Yhdistä ohjelmistosi MyCashflow-verkko­kauppaan API:n avulla

API tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia ohjelmiston laajentamiseen ja sen yhdistämiseen MyCashflow-verkkokauppapalveluun. API mahdollistaa esimerkiksi varastonhallintajärjestelmän, kassajärjestelmän ja toiminnanohjausjärjestelmän integroimisen MyCashflow-verkkokauppaan. Voit tuoda ja viedä tietoa järjestelmien välillä monipuolisesti.
Olemme mahdollistaneet jo tuhansia verkkokaupan kasvutarinoita.

API tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia
verkkokaupan­käyntiin

Saumattomat integraatiot

Integraatiot tekevät verkkokauppiaan työstä helpompaa, kun esimerkiksi tilaukset ja tuotetiedot siirtyvät automaattisesti ohjelmistojen avulla. Esimerkkejä API:n hyödyntämisestä:
Verkkokaupan tilausten siirto käsiteltäväksi toiseen järjestelmään
Varastosaldojen ylläpito toisen järjestelmän saldoista
Tilaus- ja asiakastietojen vienti asiakkuuksien hallintajärjestelmään (CRM)
Verkkokaupan tehtävien automatisointi
Tuotteiden ja tuoteryhmien automaattinen luonti tavarantoimittajien aineiston pohjalta
Tilausten automaattinen välitys tavarantoimittajalle
Tilaustietojen välitys niille kuljetusyhtiöille, jotka eivät ole suoraan integroituna MyCashflow’ssa
Varastosaldojen nouto ja päivitys ulkopuolisista järjestelmistä
Tuotteiden myyntihintojen automaattinen laskenta toimittajan aineistosta

Liity MyCashflow’n kumppaniksi

MyCashflow on Suomen suosituimpia verkkokauppaohjelmistoja ja palvelumme kysyntä kasvaa koko ajan. MyCashflow’n ylläpidetty verkkokauppa-alusta, osaava asiakaspalvelu, monipuoliset verkkokauppakoulutukset ja -materiaalit sekä kattavat lisäpalvelut muodostavat kokonaisuuden, joka tukee verkkokauppiaan arjen sujuvuutta ja liiketoiminnan kasvua. 

Yhdistämällä ohjelmistosi MyCashflow'hun ja liittymällä kumppaniohjelmaamme voit ketterästi vastata nykyisten asiakkaidesi tarpeisiin ja houkutella uusia palvelunkäyttäjiä asiakkaiksesi. Suositulla ja kokonaisvaltaisella MyCashflow-verkkokauppapalvelulla on laaja asiakaskunta, jonka piiristä löydät runsaasti uutta asiakaspotentiaalia. 

Kun liityt MyCashflow’n kumppaniksi, autamme asiakkaitasi kasvattamaan liiketoimintaansa verkossa. Kokonaisvaltaisena palveluna huolehdimme asiakkaasi verkkokaupan arjen sujuvuudesta ja voit luottaa siihen, että asiakkaasi saavat tukea MyCashflow’n toimesta. Yhdessä varmistamme, että asiakkaasi menestyvät liiketoiminnassaan.

Kattava API-dokumentaatio kehittäjän apuna

MyCashflow API:n dokumentaatiosta löydät kattavan kuvauksen rajapinnan toiminnoista. Käytä dokumentaatiota apuna kehittäessäsi MyCashflow-integraatioita.

API-dokumentaatio ›

MyCashflow'n kumppani­ohjelman edut

20 % provisio

MyCashflow’n kumppanina saat 20 % provisiomaksun asiakkaan maksamista kuukausimaksuista ensimmäisen vuoden ajalta.

Kumppanikoodi

Saat käyttöösi kumppanikoodin, jolla voit tarjota asiakkaallesi 30 päivän pidennyksen MyCashflow’n voimassaolevaan kokeilujaksoon.

Ulkoasuteemat käytössäsi

Hyödynnä verkkokauppaprojekteissa ilmaiseksi tuhansien eurojen arvoisia MyCashflow'n ulkoasuteemoja.

Maksuton testikauppa

Tuotantoympäristön ilmaisella testikaupalla voit kätevästi varmistaa, että tekemäsi kehitystoimenpiteet toimivat välittömästi. Saat kaupan ilmaiseksi valitsemallesi palvelupaketille, jotta testaaminen ja kehitys olisi mahdollisimman mutkatonta.

MyCashflow'n kehitystiimin tuki

Kumppaninamme sinulla on Slack-yhteisön kautta suora yhteys MyCashflow’n kehitystiimiin, josta saat aina tukea projekteihisi.

MyCashflow'n myynnin tuki

Tarjoamme kumppaneillemme asiantuntevaa tukea myös MyCashflow-palvelun myyntiin.

Liity kumppaniohjelmaan jo tänään

Tee verkkokauppaprojekteistasi helpompia ja tuottavampia, ja liity MyCashflow-kumppaniksi.

Kiinnostaako syvempi yhteistyö MyCashflow'n kanssa?

Strategisena API-kumppanimme saatte MyCashflow’n osaavalta tiimiltä kattavan tuen ohjelmistonne markkinointiin ja myyntiin. Asiantuntijatahona markkinoimme ohjelmistoanne asiakaskunnallemme ja uusille prospekteillemme. Kumppaninamme saatte palvelullenne näkyvyyttä esimerkiksi MyCashflow’n verkkosivuilla, markkinointimateriaaleissa, sosiaalisessa mediassa sekä uutiskirjeissä.

Ota yhteyttä myyntiimme.