Uutta🔥 Kanta-asiakas­ohjelma nyt valmiina laajennuksena! Lue lisää ›

Miten kirjaudun MyCashflow- verkkokauppaan?

MyCashflow-verkkokaupan hallintatyökalun löydät helpoiten lisäämällä päätteen /flow verkkokauppasi url-osoitteen loppuun. Korvaa alla olevassa esimerkissä sana ‘verkkokauppasi’ oman kauppasi nimellä.

https://verkkokauppasi.mycashflow.fi/flow

Huom! Verkkokaupan hallintaan kirjautuminen tapahtuu nykyään aina oletusosoitteen, eli *.mycashflow.fi-muotoisen osoitteen kautta. Uudistuksen myötä et voi enää kirjautua oman domainin kautta, osoitteessa verkkokauppasi.fi/flow.

Kaikilla verkkokaupoilla on oma kirjaudu-sivu. Mikäli tunnukset eivät toimi tarkista, että olet varmasti kirjoittanut verkkokauppasi url-osoitteen oikein.

Tunnus ja salasana

Kirjaudu sisään verkkokaupan hallintapaneeliin sähköpostiosoitteellasi ja valitsemallasi salasanalla. Mikäli salasana on päässyt unohtumaan, voit tilata uuden salasanan klikkaamalla kirjautumissivulta löytyvää ‘Unohditko salasanasi?’ -painiketta.

Vinkki: Kun tallennat hallintatyökalun osoitteen selaimen kirjanmerkkeihin, löydät sen helposti myös jatkossa.

Tietoturvasyistä johtuen oman kaupan hallintatyökaluun ei ole linkkiä verkkokaupan julkisella puolella.

Katso myös: kirjautuminen piilotettuihin kauppaversioihin

Opi lisää hyödyllisiä vinkkejä verkkokaupan ylläpitoon!

Seuraamalla blogiamme saat arvokkaita vinkkejä MyCashflow-verkkokaupan käyttöön ja verkkokauppasi kehittämiseen. Blogiartikkeleissa käsitellään esimerkiksi verkkokaupan sisällöntuotantoa, asiakaskokemuksen parantamista, asiakaspalvelun kehittämistä ja verkkokaupan markkinointia. Lue blogiamme ja kerää parhaat vinkit talteen!

Suosituissa koulutuksissamme saat arvokkaita vinkkejä esimerkiksi verkkokaupan markkinointiin, myynnin edistämiseen, tilausten käsittelyyn ja oman kaupan hallintaan liittyen. Valitse sinulle sopivin verkkokauppakoulutus ja opiskele verkkokaupan mestariksi - me autamme matkallasi!

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku