Kampanja: Siirrä verkkokauppasi MyCashflow'lle – tietojen siirrot nyt alkaen 0 €!
Lue lisää ›
Oppaat

Opiskele verkko­kaupan mestariksi oppaiden avulla

Ota verkkokaupankäynti haltuun oppaidemme avulla! Selkeät ja helposti ymmärrettävät verkkokaupan oppaat sisältävät arvokasta tietoa verkkokaupan eri osa-alueista. Oppaiden avulla syvennät ymmärrystäsi menestyvän verkkokaupan rakentamisesta ja saat heti vinkkejä kehittämisen tueksi.

Tutustu alta oppaisiimme ja lataa tuhdit suomenkieliset tietopaketit maksutta käyttöösi.

Oppaat verkkokaupan perustamiseen ja rakentamiseen

Verkkokaupan perustajan opas

Verkkokaupan perustajan opas tarjoaa arvokasta tietoa ja hyödyllisiä käytännön vinkkejä kaikille verkkokauppaa suunnitteleville ja verkkokauppaansa kehittäville kauppiaille.

Verkkokaupan rakentajan työkirja

Verkkokaupan rakentajan työkirjan avulla opit tekemään strategiset päätökset ennen rakentamisen aloittamista. Työkirjan selkeät vaiheet johdattavat miettimään verkkokaupan rakentamisen tärkeimpiä kysymyksiä.

Oppaat verkkokaupan markkinointiin

Verkkokaupan myynninedistämisen opas

Millä keinoilla voisin parantaa verkkokauppani myyntiä? Jos tämä kysymys mietityttää, verkkokaupan myynninedistämisen opas on käytännönläheinen tietopaketti aiheeseen.

Verkkokaupan asiakashankinnan opas

Verkkokaupan asiakashankinnan opas esittelee verkkokaupoille sopivia markkinointitekniikoita, jotka auttavat kasvattamaan kaupan kävijämääriä sekä asiakaskuntaa.

Verkkokaupan markkinointikalenteri 2023

Aloita verkkokauppasi markkinoinnin suunnittelu maksuttoman kalenteripohjamme ja kalenteriin sisällytettyjen vinkkiemme avulla.

Oppaat verkkokaupan kehittämiseen

Verkkokaupan logistiikkaopas

Mitä kaikkea verkkokaupan logistiikka pitää sisällään? MyCashflow’n logistiikan oppaasta opit parhaat käytännöt suunnittelusta toteutukseen ja tehostamaan verkkokauppasi ydinprosessia!

Logistiikan optimointi verkkokaupassa

Logistiikan rooli verkkokaupan menestyksessä ja yritystoiminnan kannattavuudessa on tyypillisesti hyvin suuri, minkä vuoksi logistiikan suunnittelu kannattaa aloittaa heti alkuvaiheessa – jo ennen kuin verkkokauppaan valitaan myytäviä tuotteita.

Kansainvälisen verkkokaupan opas

Oppaan luettuasi tiedät, miten omaa verkkokauppaa voi laajentaa kansainvälisille markkinoille, kuinka MyCashflow taipuu kansainväliseen kaupankäyntiin ja mitä asioita verkkokaupan kansainvälistymisessä tulee erityisesti huomioida.

Verkkokaupan hakukoneoptimoinnin opas

Oppaassa esitellään kaikki olennainen verkkokaupan hakukoneoptimoinnista: mitä hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan, miksi hakukoneoptimointi on hyödyllistä verkkokaupan myynnin kannalta ja mitä asioita jokaisessa verkkokaupassa tulisi huomioida hakukonenäkyvyyden parantamiseksi.

Kokeile nyt jopa 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku