuoden osalta.

Miten provisiot tilitetään?

Kumppaniprovisiot tilitetään lähtökohtaisesti vuosittain. Minimitilitys kertyneistä myyntiprovisioista on 100 €. Mikäli kyseinen summa ei ylity, siirtyy provisiokertymä seuraavan vuoden tilitykseen. Pyynnöstä kumppaniprovisiot voidaan tilittää myös em. tilitystavasta poiketen.

Tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai pyydä provisioiden tilitystä kumppanichatistä.

Miten saan eCommerce Professional -tunnuksen?

MyCashflow eCommerce Professional -tunnus myönnetään ansioituneimmille kumppaneillemme. Sertifiointi vaatii aina vähintään yhden kustomoidun ulkoasun toteutuksen. Arvioimme teeman sekä teknisen että visuaalisen laadun osalta ja päätämme sertifikaatin myöntämisestä aina tapauskohtaisesti.

Anna asiakkaasi verkkokaupalle mahdollisuus – valitse MyCashflow!


Vaivaton asiakkaille

Helppokäyttöisellä ja modernilla verkkokauppaohjelmalla takaatte hyvät lähtökohdat asiakkaanne verkkokaupan menestymiselle. 

Ammattilaisen työkalut

MyCashflow’n Interface-tagien ansiosta voitte unohtaa ohjelmoinnin ongelmat. Kumppaninamme saat käyttöösi myös ftp-tunnukset jo Free-pakettiin.

Tuottavampia projekteja

Tarjoamme kumppaneidemme perustamista verkkokaupoista 20 % provision ensimmäisen vuoden kuukausimaksuista.