Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Integraation toteuttaja:
Flashnode

Tehden

Monikanavaista myyntiä myymälässä ja verkkokaupassa. MyCashflow-verkkokaupan ja Tehden-kassajärjestelmän välinen integraatio vähentää manuaalista työtä, pienentää virheiden mahdollisuutta tilausten käsittelyssä ja tekee varastonhallinnasta helpompaa.

Tehden – monipuolinen kassajärjestelmä myymälään

Tehden on suosittu kotimainen kassajärjestelmä, joka voidaan liittää MyCashflow-verkkokauppaan integraation avulla. Perinteisten kassatoimintojen lisäksi Tehden sisältää monipuolisia toiminnallisuuksia mm. tuotehallintaan ja varastonhallintaan.

Tehdenin moderni ja helppokäyttöinen kassajärjestelmä toimii pilvipalveluna ja tekee myymälämyynnistä sujuvaa. Tehden sopii kooltaan kaikenkokoisille yrityksille, pienistä myymälöistä aina suuriin ketjuihin.

Integraation mahdollistaa MyCashflow-verkkokaupan yhdistämisen Tehdeniin ja tiedonsiirron automatisoinnin ohjelmistojen välillä. Kun verkkokaupan tilaukset siirtyvät kassajärjestelmään ilman manuaalista työtä, varastosaldot päivittyvät ohjelmistojen välillä ja tuotetiedot pysyvät aina ajan tasalla, kauppias voi hyödyntää säästyneen ajan tuottavampiin asioihin.

Integraation kuvaus

Flashnoden toteuttama integraatio mahdollistaa mm. verkkokaupan tilausten, varastosaldojen sekä tuotetietojen siirtämisen Tehden-kassajärjestelmän ja MyCashflow-verkkokaupan välillä. 

Tilausten/laskujen vienti MyCashflow’sta Tehdeniin

Maksetut tai laskutettavat tilaukset välitetään MyCashflow’sta asiakas-, tuote-, hinta- ja toimitustietoineen Tehdeniin. Mahdollisia automaatioita ovat esimerkiksi asiakkaan luonti, kirjanpidon tiliöinti ja laskujen lähetys.

Varastosaldojen vienti Tehdenistä MyCashflow’hun

Tuotteiden varastosaldot viedään yhdestä tai useammasta varastosta. Saldo päivitetään tilausten yhteydessä, tuotemäärien muuttuessa tai ajastettuna. Tuotteiden yksilöivänä tunnisteena käytetään yleensä tuotenumeroa tai -koodia.

Tuotteiden vienti Tehdenistä MyCashflow’hun

Tuotekuvaus (esim. tuotenumero, tuoteryhmä, nimi, kuvaus, hinta, alv, kuva) lähetetään MyCashflow-verkkokaupassa käytettäväksi. Tiedonsiirto toteutetaan ajastetusti sovitulla aikataululla. Siirron avulla luodaan joko uusi tuote, päivitetään olemassa oleva tuotekuvaus tai muutetaan sen näkyvyysasetuksia.

Asennus ja hinta

Asennuksen sisältö

Hinta

Kiinnostuitko? Ota yhteys myyntiimme

Täytä oheinen lomake – olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Tavoitat meidät arkisin klo 9:00–15:00 myös puhelimitse numerosta 020 741 7671.

Kiitos yhteydenotosta! Otamme sinuun yhteyttä madollisimman pian.
Hups! Jotain meni vikaan.