Oppaat

Opiskele verkko­kaupan mestariksi oppaiden avulla

Ota verkkokaupankäynti haltuun oppaidemme avulla. Selkeät ja helposti ymmärrettävät oppaat sisältävät arvokasta tietoa verkkokaupan eri osa-alueista. Oppaiden avulla syvennät ymmärrystäsi menestyvän verkkokaupan rakentamisesta ja voit heti hyödyntää vinkkejä toimintaasi.

Tutustu alta oppaisiimme ja lataa tuhdit tietopaketit ilmaiseksi käyttöösi.

Kaikki oppaamme

Verkkokaupan markkinointikalenteri 2022

Aloita verkkokauppasi markkinoinnin suunnittelu maksuttoman kalenteripohjamme ja kalenteriin sisällytettyjen vinkkiemme avulla.

Verkkokaupan logistiikkaopas

Mitä kaikkea verkkokaupan logistiikka pitää sisällään? Oppaassa käsitellään mm. verkkokaupan sisä- ja ulkologistiikan kiemurat sekä logistiikan hinnoittelua. Opi verkkokaupan logistiikan parhaat käytännöt suunnittelusta toteutukseen ja tehosta verkkokauppasi ydinprosessia!

Kansainvälisen verkkokaupan opas

Oppaan luettuasi tiedät, miten omaa verkkokauppaa voi laajentaa kansainvälisille markkinoille, kuinka MyCashflow taipuu kansainväliseen kaupankäyntiin ja mitä asioita verkkokaupan kansainvälistymisessä tulee erityisesti huomioida.

Verkkokaupan perustajan opas

Verkkokaupan perustajan opas tarjoaa arvokasta tietoa ja hyödyllisiä käytännön vinkkejä kaikille verkkokauppaa suunnitteleville ja verkkokauppaansa kehittäville kauppiaille.

Verkkokaupan rakentajan työkirja

Verkkokaupan rakentajan työkirja on kattava ja käytännönläheinen tietopaketti, joka opastaa sinut konkreettisten työkalujen avulla alkuun verkkokauppa­liiketoimintasi kanssa.

Verkkokaupan markkinointiopas

Onnistunut markkinointi on elinehto menestyvää verkkokauppaa rakennettaessa. Tuhdista oppaastamme opit alan parhaat käytännöt ostavien asiakkaiden houkutteluun ja uskollisen asiakaskunnan rakentamiseen.

Verkkokaupan hakukoneoptimoinnin opas

Oppaassa esitellään kaikki olennainen verkkokaupan hakukoneoptimoinnista: mitä hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan, miksi hakukoneoptimointi on hyödyllistä verkkokaupan myynnin kannalta ja mitä asioita jokaisessa verkkokaupassa tulisi huomioida hakukonenäkyvyyden parantamiseksi.

Kokeile nyt jopa 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku