UUTTA: MyCashflow Kassa on nyt saatavilla🔥

Budbee

Budbee on helppo, täsmällinen ja ympäristöystävällinen kuriiripalvelu, joka toimittaa verkkokauppasi toimitukset asiakkaillesi kotiinkuljetuksena Helsingissä, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä ja Oulussa sekä laajemmin Ruotsissa, Tanskassa, Alankomaissa ja Belgiassa.

Poistuva
Uusi
Tulossa
Budbee

Vaivattomat ja täsmälliset kotiinkuljetukset asiakkaillesi

Budbee toimittaa paketit asiakkaillesi kotiinkuljetuksena iltaisin klo 17-22, eli silloin kun suurin osa ihmisistä viettää aikaa kotonaan. Toimituspäivänä Budbee lähettää asiakkaalle toimitusaika-arvion tunnin tarkkuudella. Klo 16 jälkeen toimituksen ajankohtaa tarkennetaan ja asiakkaalle ilmoitetaan minuutin tarkkuudella toimituksen arvioitu ajankohta.

Mobiilisovelluksen avulla asiakas voi seurata toimitusta reaaliajassa koko matkan terminaalista kotiovelleen sen jälkeen kun kuljettaja on lastannut auton. Halutessaan asiakas voi myös valita itselleen sopivimman toimitusajankohdan sekä tarjota kuljettajalle lisätietoja siitä, haluaako paketin jätettävän ovelle tai esimerkiksi kuljettajan koputtavan hiljaa oveen ovikellon soittamisen sijaan.

"Tavoitteenamme on olla 100 % fossiilittomia vuoden 2022 loppuun mennessä."

100 % fossiiliton linjarahti. Kaikki markkina-alueet yhteenlaskettuna Budbee tavoittaa yli 25 miljoonaa ihmistä tuhansissa kaupungeissa. Tämän mahdollistaa monimutkainen suurten kuorma-autojen järjestelmä, jossa paketit kulkevat määränpäihinsä. Vuoden 2020 puolivälissä Budbee otti ison askeleen ja vaati ruotsalaisia rahtikumppaneitaan toimimaan täysin fossiilittomasti. Sama käytäntö astuu lähitulevaisuudessa voimaan myös muilla markkinoilla.

Hinnat ja saatavuus

Budbee Flex- kotiintoimituspalvelu on saatavilla kaikissa maksullisissa MyCashflow-palvelupaketeissa Unifaun eCom PRO -palvelun kautta (10 €/kk + 0,30 €/lähetys).

Budbee veloittaa toimituksista erikseen – kysy tarjous Budbeen myynnistä.

Käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
  2. Tilaa Unifaun eCom PRO -laajennus kauppasi hallinnasta (Tili -> Laajennukset)
  3. Tee sopimus Budbeen kanssa
  4. Lisää ja aktivoi Budbeen toimitustavat Unifaunin järjestelmässä
  5. Määrittele toimitustavat

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin sinuun otetaan yhteyttä. Välitämme lomakkeella lähettämäsi tiedot kumppanillemme Budbee AB.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn sekä MyCashflow'n tietosuojaselosteen että Budbee AB tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.