Senior PHP Developer

Haluatko olla mukana kehittämässä kasvavaa kotimaista verkkokauppaohjelmistoa? Kiinnostaako joustava etätyö, jossa pääset osaksi arvostavaa ja kannustavaa työyhteisöä? MyCashflow on kotimainen verkkokauppapalvelu, jota käyttää jo lähes 20 % kaikista kotimaisista verkkokaupoista. Olemme 36 hengen kotimainen ohjelmistopalveluyritys, joka etsii nyt kokenutta ohjelmistokehittäjää osaksi kasvavaa tuotekehitystiimiämme.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässäsi toimit osana MyCashflow’n hajautettua tuotekehitystiimiä. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu MyCashflow-verkkokauppaohjelmiston sekä siihen liittyvien taustapalveluiden kehittäminen PHP-ohjelmointikielellä. Osallistut tiimin päivittäisiin dailyihin sekä työtehtävien suunnitteluun ja määrittelyyn tiiviissä refinement-sessioissa. Tuotat työssäsi automaattisesti testattua koodia, joka on sekä laajennettavaa että ylläpidettävää. Refaktoroit koodia, koska ymmärrät että työn tekeminen helpottuu, kun koodia osaa lukea muutkin kuin vain sinä.

Edellytämme

Eduiksi katsomme

Arvostamme

Tarjoamme

Tehtävä on avoinna toistaiseksi ja täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Aloitusaika sovitaan tapauskohtaisesti.

Lisätietoja

Miska Närhi, Chief Product Officer, Pulse247 Oy, miska@pulse247.info, +358 20 741 9173

Hae paikkaa ›

Pulse247 Oy työnantajana

Pulse247 Oy on vuonna 2007 perustettu kotimainen verkkokaupankäyntiin erikoistunut ohjelmistopalveluyritys. Yrityksen tehtävänä on auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä aloittamaan ja kasvattamaan verkkoliiketoimintaansa MyCashflow-verkkokauppa-alustan sekä kaupankäyntiin ja verkkoliiketoimintaan liittyvien palvelujen avulla.

Yrityksessä työskentelee yhteensä 36 verkkokaupankäynnin ammattilaista useissa eri toiminnoissa; tuotekehityksessä, asiakaspalvelussa, myynnissä ja markkinoinnissa, projektituotannossa sekä muissa tehtävissä. Toimistomme sijaitsevat Kajaanissa (päätoimipaikka), Oulussa ja Kuopiossa. Osa työntekijöistämme työskentelee kotitoimistosta käsin etänä ympäri Suomen. Chat ja videopuhelut ovat erottamaton osa päivittäistä toimintaamme.

Työyhteisössämme on hyvä syke, ja toisia ihmisiä arvostetaan ja kannustetaan. Tuemme aktiivisesti työntekijöidemme osaamisen kehittämistä. Joustamme myös työaikojen puolesta tarvittaessa esimerkiksi opiskelun tukemiseksi. Työn etuihin kuuluvat mm. sairaskuluvakuutus, tapaturmavakuutus myös vapaa-ajalle, MacBook Pro -tietokone sekä virike- ja lounasetu.

Lue lisää ›