Siirrä verkko­kauppa MyCashflow’lle 

Onko nykyinen verkkokauppa-alustasi jäänyt kehityksen kelkasta? Kaipaatko palvelevampaa otetta verkkokauppaohjelmiston tarjoajalta? Etsitkö verkkokaupallesi uutta kotia, joka skaalautuu tarpeidesi mukaan ja mahdollistaa menestyvän verkkoliiketoiminnan kasvun nyt ja tulevaisuudessa? 

Siirrä verkkokauppasi MyCashflow-verkkokauppa-alustalle ja polkaise verkkokauppasi myynti uusiin lukemiin! Toteutamme verkkokauppojen siirtoja kätevästi palveluna tarpeidesi mukaan.

Miksi siirtää verkkokauppa MyCashflow’hun? 

MyCashflow on suosittu kotimainen verkkokauppapalvelu, josta löydät kaiken tarvittavan monikanavaista myyntiä varten. Kasvavan verkkokaupan tarpeisiin kehitetty palvelu sisältää monipuoliset ominaisuudet menestyvän liiketoiminnan rakentamiseen – sekä verkossa että myymälässä.

MyCashflow'n ominaisuudet tukevat yrityksesi kasvua

MyCashflow on kasvua tukeva verkkokauppa-alusta, josta löydät monipuoliset ominaisuudet myynninedistämiseen ja markkinointiin
Kaikki tarvittava samasta paikasta: saat meiltä ulkoasupalvelut, kassaratkaisun sekä digimainonnan palvelut myynnin tehostamiseen
Tee vaikutus upeilla, maksuttomilla valmisteemoilla, joita voit muokata yrityksesi brändin mukaisiksi – ilman koodiosaamista
Monikanavaista kauppaa samasta hallinnasta: kohdenna kauppa eri asiakasryhmille kauppa- ja kieliversioiden avulla ja myy tuotteita myymälässä MyCashflow Kassan avulla. 
Ylläpidetyn ja jatkuvasti kehittyvän palvelun ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia ohjelmiston ylläpidosta tai yhteensopivuusongelmista. Kehitämme palvelua jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Miksi valita MyCashflow?

Monipuoliset ominaisuudet myynnin kasvattamiseen
Sisäänrakennetut lisämyynnin ominaisuudet auttavat kasvattamaan myyntiä: toteuta kampanjoita, rakenna tuotepaketteja, hyödynnä tuotesuosituksia ja luo ristiinmyyntejä. Hallinnoi Google-mainoskampanjoita suoraan verkkokaupan hallinnasta ja markkinoi tuotteita sähköpostitse ja somessa helppokäyttöisten laajennusten avulla.
Kustannustehokas palvelu
MyCashflow ei peri komissiota maksu- ja logistiikkapalveluista, mikä pitää verkkokaupan kulurakenteen kurissa verkkokaupan myynnin kasvaessa.

Kuukausimaksumme sisältää automaattiset ohjelmisto- ja tietoturvapäivitykset ja aina uusimmat ominaisuudet verkkokaupan kehittämiseen.
Autamme menestymään verkossa ja myymälässä
Kasvumarkkinoinnin palvelumme auttaa tehostamaan mainontaa ja kasvattamaan liiketoimintaa tavoitteellisesti. Osaava projektituotantomme toteuttaa verkkokaupan ulkoasun ja myynninedistämisen toiminnot toiveiden mukaisesti. Suomenkielinen asiakaspalvelumme on tukenasi verkkokaupan jokaisessa käänteessä.

Mitä verkkokaupan tietoja voidaan siirtää?

Verkkokaupan siirron saat kätevästi palveluna yrityksenne tarpeet ja aiemman verkkokauppa-alustan ominaisuudet huomioiden. MyCashflow’n ammattilaiset siirtävät verkkokaupan palveluna kaikilta yleisimmiltä verkkokauppa-alustoilta, mukaan lukien Shopify, Magento, Vilkas ja WooCommerce.
Aikaisemmasta verkkokauppa-alustasta riippuen MyCashflow’hun voi siirtää verkkokaupan kaikki tärkeimmät tiedot – esimerkiksi tuotetiedot, tuoteryhmät, asiakastiedot ja tilaukset. Kysy asiakaspalvelustamme, mitä tietoja aikaisemmasta järjestelmästänne voidaan siirtää. 
Alusta Tuotteet Tuoteryhmät Asiakkaat Tilaukset
WooCommerce
Shopify
Vilkas
Magento
CloverShop
OSCommerce / Evoshop
Valmiskauppa
Finqu
Kotisivukone
Prestashop

Paljonko verkkokaupan siirto maksaa? 

Verkkokaupan siirtopalvelun hinta riippuu yrityksesi tarpeista, siirrettävien tietojen määrästä ja aikaisemmin käytössä olleesta verkkokauppa-alustasta.  

Saat myynnistämme halutessasi tarjouksen myös verkkokaupan yksilöllisen ulkoasun toteutuksesta joko nykyisen verkkokauppasi ilmettä mukaillen tai erillisen brändiohjeiston perusteella.

Voiko verkkokaupan siirron toteuttaa itse? 

Kaikista verkkokauppaohjelmista ei voi ladata tietoa muodossa, joka toimisi MyCashflow’ssa sellaisenaan, joten tietojen tuominen muista verkkokauppapalveluista kannattaa yleensä toteuttaa palveluna.

Verkkokauppa-alustan vaihtaminen onnistuu tarvittaessa myös siirtämällä manuaalisesti tarvittavat tiedot aikaisemmasta järjestelmästä  MyCashflow-verkkokauppapalveluun. Siirron voi toteuttaa teknisesti usealla eri tavalla, kuten CSV-tuonnilla. Siirrettäviä tietoja voivat olla muun muassa: 

 • Tuotteiden tiedot ja tuoteryhmät 
 • Tiedostot, kuten tuotekuvat 
 • Asiakastiedot 
 • Tilaukset

Lue ohjeet tietojen siirtämiseen.


Kuinka nopeasti verkkokaupan siirto tapahtuu?

Verkkokaupan siirron kesto riippuu useasta eri tekijästä, kuten siirrettävien tietojen määrästä, aikaisemmasta verkkokauppa-alustasta ja siirron toteuttamiseen käytettävästä tekniikasta.

Kerro tarpeistasi ja kysy yrityskohtaista aika-arviota asiakaspalvelustamme!

MyCashflow sisältää kaiken tarvittavan kasvavaan verkkokauppaan

MyCashflow on erityisesti kasvavan verkkokaupan tarpeisiin suunniteltu verkkokauppapalvelu, jonka monipuoliset ominaisuudet auttavat myymään enemmän monikanavaisesti. 

Verkkokaupan lisäksi tarjoamme kaikki tarvittavat palvelut tuloksellisesta Google Shopping -mainonnasta verkkokaupan visuaaliseen suunnitteluun – kaikki saman palvelun alta. Meiltä löydät myös sisäänrakennetun kassajärjestelmän, MyCashflow Kassan, jonka avulla myyt tuotteita myymälässä, myyntipisteissä ja messuilla.

Lue lisää MyCashflow-verkkokauppapalvelun monipuolisista ominaisuuksista ja aloita oma menestystarinasi MyCashflow-kauppiaana!


Jo yli 2 000 menestyvän verkkokaupan valinta

MyCashflow on yksi Suomen suosituimmista verkkokauppa-alustoista, johon luottaa jo noin viidennes kaikista kotimaisista verkkokaupoista. Tunnetuimmat asiakkaamme ovat rakentaneet menestystarinansa MyCashflow’n avulla yrityksensä alkuvaiheista lähtien.

Palvelupaketti jokaiseen tarpeeseen

Autamme valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivimman palvelupaketin.

Basic

Kaikki mitä verkkokaupan aloittamiseen tarvitset

59€

/kk
Paketti sisältää:
 • 200 tuotetta
 • 500 Mt levytilaa
 • 2 kieli-­/kauppa­versiota

Advanced

Edistykselliset ominaisuudet kasvavaan verkkokauppaan

129€

/kk
Paketti sisältää:
 • 2 000 tuotetta
 • 5 Gt levytilaa
 • 5 kieli-­/kauppa­versiota

Pro

Täydet ominaisuudet kattavan valikoiman verkkokauppaan

199€

/kk
Paketti sisältää:
 • 20 000 tuotetta
 • 50 Gt levytilaa
 • 10 kieli-­/kauppa­versiota
Enterprise - asiakkaan tarpeisiin räätälöity ratkaisu vaativaan verkkokauppaan - Ota yhteyttä myyntiin.

Siirrä verkkokauppasi MyCashflow-verkkokauppa­palveluun

Ota yhteys myyntiimme ja kerro verkkokaupan tarpeistasi

Kiitos yhteydentotosta! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Hups! Jotain meni vikaan.