asiakasReferenssit

Mukana jo yli 2000 yrityksen verkkokaupan kasvutarinassa

Tutustu asiakkaisiimme ja heidän kokemuksiinsa MyCashflow-verkkokauppa-alustasta.

Biancaneve arvostaa helppokäyttöisyyttä ja hyvää yhteydenpitoa

Lue lisää ›

Fiksu Ruoka kiittelee palvelun skaalautuvuutta ja hyvää asiakaspalvelua

Lue lisää ›

Nosh luottaa yhteistyön joustavuuteen ja asiakasymmärrykseen

Lue lisää ›

Suojakalvotukku kokee MyCashflow'n elintärkeäksi partneriksi liiketoiminnassaan

Lue lisää ›

Asiakkaamme kertovat

MyCashflow on todella helppo ottaa käyttöön. Me siirryimme MyCashflow'iin ihan tyhjästä, ja se meni tosi hyvin. MyCashflow on kasvanut meidän kanssamme, ja se on vastannut meidän tarpeisiin silloin kun oltiin pieni kauppa, ja nyt kun ollaan vähän isompia.

Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow'n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan.

– Vladimir Tokoi, Tokoi eCommerce, Suojakalvotukku

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia

Myyntimme viisinkertaistui tuotemainonnalla

Voiko markkinointi olla verkkokaupan nousutarinan taustalla? Ehdottomasti! Warma Steel Oy:n hallituksen puheenjohtaja Taneli Sonninen kertoo omista kokemuksista MyCashflow’n Tuotemarkkinointi-palvelun käytöstä ja sen tuomista tuloksista.

Lue artikkeli ›

"Verkkokauppa on nyt ainoa tapa tehdä kauppaa" – Ravintola Huvilan tarina

Koronavirus tarkoitti järvenpääläiselle ravintolalle myynnin romahtamista. Kun toimitusjohtaja Jari Sirén avasi ravintolalleen verkkokaupan ja tarjosi näin asiakkailleen mahdollisuuden tilata ruokaa verkossa, asiat kohentuivat huomattavasti.

Lue artikkeli ›

Näin Kolme Kaunotarta siirsi myyntinsä Helsingin keskustasta verkkoon

Kun koronavirus sai Helsingin kadut tyhjenemään, Kolmen Kaunottaren markkinointivastaava Katarina Alftan tiesi, ettei verkkokaupan perustamista voinut enää lykätä. Hän sai verkkokaupan käyntiin kolmessa päivässä ja kertoo nyt, millaista on ollut ryhtyä verkkokauppiaaksi.

Lue artikkeli ›

Verkkokauppa pystyyn 10 tunnissa – Olarin Panimo

Valtion asettamien koronavirus-säädösten vuoksi Olarin Panimon ravintolamyynti loppui kuin seinään, mutta oluentekijä Ville Leino ei antanut periksi. 10 tunnissa hän pystytti verkkokaupan, josta tuli nopeasti yksi panimon tuottavimmista myyntikanavista.

Lue artikkeli ›

Kokeile nyt 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Valitse mikä tahansa palvelupaketti ja kokeile MyCashflow-verkkokauppapalvelua maksutta nyt 30 päivän ajan! Voit vaihtaa pakettia tarpeidesi mukaan tai perua tilauksesi koska tahansa.

Valitse palvelupaketti ›