Palvelut

Kasvu­markkinointi palveluna

Kasvumarkkinoinnin palvelumme auttaa kasvattamaan yrityksenne verkkoliiketoimintaa tavoitteellisesti ja tuloksellisesti. Palvelu sopii kaikille kasvuhakuisille verkkokaupoille, jotka haluavat tehostaa mainontaansa ja nostaa liiketoimintansa uudelle tasolle.

Tavoitteellista kasvua verkkokaupalle
Tehokkaampaa mainontaa paremmalla konversiolla
Verkkokaupan kokonaisvaltainen kehittäminen myynnin tehostamiseksi

Kasvumarkkinointi – autamme vauhdittamaan verkkokauppasi kasvua

Kaksi verkkokauppiasta katsovat tabletilta tilauksia varastossa

Kasvumarkkinoinnin palvelu tarjoaa pelkän mainonnan sijaan kokonaisvaltaisen palvelukonseptin, joka huomioi verkkokaupan sisältöjen ja ostopolun kehittämisen yhdessä verkkokauppiaan kanssa – jotta verkkokaupan asiakaskokemus olisi mahdollisimman sujuva.

Verkkokaupan kasvun mahdollistamiseksi ja mainonnan tehostamiseksi palvelu sisältää kaiken tarvittavan: mainoskampanjoiden suunnittelun yhdessä kauppiaan kanssa, tulosten jatkuvan seurannan, mainonnan optimoinnin, verkkokaupan sisältöjen kehittämisen suositukset ja säännöllisen raportoinnin.

Palvelu kattaa myös tekniset työkalut, mainonnan hallinnan sekä sertifioitujen asiantuntijoidemme tuen tuloksellisen verkkomainonnan suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Tavoitteellisen kasvun palvelu

MyCashflow'n Kasvumarkkinoinnin palvelu tähtää aina verkkokaupan tavoitteelliseen kasvuun.

Asetamme yhdessä tavoitteet yrityksenne liiketoimintastrategian pohjalta, seuraamme tuloksia aktiivisesti ja autamme kauppiasta optimoimaan niin mainontaa kuin verkkokaupan sisältöjä alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Kaupan kehittäminen kasvun perustana

Mainonnan lisäksi autamme kartoittamaan verkkokaupan kehityskohteet ja kehittämään sisältöjä tehokkaiden tulosten saavuttamiseksi. Näin varmistamme, että verkkokaupan asiakaskokemus on mahdollisimman toimiva.

Antamalla suosituksia laskeutumissivujen sisältöjen ja tuoteryhmien rakenteiden kehittämiseen ja lisäämällä myynninedistämisen elementtejä yhdessä kauppiaan kanssa autamme parantamaan verkkokaupan asiakaskokemusta ja tehostamaan myyntiä.

Tuloksellisempaa mainontaa Googlessa

Toteutamme tuloksellista mainontaa Googlen eri kanavissa Google Shopping -tuotemainonnan, hakusanamainonnan ja Google Display -kampanjoiden avulla.

Sertifioidut mainonnan asiantuntijamme suunnittelevat verkkokauppasi digimainonnan yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisesti, huolehtivat toteutuksesta ja seuraavat mainoskampanjoiden tehokkuutta.

Jatkuvalla seurannalla ja optimoinnilla kehitämme mainontaa asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Kasvumarkkinoinnin palvelu –
näin se toimii

Verkkokaupan kasvun mahdollistamiseksi autamme toteuttamaan parhaat mahdolliset rakenteet tuoteryhmille, optimoimaan verkkokaupan sisältöjä, lisäämään myyntiä edistäviä elementtejä ja tehostamaan myyntiä hakusanamainonnan, Display-mainonnan sekä Google Shopping -tuotemainonnan avulla.

Kasvumarkkinoinnin palvelu sisältää seuraavat vaiheet:

Alkukartoitus

Alkukartoituksessa käydään läpi mainonnan ja verkkokaupan nykytilanne sekä kasvutavoitteet. Palaverissa määritellään myös käytettävät mainontakanavat erikseen sovittavan budjetin ja mainonnan tavoitteiden perusteella. Tämän perusteella luodaan ehdotus mainonnasta ja hyväksytyn ehdotuksen jälkeen sovitaan palaveri mainonnan käynnistämisestä.

Mainonnan käynnistäminen

Mainonnan käynnistämisen palaverissa käydään läpi hyväksytty mainonnan suunnitelma ja käynnistetään mainonta. Palaverissa sovimme lisäksi mainonnan optimointityön ja raportoinnin käytännöistä.

Ylläpito, kehitys ja raportointi

Palveluun sisältyy Google Ads -asiantuntijoidemme säännöllinen raportointi sähköpostitse, tilikohtaiset suositukset ja markkinoinnin asiantuntijan tuki mainonnan pitkäjänteiseen kehittämiseen.

Kokonaisvaltainen palvelu verkkokaupan kasvun mahdollistamiseksi

Kasvumarkkinoinnin palvelu huomioi aina verkkokaupan kokonaisvaltaisen kehittämisen asiakaskokemuksen parantamiseksi ja myynnin kasvattamiseksi.
Tavoitteellista kasvua verkkokaupalle tehokkaammalla mainonnalla
Palvelu sisältää jatkuvan seurannan, sisältöjen optimoinnin ja kattavan raportoinnin
Sertifioidut mainonnan asiantuntijamme ovat aina verkkokauppasi kasvun tukena
Dashboard mockup

Kasvumarkkinoinnin
palvelun hinta

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous palvelusta alla olevalla lomakkeella!

Suosituksemme on, että mainontaan käytettävä mediabudjetti on vähintään 30 € / päivä.

Palvelukuvaus

MyCashflow'n Kasvumarkkinoinnin palvelu sisältää:
Aloituskartoituksen ja mainonnan tavoitteiden asettamisen
Kampanjasuunnittelun ja optimointitoimenpiteet
Raportointipalaverit sopimuksen mukaan
Jatkuvan ylläpidon, kehittämisen ja raportoinnin
Palvelun sisällön räätälöinnin asiakkaan tarpeiden mukaan
Ota yhteyttä

Pyydä tarjous – ja nosta verkkokauppasi myynti uudelle tasolle!

Kiinnostaako verkkokaupan kasvattaminen ja mainonnan tehostaminen yhdessä asiantuntijoidemme kanssa? Autamme mielellämme laatimaan verkkokaupallenne parhaiten soveltuvan palvelukokonaisuuden.

Kiitos yhteydenotosta! Otamme sinuun yhteyttä madollisimman pian.
Hups! Jotain meni vikaan.

Asiakastarina blogissa

Kaikki artikkelit ›

Tutustu myös Tuotemainokset-laajennukseen

Kuukausimaksullinen Tuotemainokset-palvelu 99€/kk sopii erityisesti niille, jotka eivät tarvitse raportointipalvelua, ylläpitävät mainontaa kokonaan itse tai haluavat käyttää kolmatta osapuolta ylläpidossa hyödyntäen samalla MyCashflow’n kätevät hallintatyökalun ominaisuudet ja integraatiot kustannustehokkaasti. 

Kuukausimaksulliseen palveluun ei sisälly erillistä raportointia eikä mainonnan asiantuntijapalveluita markkinoinnin suunnitteluun ja tehostamiseen.

Lue lisää ›

Kasvumarkkinoinnin palvelu

Kasvumarkkinoinnin palvelu sisältää kaikki Tuotemainokset-laajennuksen ominaisuudet sekä asiantuntijan avun markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen. Autamme verkkokauppiaita keskittymään omaan ydinosaamiseensa tarjoamalla avuksi markkinoinnin asiantuntijoidemme tietämyksen ja aina ajantasalla olevat työkalut tehokkaan ja tuloksellisen markkinoinnin toteuttamiseksi. 

Kasvumarkkinoinnin tiimimme voi auttaa toteuttamaan myös kampanjoita, jotka eivät ole mahdollisia hallintatyökalun kautta sekä optimoimaan mainontaa pitkäjänteisesti monin eri tavoin.

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku