Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Integraation toteuttaja:
Flashnode

Netvisor

Netvisor on älykäs taloushallinnon ja palkanlaskennan ohjelmisto, jonka avulla huolehdit talouden rutiineista vaivatta: laskutat helposti ja nopeasti, hoidat ostolaskut hetkessä ja voit aina luottaa siihen, että yrityksesi kirjanpito ja talousluvut pysyvät ajan tasalla.

Netvisor – älykäs taloushallinto ja palkanlaskenta

Netvisor on kokonaisvaltainen taloushallinnon ohjelmisto, joka sisältää monipuolisia ominaisuuksia yhdessä järjestelmässä. 

Netvisorin avulla automatisoit rutiinit ja saat modernit työkalut taloushallintoon ja raportointiin. Kirjanpito-ohjelman avulla hyödynnät automaation mahdollisuudet ja nautit ajantasaisesta kirjanpidosta. 

Laskutusohjelma auttaa laskuttamaan ja kotiuttamaan saatavat nopeasti, mikä säästää aikaa ostolaskujen käsittelyssä. Palkanlaskentaohjelman avulla hoidat palkanlaskennan, työajanseurannan ja matkalaskujen hallinnan samassa ohjelmistossa.

Automaatiot hoitavat puolestasi taloushallinnon rutiinitehtävät, kuten kirjanpidon tiliöinnit, laskujen lähettämisen ja saatavien seurannan sekä ostolaskujen tarkastamisen.


Integraation kuvaus

Flashnoden toteuttaman integraation avulla voidaan siirtää monipuolista dataa MyCashflow- ja Netvisor-ohjelmistojen välillä.

Tilausten vienti MyCashflow’sta

Tilaukset, jotka voidaan hakea maksutavan mukaan sisältävät asiakkaan tiedot, tuoterivit, toimitusmaksut ja alennukset.

Tilausten ja laskujen tuonti Netvisoriin

MyCashflow’ssa luodut tilaukset tai laskut tuodaan asiakastietoineen ja käsitellään sovittujen asetusten mukaisesti. Mahdollisia automaatioita ovat esim. asiakkaan luonti, kirjanpidon tiliöinti, laskujen lähetys.

Varastosaldojen siirto ohjelmien välillä

Netvisorissa tuotteiden varastosaldot viedään määritysten mukaisesti yhdestä tai useammasta varastosta. Saldo voidaan päivittää tilausten yhteydessä, tuotemäärien muuttuessa tai ajastetusti. MyCashflow’ssa tuotava varastosaldo asetetaan tuotenumeron mukaisen tuotteen uudeksi varastosaldoksi.

Tilausstatusten tuonti ja vienti

Tilausten/laskujen päivittyvät tiedot (esim. toimitus-/maksustatus, seurantakoodi, kommentti) viedään Netvisorista MyCashflow’hun. Tiedot päivittyneistä tilauksista tuodaan MyCashflow’hun lisätietoineen.


Asennus ja hinta

Asennuksen sisältö

Hinta

Kiinnostuitko? Ota yhteys myyntiimme

Täytä oheinen lomake – olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Tavoitat meidät arkisin klo 9:00–15:00 myös puhelimitse numerosta 020 741 7671.

Kiitos yhteydenotosta! Otamme sinuun yhteyttä madollisimman pian.
Hups! Jotain meni vikaan.