Pikastartti: Avaa MyCashflow-verkkokauppa työpajassa🔥  Lue lisää ›
Kumppanit

Parhaat kumppanit verkkokauppasi tukena

MyCashflow alusta sisältää valmiin yhteensopivuuden kymmeniin johtaviin verkkokaupan tukipalveluihin. Teemme kumppaneiden kanssa tiivistä yhteistyötä, jotta kaupankäynti verkossa olisi entistä sujuvampaa sekä kuluttajille että kauppiaille.

Verkkomaksukumppanit

Helpot ja luotettavat verkkomaksut

Anna asiakkaasi maksaa hänelle sopivimmalla tavalla. Kumppanimme tarjoavat palvelut eri maksuvälineille ja markkinoille kotimaassa ja kansainvälisesti.

Logistiikkakumppanit

Lähetä paketit kaikkialle maailmaan klikkauksella

Kumppanimme toimittavat kaikenlaiset lähetykset ympäri maailmaa. Voit toimittaa pakettiautomaatteihin, perille saajja kotiin ja yrityksiin, kirjeenä postilaatikkoon ja rahtina. Tulostat seurantakoodit, osoitekortit ja tulliasiakirjat aina suoraan tilaushallinnasta.

Integraatiokumppanit

Automatisoi tietojen käsittely yritysohjelmiesi välillä

Yhdistä verkkokauppa yrityksesi muihin järjestelmiin. Tietojen käsittelyn automatisointi tehostaa toimintaa, säästää aikaa ja vähentää virheitä prosesseissasi.

Verkkomarkkinointikumppanit

Kannattavaa kasvua tehokkaalla markkinoinnilla

Verkkokaupan tehokas markkinointi on aina osien summa. Yhdessä kumppanien kanssa tarjoamme skaalautuvia ratkaisuja kaikille markkinoinnin osa-alueille asiakashankintaan, konversio-optiomointiin ja asiakkuuden hoitamiseen.

Kumppaniohjelma

Haluatko kumppaniksemme? Liity kumppani­ohjelmaamme.

Kumppaniverkostomme sisältää web-suunnittelun, integraatioiden rakentamisen sekä markkinoinnin ammattilaisia, joiden avulla toteutat menestyksekästä verkkokaupankäyntiä.

Tutustu kumppaniohjelmaan ›

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku