Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Poistuva
Tulossa
Uusi 🔥

Budbee

Budbee on helppo, täsmällinen ja ympäristöystävällinen kuriiripalvelu, joka toimittaa verkkokaupan toimitukset nopeina kotiinkuljetuksina ja noutopistelähetyksinä Helsingissä, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä ja Oulussa – ja kotimaan lisäksi Ruotsissa, Tanskassa, Alankomaissa ja Belgiassa.

Vaivattomat ja täsmälliset kotiinkuljetukset

Budbee toimittaa paketit asiakkaillesi kotiinkuljetuksena (Budbee Flex) iltaisin klo 17-22, eli silloin kun suurin osa ihmisistä viettää aikaa kotonaan. Toimituspäivänä Budbee lähettää asiakkaalle toimitusaika-arvion tunnin tarkkuudella. Klo 16 jälkeen toimituksen ajankohtaa tarkennetaan ja asiakkaalle ilmoitetaan toimituksen arvioitu ajankohta minuutin tarkkuudella.

Reaaliaikainen seuranta mobiilisovelluksella

Tarkan kuljetusseurannan mahdollistamiseksi asiakas voi seurata toimituksen etenemistä Budbeen mobiilisovelluksen avulla reaaliajassa koko kuljetuksen ajan. Halutessaan asiakas voi myös valita itselleen sopivimman toimitusajankohdan sekä antaa kuljettajalle lisätietoja siitä, haluaako paketin jätettävän ovelle sekä muista toimitukseen liittyvistä toiveista.

UUSI

Budbee Box – nopeat toimitukset noutopisteisiin

Uutuutena MyCashflow-verkkokauppiaiden saatavilla on Budbee Box -noutopistepalvelu ja noutopisteiden haku. Budbee Box -toimitustapa mahdollistaa nopean ja joustavan toimituksen asiakkaan valitsemaan Budbee-pakettiautomaattiin, josta hän voi avata lokeron PIN-koodilla parhaiten sopivana ajankohtana.

Budbeen tavoitteena on olla 100 % fossiiliton vuoden 2022 loppuun mennessä.

Tavoitteena 100 % fossiiliton linjarahti. Kaikki markkina-alueet yhteenlaskettuna Budbee tavoittaa yli 25 miljoonaa ihmistä tuhansissa kaupungeissa. Tämän mahdollistaa monimutkainen suurten kuorma-autojen järjestelmä, jossa paketit kulkevat määränpäihinsä. Vuoden 2020 puolivälissä Budbee otti ison askeleen ja vaati ruotsalaisia rahtikumppaneitaan toimimaan täysin fossiilittomasti. Sama käytäntö astuu lähitulevaisuudessa voimaan myös muilla markkinoilla.

Hinnat ja saatavuus

Budbee on saatavilla kaikissa maksullisissa MyCashflow-palvelupaketeissa suorana integraationa. MyCashflow’n Budbee-laajennuksen käyttö on maksutonta, mutta vaatii sopimuksen Budbeen kanssa.

Budbee veloittaa toimituksista erikseen - kysy tarjous Budbeen myynnistä.

Käyttöönotto

1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa.

2. Pyydä tarjous ja tee sopimus Budbeen kanssa.

3. Aktivoi Budbee-laajennus verkkokauppasi hallinnasta toimitustavan luonnin yhteydestä tai Laajennukset-sivulta. Syötä Budbeeltä saamasi tunnukset laajennuksen asetuksiin.

4. Määritä toimitustavat, testaa toiminta ja julkaise.

Ks. myös tarkemmat asennusohjeet.

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku