MyCashflow Kassa 🔥 MyCashflow'n sisäänrakennettu kassajärjestelmä.

MyCashflow'lle myönnetyt tunnustukset

Luotettavasta toiminnastamme kertovat saamamme tunnustukset.

Bisnode on myöntänyt Pulse247 Oy:lle korkeimman AAA-luottoluokituksen. Pulse247 Oy on täyttänyt vaadittavat kriteerit luottoluokituksen myöntämiselle - vakavaraisella yrityksellä on jatkuvasti kehittyvät talouden hyvät tunnusluvut, luotettava tausta ja vastuuhenkilöt, sekä luotettava maksukäyttäytyminen.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on myönnetty Pulse247 Oy:lle, korkeimman AAA-luottoluokituksen perusteella.

Yrityksemme on ollut Kauppalehden Menestyjä jo 10 peräkkäistä vuotta. Menestyjä-sertifikaatin myöntäjä Alma Talent analysoi vuosittain suomalaisten yritysten menestystä tilinpäätöstietojen avulla ja jakaa tunnustuksen taloudellisen suorituskyvyn pohjalta.

Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti myönnetään vuosittain ainoastaan kahdelle prosentille suomalaisista osakeyhtiöistä. Kasvaja-sertifikaatti kertoo yrityksen vahvasta kasvusta ja kyvystä luoda menestyksekästä liiketoimintaa.

MyCashflow-palvelun ohjelmistokehitys tapahtuu Suomessa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Kainuun sydämessä, Kajaanissa.

Google Partner -tunnus on todiste siitä että olemme läpäisseet Google Ads -tuotesertifiointikokeet ja tunnemme Googlen mainontatuotteet tarkkaan. Toteutamme tehokasta hakumainontaa, videomainontaa, Display-kampanjoita ja Shopping -mainontaa MyCashflow-verkkokaupoille erinomaisella ROI:lla.

Kauppalehden Kasvajat -sertifikaatti myönnetään kolmen viimeisen vuoden ajan liiketoimintaansa selvästi kasvaneelle yritykselle. Sertifikaatti on dynaaminen ja näkyvä todiste kasvusta.

Luotettava Kumppani -palvelun jäsen osoittaa hoitavansa yrityksen tilaajavastuulain edellyttämät yhteiskunnalliset velvoitteet.

Kauppalehden myöntämä Menestyjä-sertifikaatti kertoo yrityksemme taloudellisesta suorituskyvystä ja luotettavuudesta.

Olemme Suomen Yrittäjien jäsen.

Pulse247 Oy on palkittu ansiokkaasta yritystoiminnasta. Myöntänyt Yrittäjät Kainuu.

Ismo Ruotsalainen, CEO, Pulse247 Oy on palkittu ansiokkaasta yritystoiminnasta. Myöntäjä Yrittäjät Kainuu.

Kokeile nyt jopa 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku