Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›

Siirrä verkko­kauppasi MyCashflow’lle 

Onko nykyinen verkkokauppa-alustasi jäänyt kehityksen kelkasta? Kaipaatko palvelevampaa otetta verkkokauppaohjelmiston tarjoajalta? Etsitkö verkkokaupallesi uutta kotia, joka skaalautuu tarpeidesi mukaan ja mahdollistaa menestyvän verkkoliiketoiminnan kasvun nyt ja tulevaisuudessa? 

Siirrä verkkokauppasi MyCashflow-verkkokauppa-alustalle ja polkaise verkkokauppasi myynti uusiin lukemiin! Toteutamme verkkokauppojen siirtoja kätevästi palveluna tarpeidesi mukaan.

Kannettava tietokone pöydällä jossa auki MyCashflow'n verkkokauppa

Miksi siirtää verkkokauppa MyCashflow’hun?

MyCashflow on suosittu kotimainen verkkokauppapalvelu, josta löydät kaiken tarvittavan monikanavaista myyntiä varten. Kasvavan verkkokaupan tarpeisiin kehitetty palvelu sisältää monipuoliset ominaisuudet menestyvän liiketoiminnan rakentamiseen – sekä verkossa että myymälässä.

MyCashflow'n ominaisuudet tukevat yrityksesi kasvua

Myyntiä edistävät ominaisuudet sisäänrakennettuna

MyCashflow on kasvua tukeva verkkokauppa-alusta, josta löydät monipuoliset ominaisuudet myynninedistämiseen ja markkinointiin. Tutustu ominaisuuksiin ja laajennuksiin.

Kaikki verkkokaupan palvelut samasta paikasta

Kaikki tarvittava samasta paikasta: saat meiltä mm. ulkoasupalvelut, kassaratkaisun sekä kasvumarkkinointipalvelut myynnin tehostamiseen.

Muokattavat valmisteemat

Tee vaikutus upeilla, maksuttomilla valmisteemoilla, joita voit muokata yrityksesi brändin mukaisiksi – ilman koodiosaamista. Teemat ovat responsiivisia joten verkkokauppasi ostokokemus on optimaalinen kaikilla laitteilla joilla asiakkaasi sitä selaavat.

Ratkaisut monikanavaiseen kauppaan

Monikanavaista kauppaa samasta hallinnasta: kohdenna kauppa eri asiakasryhmille kauppa- ja kieliversioiden avulla ja myy tuotteita myymälässä MyCashflow Kassan avulla.

Ylläpidetty verkkokauppa

Verkkokauppa-asiantuntijamme huolehtivat että verkkokauppaohjelmistosi pysyy ajan tasalla niin uusimpien ominaisuuksien kuin tietoturvan osalta. Sinun ei siis tarvitse huolehtia ohjelmiston ylläpidosta tai yhteensopivuusongelmista käyttämiesi palveluiden päivittyessä. Ohjelmisto- ja tietoturvapäivitykset sisältyvät kuukausimaksuun.

Erinomainen hakukonelöydettävyys

MyCashflow-verkkokaupat on suunniteltu alusta alkaen orgaanista hakukonenäkyvyyttä ajatellen ja tietoja on helppo lisätä verkkokauppaan hakukoneystävällisesti.

Parempi hakukonelöydettävyys lisää verkkokaupan näkyvyyttä hakukoneiden tuloksissa, tuo arvokasta kävijäliikennettä ja tukee siten verkkokaupan myynnin kasvua – myös ilman maksettua mainontaa.

Miksi valita MyCashflow?

Monipuoliset ominaisuudet myynnin kasvattamiseen
Sisäänrakennetut lisämyynnin ominaisuudet auttavat kasvattamaan myyntiä: toteuta kampanjoita, rakenna tuotepaketteja, hyödynnä tuotesuosituksia ja luo ristiinmyyntejä. Hallinnoi Google-mainoskampanjoita suoraan verkkokaupan hallinnasta ja markkinoi tuotteita sähköpostitse ja somessa helppokäyttöisten laajennusten avulla.
Kustannustehokas palvelu
MyCashflow ei peri komissiota maksu- ja logistiikkapalveluista, mikä pitää verkkokaupan kulurakenteen kurissa verkkokaupan myynnin kasvaessa.

Kuukausimaksumme sisältää automaattiset ohjelmisto- ja tietoturvapäivitykset ja aina uusimmat ominaisuudet verkkokaupan kehittämiseen.
Menestymään verkossa ja myymälässä
Kasvumarkkinoinnin palvelumme auttaa tehostamaan mainontaa ja kasvattamaan liiketoimintaa tavoitteellisesti. Osaava projektituotantomme toteuttaa verkkokaupan ulkoasun ja myynninedistämisen toiminnot toiveiden mukaisesti. Suomenkielinen asiakaspalvelumme on tukenasi verkkokaupan jokaisessa käänteessä.

Yleisimmät syyt verkkokauppa-alustan vaihtamiseen

Verkkokauppa-alustan vaihtamiseen voi olla useita syitä ja päätös alustan vaihtamisesta riippuu liiketoiminnan tavoitteista ja yrityskohtaisista tarpeista. Tässä yleisimpiä syitä verkkokauppa-alustan vaihtamiseen MyCashflow’lle:

Liiketoiminnan kasvun mahdollistaminen

Kun yrityksen liiketoiminta kasvaa, tarvitaan yleensä skaalautuvampi ja tehokkaampi verkkokauppa-alusta selviämään suuremmasta tilausmäärästä ja kävijäliikenteestä – ja mahdollistamaan verkkokaupan sujuva laajentaminen uusille markkina-alueille. Liiketoiminnan kasvun mahdollistamiseksi MyCashflow-verkkokauppa skaalautuu yrityksesi tarpeidesi mukaan ja mahdollistaa myynnin laajentamisen kansainvälisille markkinoille, yritysasiakkaiden tarpeisiin ja myymälämyyntiin.

Monipuolisemmat ominaisuudet verkkokauppaan

Aiempi verkkokauppa-alusta saattaa tarjota rajallisen määrän ominaisuuksia verkkokaupan kehittämiseen, asiakaskokemuksen parantamiseen ja myynnin lisäämiseen. Verkkokauppa-alustan vaihtaminen on perusteltua, kun tavoitteena on kasvattaa myyntiä ja tarjota uusia ominaisuuksia verkkokaupan kehittämiseksi. MyCashflow'n monipuolinen ja helppokäyttöinen palvelu sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet liiketoiminnan kasvattamiseen.

Kustannustehokkaampi verkkokauppa-alusta

Verkkokaupan ylläpito voi olla kallista tai sen hinnoittelumalli ei vastaa yrityksen liiketoiminnan tarpeita. Vaihtamalla MyCashflow-verkkokauppapalveluun on mahdollista saavuttaa kustannussäästöjä, sillä emme peri komissiota maksu- ja logistiikkapalveluista, minkä ansiosta kulurakenne pysyy kurissa myynnin kasvaessakin. Suuri osa MyCashflow'ssa tarjolla olevista laajennuksista ovat maksuttomia ja moni muualla maksullinen ominaisuus on MyCashflow'ssa sisäärakennettu palveluun.

Maksuttomat ja automaattiset ohjelmistopäivitykset

Verkkokaupan kustannustehokkuuteen vaikuttavat monien muiden tekijöiden ohella ohjelmistopäivitysten toteutustapa ja hinta. MyCashflow’ssa automaattiset ohjelmisto- ja tietoturvapäivitykset sisältyvät aina palvelupaketin hintaan. Ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti ja verkkokaupankäynnin muuttuvien tarpeiden mukaisesti.

Sujuva integrointi muihin järjestelmiin

Kun verkkokauppaan tarvitaan integraatioita muihin käytössä oleviin ohjelmistoihin, kuten toiminnanohjausjärjestelmään tai taloushallinnon ohjelmistoon, on usein fiksua vaihtaa verkkokauppa-alustaan, josta löytyy valmis tuki tarvittaville integraatioille. MyCashflow’n integraatiot mahdollistavat automaattisen tiedonsiirron suosituimpiin ohjelmistoihin.

Tekninen ylläpito ja turvallisuus

Vanhentunut tai epäluotettava verkkokauppa-alusta voi altistaa verkkokaupan tietoturvariskeille ja yhteensopivuusongelmille. Vaihtamalla turvalliseen, luotettavaan ja täysin ylläpidettyyn MyCashflow-verkkokauppapalveluun on mahdollista parantaa yrityksen tietoturvaa ja luottaa verkkokaupan toimivuuteen vuoden jokaisena päivänä. Lue lisää

Parempi asiakastuki

Jos nykyisen alustan tarjoama asiakastuki ei vastaa yrityksen tarpeita, voi olla houkuttelevaa siirtyä alustalle, joka tarjoaa parempaa tukea verkkokaupan kehittämiseen ja myynnin kasvattamiseen. MyCashflow’n suomenkielinen, runsaasti kiitosta saanut asiakaspalvelu on nopean chat-yhteyden päässä aina parhaaseen kellonaikaan.

Mitä verkkokaupan tietoja voidaan siirtää?

Verkkokaupan siirron saat kätevästi palveluna yrityksenne tarpeet ja aiemman verkkokauppa-alustan ominaisuudet huomioiden. MyCashflow’n ammattilaiset siirtävät verkkokaupan palveluna kaikilta yleisimmiltä verkkokauppa-alustoilta, mukaan lukien Shopify, Magento, Vilkas ja WooCommerce.
Aikaisemmasta verkkokauppa-alustasta riippuen MyCashflow’hun voi siirtää verkkokaupan kaikki tärkeimmät tiedot – esimerkiksi tuotetiedot, tuoteryhmät ja asiakastiedot. Kysy asiakaspalvelustamme, mitä tietoja aikaisemmasta järjestelmästänne voidaan siirtää. 
Alusta Tuotteet Tuoteryhmät Asiakkaat Tilaukset
WooCommerce
Shopify
Vilkas
Magento
CloverShop
OSCommerce / Evoshop
Valmiskauppa
Finqu
Kotisivukone
Prestashop

Paljonko verkkokaupan siirto maksaa? 

Verkkokaupan siirtopalvelun hinta riippuu yrityksesi tarpeista, siirrettävien tietojen määrästä ja aikaisemmin käytössä olleesta verkkokauppa-alustasta.  

Saat myynnistämme halutessasi tarjouksen myös verkkokaupan yksilöllisen ulkoasun toteutuksesta joko nykyisen verkkokauppasi ilmettä mukaillen tai erillisen brändiohjeiston perusteella.

Voiko verkkokaupan siirron toteuttaa itse? 

Kaikista verkkokauppaohjelmista ei voi ladata tietoa muodossa, joka toimisi MyCashflow’ssa sellaisenaan, joten tietojen tuominen muista verkkokauppapalveluista kannattaa yleensä toteuttaa palveluna.

Verkkokauppa-alustan vaihtaminen onnistuu tarvittaessa myös siirtämällä manuaalisesti tarvittavat tiedot aikaisemmasta järjestelmästä  MyCashflow-verkkokauppapalveluun. Siirron voi toteuttaa teknisesti usealla eri tavalla, kuten CSV-tuonnilla.

Mitä on mahdollista siirtää
Tuotteiden tiedot ja tuoteryhmät 
Tiedostot, kuten tuotekuvat 
Asiakastiedot 
Tilaukset

Kuinka nopeasti verkkokaupan siirto tapahtuu?

Verkkokaupan siirron kesto riippuu useasta eri tekijästä, kuten siirrettävien tietojen määrästä, aikaisemmasta verkkokauppa-alustasta ja siirron toteuttamiseen käytettävästä tekniikasta.

Kerro tarpeistasi ja kysy yrityskohtaista aika-arviota asiakaspalvelustamme!

MyCashflow sisältää kaiken tarvittavan kasvavaan verkkokauppaan

MyCashflow on erityisesti kasvavan verkkokaupan tarpeisiin suunniteltu verkkokauppapalvelu, jonka monipuoliset ominaisuudet auttavat myymään enemmän monikanavaisesti. 

Verkkokaupan lisäksi tarjoamme kaikki tarvittavat palvelut tuloksellisesta Google Shopping -mainonnasta verkkokaupan visuaaliseen suunnitteluun – kaikki saman palvelun alta. Meiltä löydät myös sisäänrakennetun kassajärjestelmän, MyCashflow Kassan, jonka avulla myyt tuotteita myymälässä, myyntipisteissä ja messuilla.

Lue lisää MyCashflow-verkkokauppapalvelun monipuolisista ominaisuuksista ja aloita oma menestystarinasi MyCashflow-kauppiaana!


Jo yli 2 000 menestyvän verkkokaupan valinta

MyCashflow on yksi Suomen suosituimmista verkkokauppa-alustoista, johon luottaa jo noin viidennes kaikista kotimaisista verkkokaupoista. Tunnetuimmat asiakkaamme ovat rakentaneet menestystarinansa MyCashflow’n avulla yrityksensä alkuvaiheista lähtien.
"Todella hyvä asiakaspalvelu ja ottavat jokaisen asiakkaan tarpeet huomioon. Skaalautuu hyvin isommallekin verkkokaupalle."
Riku Poutanen
Fiksu Ruoka
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
Vladimir Tokoi
Suojakalvotukku
“MyCashflow-verkkokaupan ansiosta liikevaihtomme on kasvanut 20 % vuosittain.”
Laura Saastamoinen
E. Saastamoinen

Valitse sinulle sopivin palvelupaketti – voit vaihtaa sitä koska tahansa

Valitse verkkokaupallesi sopivin palvelupaketti kolmesta valmiista vaihtoehdosta tai pyydä tarjous vaativampien verkkokauppojen tarpeisiin suunnitellusta Enterprise-palvelupaketista, jonka sisältö voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaan. Et sitoudu pitkiin sopimuksiin, vaan sopimus on aina valitsemasi laskutuskauden mittainen. Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Basic

Kaikki mitä verkkokaupan aloittamiseen tarvitset
alk.

49,17

€/ kk
Laskutus 590 €/vuosi
Paketti sisältää:
  • 200 tuotetta
  • 500 Mt levytilaa
  • 2 kieli-­/kauppa­versiota

Advanced

Edistykselliset ominaisuudet kasvavaan verkkokauppaan
alk.

107,50

€/ kk
Laskutus 1290 €/vuosi
Paketti sisältää:
  • 2 000 tuotetta
  • 5 Gt levytilaa
  • 5 kieli-­/kauppa­versiota

Pro

Täydet ominaisuudet kattavan valikoiman verkkokauppaan
alk.

165,83

€/ kk
Laskutus 1990 €/vuosi
Paketti sisältää:
  • 20 000 tuotetta
  • 50 Gt levytilaa
  • 10 kieli-­/kauppa­versiota
Enterprise - asiakkaan tarpeisiin räätälöity ratkaisu vaativaan verkkokauppaan - Ota yhteyttä myyntiin.

Siirrä verkkokauppasi MyCashflow-verkkokauppa­palveluun

Ota yhteys myyntiimme ja kerro verkkokaupan tarpeistasi. Tavoitat meidät arkisin klo 9:00–15:00 myös puhelimitse numerosta 020 741 7671.

Kiitos yhteydenotosta! Otamme sinuun yhteyttä madollisimman pian.
Hups! Jotain meni vikaan.