MyCashflow'n kumppani­ohjelma digitoimistoille

MyCashflow’n kumppaniohjelman avulla toteutat verkkokauppaprojektit entistä helpommin ja kannattavammin. Hae mukaan kumppaniksemme ja ota kaikki irti kumppaniohjelman lukuisista hyödyistä!

MyCashflow-kumppaniohjelmaan liittyminen on maksutonta ja voit irtisanoutua ohjelmasta milloin tahansa.
Olemme mahdollistaneet jo tuhansia verkkokaupan kasvutarinoita.

Toteuta verkkokauppa-projektisi
nopeammin ja helpommin

Hae mukaan kumppaniksemme

MyCashflow’n kumppaniohjelma tarjoaa helpon tavan toteuttaa verkkokauppaprojekteja, jotka mahdollistavat paremman kannattavuuden ja suuremman asiakastyytyväisyyden.

Tarjoamme MyCashflow’n kumppaniohjelman jäsenille jatkuvan tuen ja autamme heidän omia asiakkaitaan verkkokaupan käyttöönotossa, hallinnoimisessa ja kaikissa eteen tulevissa kysymyksissä, mikä puolestaan säästää valtavasti kumppaneidemme projektiin käyttämää aikaa.

Kun MyCashflow’n osaava tiimi auttaa kumppanien omia asiakkaita menestymään verkkokauppiaina, kumppanimme voi itse keskittyä verkkokauppojen rakentamiseen ja kehittämiseen.

Hyödynnä teemoja projektin pohjana

Nopeuta kehitystyötä MyCashflow'n teemaratkaisuilla. Kumppaninamme voit hyödyntää tyylikkäitä oletusteemojamme palvelujesi tukena. Kaikki teemamme ovat responsiivisia, laajasti testattuja ja ne sisältävät tuen MyCashflow'n laajennuksille.

Verkkokauppaprojektien nopeuttamiseksi MyCashflow'n teemat on suunniteltu siten, että niiden jatkokehittäminen on mahdollisimman sujuvaa: teemojen modulaarinen rakenne ja helppo muokattavuus tarkoittavat nopeampia muokkauksia, mikä näkyy suoraan työmäärässä ja hinnassa.

Kattava teemaopas apunasi

Teeman laatimiseen liittyy paljon pieniä yksityiskohtia, jotka on hyvä huomioida niiden kehitystyössä. MyCashflow'n Teemaopas on tukena teemojen muokkaamisessa ja toteuttamisessa. Opas on suunnattu kaikille, jotka toteuttavat MyCashflow-verkkokauppojen räätälöityjä ulkoasuteemoja tai tekevät muokkauksia vanhoihin teemoihin.

Tutustu teemaoppaaseen ›

Miksi MyCashflow'n kumppaniksi?

1. Parempi kate projekteille

MyCashflow’n kumppanina saat paremman katteen verkkokauppaprojekteillesi. Kumppaniohjelma tarjoaa monia hyödyllisiä ja rahanarvoisia etuja, kuten tyylikkäät valmisteemat projektien pohjaksi, tehokkaan API-rajapinnan sekä koko MyCashflow-kehitystiimin jatkuvan tuen, jonka ansiosta et koskaan jää yksin projektin aikana.

2. Helpompia verkkokauppa­projekteja

Toteuta verkkokauppaprojekteja entistä helpommin: MyCashflow’n kumppaniohjelma mahdollistaa verkkokauppaprojektien paremman asiakastyytyväisyyden – kiitos helpon onboarding-prosessin, jossa MyCashflow’n asiakaspalvelutiimi auttaa omaa asiakastasi verkkokaupan käyttöönotossa sekä kaikissa verkkokaupan hallinnointiin liittyvissä kysymyksissä.

3. Vähemmän säätöä

 MyCashflow’n kumppanina verkkokauppaprojekteissa on vähemmän verkkokaupan teknistä säätöä – ja siten enemmän aikaa luovuudelle! Me MyCashflow’ssa huolehdimme aina palvelun teknisestä toimivuudesta, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. MyCashflow’ssa lisäominaisuuksista ei tarvitse maksaa erikseen ja ominaisuudet ovat aina keskenään yhteensopivia ja ajan tasalla.

MyCashflow'n kumppaniohjelman edut

20 % provisio

MyCashflow’n kumppanina saat 20 % provisiomaksun asiakkaan maksamista kuukausimaksuista ensimmäisen vuoden ajalta.

Kumppanikoodi

Saat käyttöösi kumppanikoodin, jolla voit tarjota asiakkaallesi 30 päivän pidennyksen MyCashflow’n voimassaolevaan kokeilujaksoon.

Ulkoasuteemat käytössäsi

Hyödynnä verkkokauppaprojekteissa ilmaiseksi tuhansien eurojen arvoisia MyCashflow'n ulkoasuteemoja.

Maksuton testikauppa

Tuotantoympäristön ilmaisella testikaupalla voit kätevästi varmistaa, että tekemäsi kehitystoimenpiteet toimivat samantien. Saat kaupan ilmaiseksi valitsemallesi palvelupaketille, jotta testaaminen ja kehitys olisi mahdollisimman mutkatonta.

MyCashflow'n kehitystiimin tuki

Kumppaninamme sinulla on Slack-yhteisön kautta suora yhteys MyCashflow’n kehitystiimiin, josta saat aina tukea projekteihisi.

MyCashflow'n myynnin tuki

Tarjoamme kumppaneillemme asiantuntevaa tukea myös MyCashflow-palvelun myyntiin.

Liity kumppaniohjelmaan jo tänään

Tee verkkokauppaprojekteistasi helpompia ja tuottavampia, ja liity MyCashflow-kumppaniksi.