Budbee

Budbee on helppo, täsmällinen ja ympäristöystävällinen kuriiripalvelu, joka toimittaa verkkokauppasi toimitukset asiakkaillesi kotiinkuljetuksena Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa sekä laajemmin Ruotsissa, Tanskassa ja Alankomaissa.

Uusi
Tulossa
Budbee

Vaivattomat ja täsmälliset kotiinkuljetukset asiakkaillesi

Budbee toimittaa paketit asiakkaillesi kotiinkuljetuksena iltaisin klo 17-22, eli silloin kun suurin osa ihmisistä viettää aikaa kotonaan. Toimituspäivänä Budbee lähettää asiakkaalle toimitusaika-arvion tunnin tarkkuudella. Klo 16 jälkeen toimituksen ajankohtaa tarkennetaan ja asiakkaalle ilmoitetaan minuutin tarkkuudella toimituksen arvioitu ajankohta.

Mobiilisovelluksen avulla asiakas voi seurata toimitusta reaaliajassa koko matkan terminaalista kotiovelleen sen jälkeen kun kuljettaja on lastannut auton. Halutessaan asiakas voi myös valita itselleen sopivimman toimitusajankohdan sekä tarjota kuljettajalle lisätietoja siitä, haluaako paketin jätettävän ovelle tai esimerkiksi kuljettajan koputtavan hiljaa oveen ovikellon soittamisen sijaan.

Euroopan ympäristöystävällisin toimituspalvelu

Ruotsissa Budbee on 97 % fossiilivapaa ja Suomessakin tavoitteena on 100 % fossiilivapaus pääkaupunkiseudun toimituksissa kesään 2021 mennessä (50 % loppuvuonna 2020). Syksyllä 2020 valmistui myös ensimmäinen ympäristöystävällinen terminaali, jonka kattopinta-alasta 80 % on peitetty aurinkopaneeleilla. Terminaali ei ole vain omavarainen, vaan sen aurinkopaneelit tuottavat tarpeeksi energiaa myös sähköautoille, joilla toimitukset tehdään.

Hinnat ja saatavuus

Budbeen toimitustavat ovat saatavilla kaikissa maksullisissa MyCashflow-palvelupaketeissa Unifaun eCom PRO -palvelun kautta (10 €/kk + 0,30 €/lähetys). Budbee veloittaa toimituksista erikseen – kysy tarjous Budbeen myynnistä.

Käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
  2. Tilaa Unifaun eCom PRO -laajennus kauppasi hallinnasta (Tili -> Laajennukset)
  3. Tee sopimus Budbeen kanssa
  4. Lisää ja aktivoi Budbeen toimitustavat Unifaunin järjestelmässä
  5. Määrittele toimitustavat

Katso tarkemmat asennusohjeet (TBA)

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin sinuun otetaan yhteyttä. Välitämme lomakkeella lähettämäsi tiedot kumppanillemme Budbee AB.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn sekä MyCashflow'n tietosuojaselosteen että Budbee AB tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.